לפעמים.......

לפעמים.......

מצטערת על ההצפה לאחרונה ,געגוע שכזה..... לפעמים זה מרגיש מוזר לגלות כל כך הרבה סודות כשאת כבר לא כאן אני הכרתי אותך אבל,לא הכרתי כמעט אני מכירה כל תו חיצוני אבל הלב היה ניסתר ההבנה הכי גדולה שהיית בחלקך מושלמת ובחלקך את בשבילי האובדן הכי גדול הוא לאבד את האדם היחיד שדרך העיינים שלו ראיתי את עצמי אחרת

לונה..

New member
וואי

מאוד מרגש. בעיקר החלק האחרון. נשמע שהיא היתה מאוד מיוחדת. לא רק בגלל השירים. בכלל. זה הרושם שקיבלתי ממך. בכל אופן, זה אדיר, לומר דבר כזה. אני מתכוונת ל"האדם היחיד...". לא יודעת, הרגשתי ממש "וואו". איך אני אוהבת להרגיש וואו בקריאה, את לא מתארת לעצמך עד כמה. מעבר לזה שאני רוצה לציין שאני אוהבת את הכתיבה שלך, אכפת לך לכתוב כאן איך בדיוק ראית את עצמך אחרת? מה ראית? זה מעניין אותי ואם לא אכפת לך לספר הייתי מאוד שמחה לשמוע (או לקרוא
). ואל תצטערי על ההצפה, אלו אנחנו שמרויחות כאן

תודה בנות...ו...לונה.......

תודה לכן... אני אסביר קצת את השיר... אמא שלי היתה אדם מדהים אבל ממש לא מושלם... כדי לעמוד בציפיות של עצמה ושל אחרים היא כל הזמן שאפה להיות מושלמת, אבל למושלמות יש מחיר לא קטן אתה דיי מאבד את עצמך כדי להיות מודל לא ריאלי לחיקוי.... האמת שלא אהבתי את החלק הזה בה,היה בזה משהו לא אמיתי, אני חושבת שזכיתי להכיר את החסרונות שלה ואת החוסר מושלמות שלה שמאוד אהבתי דווקא כשהיא חלתה...זה היה פתאום לראות את הכל..ולא חלק קטן ולא רלוונטי.. לפני שהיא חלתה תמיד שהבטתי בעיינים שלה היה חלק בי שהרגיש קטן למול העוצמה שלה הרגשתי שהחסרונות שלי הם פגם...עד הרגע שהיא חלתה ואז כשהיא היתה מביטה בי היה לה מבט של קבלה היא אולי לא הייתה איתי מספיק זמן בחיים האלו אבל המבט שלה הוא משהו שיישאר איתי לכל החיים...המבט שאמר לי שלא צריך להיות מושלם שהחסרונות הם לא פחות חשובים מהיתרונות.. וזה משהו שרק אמא יכולה לתת אותו בצורה הכי מושלמת ,הקבלה האינסופית... אני אסיים במשהו שאמרתי למישהי פה בפורום..אמא שלי היא הדבר הכי לא מושלם בעולם והיו לה המון חסרונות אבל משהו ממנה כן היה מושלם ללא פגם אהבה שלה אלי... מקווה שעניתי לשאלתך לונה

efratushb

New member
באמת וואאאווווו

שמש את הרי יודעת מה אני חושבת עלייך ועל הכתיבה שלך, כל פעם את מפתיעה מחדש, מאוד מרגש, מאוד נוגע וגם עצוב אבל איך לונה אמרה? מההצפות שלך אנחנו מרוויחות, הכישרון שלך נשפך החוצה... אוהבת אותך ותמשיכי לכתוב...

למעלה