לפעמים זה נמאס

לפעמים זה נמאס

נמאס מעשרות הטלפונים ביום, נמאס מדייטים חדשים, נמאס להכיר אנשים חדשים, נמאס מהחיים המטרופים האלו של הגרושה, נמאס מהתיזוז הבלתי פוסק כל היום, מהסיפורים על אהבות חדשות וכמה ימים אחרי על האכזבות החדשות, נמאס שכולם כאילו רוצים ובעצם אף אחד כמעט לא מצליח, נמאס מהביקורתיות שדבקה בי יום אחרי הגט מהחיפוש האין הסופי הזה אחרי משהו שלא בטוח שקיים בכלל, נמאס לישון מאוחר, נמאס להתפזר בעבודה בין מיילים לשיחות טלפון ועוד SMS מזורגג, נמאס מבית המשוגעים הזה שלא היה קיים בנישואים. לפעמים אני רוצה לחזור הביתה ולא לגמור את היום בטלפונים עד אחרי חצות, לפעמים אני רוצה לחזור הביתה ולא לשמוע את הטלפון מצרצר בשעה שאני מנסה להיות רק בשביל הילדים שלי, לפעמים אני רוצה לסיים את היום לעשות מקלחת ולשקוע בספר בלי שום הפרעה... לפעמים בא לי שיהיו לי את החיים הכי משעממים בעולם.... לפעמים אני כל כך מתגעגעת לשגרה. לפעמים, כמו למשל עכשיו

satin

New member
../images/Emo25.gif

כנ"ל ולפעמים אני פוחדת שמרוב שנמאס לי... הנה אני עוד פעם הולכת ליפול , עוד פעם מתפשרת על מישהו שבכלל לא בשבילי על מנת לזכות בזוגיות הקבועה והרגועה, נחת, בשגרה שנעלמה לה...

r o n i t 3 7

New member
אמנם מעייף...

אבל למה להתייאש, למה ליפול, דווקא עכשיו אחריי החוויה הראשונה של זוגיות שהתפרקה לה ולא משנה מאיזו סיבה, אנחנו צריכות להיות חזקות יותר, מפוקחות יותר, ויודעות בדיוק מה אנחנו רוצות לחיים שלנו, ונכון שזה מסע ארוך ומעייף מאוד, אבל אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים, אנחנו יכולות לזמן לחיינו כל מה שנרצה...אפילו אחרי מסע ארוך... ממני שנמצאת באמצע המסע ומקווה בקרוב לסיימו

maof

New member
../images/Emo13.gif

יש יופי בפשטות יש יופי בכנות מעוף

לשוחח בטלפון...

האמת.. שכלכך הרבה פעמים מצאתי את עצמי מסננת שיחות... למה? ככה?... וככה זה כן תשובה....

אבל זה כל כך כל כך פשוט

יוצאת מנקודת הנחה שהנמאס שייך ללפעמים שמתכוון לעכשיו. בטוח שיש ימים שאת מאוד אוהבת את כל התיזוז הזה(אחרת לא היית שם). אז אם עכשיו זה לפעמים שנמאס תנתקי את המחשב תכבי את הטלפונים תדליקי דוד ותיכנסי לך לאיזה שעתיים לאמבטיה עם ספר,או תתפני כולך לילדים ותעצרי.לרגע.תתפלאי כמה זה קל. כל כך פשוט רק עיניין של לחיצת כפתור

vaselius

New member
../images/Emo24.gifהכל בשליטה שלך עכשיו

כבי סלולרים נתקי טלפון, וכשהבית שקט תבערי קטורת, שימי דיסק מרגיע ותפנקי את עצמך בספר טוב וספל שתייה חמה. רק בגלל שמגיע לך

a n a t i 3 3

New member
צורה של הסתכלות... ../images/Emo218.gif

לדבר עם אנשים בטלפון, להכיר אנשים חדשים, להתרגש מכל פגישה, להתאהב... עם
מתאימים זה יכול להיראות אחרת

ל י M ו ר

New member
אז...

"קחי אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ" מותר לך לבקש לך שקט להתנתק מהכל ולהיות שלך ושלהם.
רק אל תשכחי להתקשר אליי בלילה חחחחחחחח סתם ...

אין דבר העומד בפני הרצון...

עשרות טלפונים ביום מאותו בחור???? או שזה כמה במקביל... מה שמסביר את הדייטים המרובים, הפגישות... האכזבות... לא עדיף לסנן מהכל אחד ולבחון אותו... ואז רק אחרי שהחלטת שלא להמשיך הלאה.. ואז עשרות הטלפונים ביום יהפכו ל3-4 שיחות מקסימום... וגם פגישה אחת לשבוע זה סביר.. לפחות בהתחלה... זו כמובן רק עיצה - את לא חייבת לקבל אותה בהצלחה

Rinattt

New member
אחחח הטלפון שלי ריק ריק ריק!!!

