"לפעמים נדמה שאין תקווה..."

"לפעמים נדמה שאין תקווה..." ../images/Emo16.gif

את המילים האלו תשיר שירית חדד ב-25/5 על בימת האירוויזיון שבטאלין, אסטוניה. מילים שכתב יואב גינאי, שאחראי בין היתר גם על "ויוה לה-דיוה", שהיה שגור גם בפי אזרחי העולם שלא דוברי עברית... יואב גינאי יתארח אצלינו היום בשעה 19:00 בפורום אירוויזיון, ויענה על שאלות הגולשים בנושא השיר בפרט והאירוויזיון בכלל. מה הסיכויים של ישראל לזכות? האם נכתב השיר בעקבות אסון מגדלי התאומים? אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם!!

trilliane

Well-known member
מנהל
את לא לבד - הוא תמלילן מביך! ../images/Emo5.gif

אה, וכמעט שכחתי, זה כ"כ רלוונטי לפורום הזה! הוא כמובן היה השדרן הפוץ שלא ידע לסתום את הפה בשידור של "עלובי החיים" ועלה על חלק מהשירים. חמור מכך - הוא טרח לספיילר את המחזמר - תיאר בכל סצינה את סופה, ובתחית המערכה השניה הוא פירט מה הולך לקרות בה...
טוב שכבר הכרתי את העלילה, אני חושבת שעל מעשים כאלה צריך לתלות אנשים. יצא לו לפני איזה שנתיים אוסף של שירים שהוא כתב, ומשום מה לא יצאו "מהדורות" נוספות ואת הדיסק כבר לא ניתן להשיג... יש צדק בעולם, אחרי הכל. נקודת זכות אחת קטנה לזכותו, אחרי הכל - הוא אחראי (מנהל, נדמה לי) על 88FM, אחת מתחנות הרדיו היותר טובות שיש כאן במדינה, אם לא הטובה שבהן. אז לפחות קרדיט והערכה על זה יש לי אליו... לא הכל רע.

הוא פיטר אותי מהרדיו רק כי

היה לו ריב עם אימא שלי... הוא ממש מרוכז בעצמו, אגואיסט שחושב שהוא גאון. אבל לא משנה. שיהיה לו בהצלחה עם השיר של שרית חדד בכל מקרה... לו לא מגיע להצליח, אבל לה כן...

trilliane

Well-known member
מנהל
את לא חייבת לענות... ../images/Emo4.gif

אבל אני אשמח אם לפחות תכתבי שאת לא רוצה לפרט, במקום להתעלם...

pomelit

New member
כמה כבר אפשר לספיילר

את עלובי החיים. לא שאני בצד של יואב גינאי (מה לי ולו) אבל עלובי החיים זה כל כך מוכר, שזה כמעט כמו לגלות שבעקידת יצחק הוא לא ימות בסוף, או שברומאו ויוליה הם כן.

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה טועה

בוא נתחיל מזה שכשזה שודר הייתי בערך בת 10, ועד לאותה נקודה לא היה לי מושג קלוש בעלילה של עלובי החיים. נכון שזה ספר ומחזמר קלאסי, אבל תתפלא לדעת כמה אנשים לא ממש מכירים את העלילה, אולי בקווים מאד גסים, אם בכלל. אם אני אעשה עכשיו סקר בין חבריי, אנשים "רגילים" שלא משוגעים לדבר, אני משוכנעת (ע"ס נסיון מוקדם והיכרות מספקת) שלא יהיה להם הרבה מושג. בטח לא ברמת הפירוט שהוא פירט שם את העלילה. ועם כל הכבדו, את עקדת יצחק לומדים בכיתה ב´, ורומיאו ויוליה הוא אולי המחזה הכי מוכר בעולם, שמצוטט במליון ואחד מקומות. עם כל הכבוד לעלובי החיים, הוא אפילו לא קרוב להיות ידוע ברמה הזו.

הזמרת

New member
הזדהות ../images/Emo168.gif

מסכימה עם הכותרת שלך. מה אין עוד תמלילנים טובים?

למעלה