לפעמים משתעשעת

n o g a1

New member
לפעמים משתעשעת

במחשבה : "אילו לא הייתי עוסקת במקצוע שלי כיום והייתי עובדת במשהו אחר , באיזו עבודה הייתי רוצה לעבוד?" יש דברים שמאד ברור לי שמעולם ובשום מצב לא הייתי מוכנה לעסוק בהם . היום , חיכיתי שעתיים וחצי לגרר. כשהוא הגיע , הייתי צמאה , רעבה ובקריז טוטאלי. כל כך שמחתי לקראתו, ממש הייתי מאושרת לשמוע את רכבו מתקרב. חשבתי : "אחלה מקצוע , גורם לזולת אושר". הוספתי לי עוד עבודה לרשימת העבודות המוחמצות:)

אתגרים..

חשבתי לעצום עינים.. אז השארתי אותן פקוחות.. עצמאית.. זה כמעט בטוח ...שם רוצה להיות לא רואה אותי מול מחשב כל יום.... לעומת זאת יש הרבה מגע....יצירתיות אומנות והפעלה.. וחיבוק..מקום כזה..שהחיבוק יהיה חלק ממנו..אולי עולם הילדים ישאר שם..

n o g a1

New member
החמצה

אני אוהבת את עבודתי. אילו הייתי בוחרת שוב , הייתי בוחרת באותה עבודה בדיוק. אבל ... חושבת שיש עוד תחומים שהייתי אוהבת לעסוק בהם , משהו מוחמץ. כמו אנשים שחלפו בחיי והחמצתי הזדמנות למפגש אמיתי איתם. נופים שלא אספיק ... שירים שלא אשמע... זה נשמע , פסימי - אך אין זה כך. קצת מציאות. לא הכל אספיק... וזה לא מרוץ אחרי הזמן , פשוט , לא אספיק הכל, מציאות:)

ותודה...

על כל מה שהספקתי.
לילטוב

:}

גרריסטית- עוד לא היה לי במרשימה..... אפרופו עבודה...ותחושת החמצה.. הילדות שלי היום דיי גדולות.. ואני מרשה לעצמי "לשרוף" המון שעות מחוץ לבית.. חלק מהעבודה זה טיסות ויציאות ליעדים... מחר.. אני אמורה לטוס..וחמישי הבא סגור כבר.. וחמישי שאחריי..נעול בלו"ז. אלו יהיו 5 סופיי שבוע רצופים ה'-א' {כמעט} שאני לא איתן...כפיצוי אני ביום "אופ" אחד בשבוע שאני מרשה להן לא ללכת לבית הספר ולהישאר איתי "להשלים" את.. "הפיספוס"... עכשיו שאני מתארגנת ומסדרת את הבית והארוחות לימים הקרובים... יש לי הרגשה של החמצה... של פיספוס איתן ובגדול..מצד, אני מסופקת ונהנת מהעבודה...מאידך.. משו שם הולך לי לאיבוד... עכשיו גרריסטית נשמע לי פתאום... אחלה ג'וב :}}}

הAני

New member
משתעשעת המון

ויותר ויותר כך בזמן האחרון. מחשבות על כך שהגירושין יביאו עם הזמן גם לשינוייים טובים אחרים. בעיקר לתיחת חסימות מחשבתיות, שיהיו לי רעיונות מה בא לי לעשות. מפנטזת אחרי שנים של עבודה במשרד לעסוק במשהו שיאפשר נסיעות ומפגשים עם אנשים מגוונים. אולי מקימה של תערוכות ברחבי העולם. אהבתי את השאלה

G a v ® i e L

New member
אני הייתי הולך על המקצוע

העתיק בעולם ! הכנסה קבועה...עם המון אושר לזולת

למעלה