כי נמאס, ממחזרים, מלהתחיל מחדש ולסיים מוקדם, להרגיש כמו בראיון עבודה, או בהתלהבות של ילדה קטנה. מהמירוץ הזה נמאס... עוד לא נמאס לי מבילויים, טוב גם ככה זה יוצא לי פעם בשבוע\שבועיים. והאמת שאני די עסוקה בעצמי, בעבודה, בבנות. ואני מה זה מבינה על מה את מדברת, הרבה פעמים מצאתי את עצמי אומרת "איך בא לי להיות נשואה עכשיו!" עם בן זוג, פופקורן וסרט נחמד ב dvd. אבל בנינו איפה שלא נהיה אנחנו נתלונן. כשישנה שיגרה אז שיגרה זה רע? אז משעמם, איך נצא מהשיגרה, אז חסרים לנו ריגושים ומה עושים. וכשיש המון ריגושים פתאום מחפשים את השקט. אז כשבא לי משהו, אני משתדלת לרצות את עצמי. אם בא לי השקט הזה, אז יהיה... אם בא לי על לרקוד ולהשתגע, אז אצא! מה שכן, לי בכל אופן, מה שבא לי אני עושה! < טוב נו, מה שביכולתי להשיג כי הרבה פעמים בא לי נופש, לבלות עם דיוויד באקהם ודברים שדי הזויים וסביר להניח שלא מתגשמים
>

Rinattt

New member
../images/Emo12.gif

ה
לא שלי... הילדה עוד תגיד שגנבתי זכויות יוצרים

הילדה לא מזמן הגיעה הביתה

עייפה אך מרוצה לגבי זכויות יוצרים..... עם גלי יש לי חשבון פרטי
את יכולה להיות רגועה

Rinattt

New member
אחחחחחחחחחחחחחחחח

אני שמחה שאת מרוצה...
גמני הייתי מרוצה פעם מזמן ממש מזמן

דנדי1

New member
אם נמאס לך אז...

אל תעני לעשרות הטלפונים ביום (תעני רק לאחד או שניים אם בא לך) אל תצאי לדייטים חדשים (תחזרי על דייטים ישנים) אל תכירי אנשים חדשים (את גם ככה בקושי מסתדרת עם מה שיש לך) חיים מטורפים ???? אני רוצה כאן הסבר תיזוז בלתי פוסק? אז תפסיקי אל תקשיבי לסיפורים פשוט תגידי שאת מכירה את סוף הסיפור מי שלא מנסה גם לא ידע ולא יצליח לכי לישון מוקדם אל תתפזרי בעבודה (בלי מיילים, בלי טלפון, בלי SMS מזורגג) הבית משוגעים שלא היה קיים בנשואים????(בגלל שהגרוש שלך הלך אז נהייה בית משוגעים????פיספסתי כאן משהו) תחזרי הביתה ואל תגמרי את היום אחרי חצות בטלפונים כשאת רוצה להיות רק בשביל הילדים פשוט אל תעני לטלפונים בסוף היום אחרי שהילדים נרדמו סגרי את הפון, תנתקי את המחשב, תתנתקי מכל בעולם וגרשתו, תמלאי אמבטיה תדליקי נרות, תמלאי כוס יין ותקראי ספר בסבבה בלי הפרעה. רוצה חיים משעממים? תהפכי אותם לכאלה מתגעגעת לשגרה? אם תסתכלי טוב? החיים שלך הם השגרה שלך (אף אחד לא אמר ששגרה זה משעמם) ואני בטוח שגם אם כל מה שאחלת לעצמך היה קורה , היית פותחת הודעה חדשה שהחיים שלך משעממים אז קחי חיבוק ונשיקה בינתתים עד ההפסקת סיגריה הבאה

destiny36

New member
שונאת מטרידים במשך היום

לא ממש אוהבת לנהל שיחות כשאני עם הילדים סביבי. אבל חושבת שהכל תלוי בך. קודם כל נותנים את הנייד כך שתמיד את לא חייבת גם לענות. ואם את מזהה או שלא את מחליטה מתי נוח לך להשיב. אין לי בעיה עם טלפונים בכללית ובטח לא עם הודעות חמודות שנשלחות בנייד. אבל הכל אומרים צריך להיות במינון המתאים.

למעלה