לפעמים אני לא מאמין כמה

לפעמים אני לא מאמין כמה

הדמיון בן דרגון בול זי למשחק chrono trigger עצום.. שימו לב שקרונו ממש דומה לאותו בחור שנתן לטראנקס את החרב (טאפיון קוראים אותו?) איך שרואים ציור של קירה טורייאמה אפשר ישר להבין שהוא צייר את זה... נכון יפה?http://ourworld.compuserve.com/homepages/DMATJoly/wcrono.gif

king kazabubu

New member
אתה צודק! ../images/Emo58.gif

לפני כחודש ומשהו אני ודני הורדנו קליפ של כרונו טריגר והיינו בטוחים שזו סדרת אנימה נוספת של אותו יוצר. אני לא בטוח שהוא דומה לטאפיון. אם אתה מדבר על זה עם החרב בכרונו טריגר הוא יותר דומה לטראנקס בתור אולטימייט סופר סיין. יש להם את אותו שיער...

roychu

New member
האמת לא מצאתי דמיון

ברור שרואים שהוא צייר, אבל אין דמיו לא לטראנקס וממש לא לטאפיון, לטאפיון יש בכלל מוהיקן כזה. מה זה הכרונו הזה? מישהו יכול להסביר?

king kazabubu

New member
ממה שאני יודע...

זה משחק. לי אישית לא יצא לשחק בו. בכל מקרה יש דמיון בשיער של טראנקס לכרונו הזה... לטאפיון זה יותר דמיון בפנים...

gogumagog

New member
לדעתי הוא ממש דומה לדמות מ-DBZ!!!

ראיתי את התמונה הזאת פעם, והייתי בטוח שזה קשור לדרגון בול!!! זה בהחלט דומה לשילוב של טראנקס עם עוד מישהו...

gogumagog

New member
תזכיר לי איפה ראית את גוהן

עם חיוך שטני שכזה????????????????? דווקא בתמונה הזאת הוא דומה יותר לטראנקס!!!

king kazabubu

New member
לדעתי הוא דומה

לטראנקס בשיער בשילוב עם גוג´יטה... לא יודע למה... זה פשוט מזכיר לי אותו.

Brolly

New member
הוא גם נראה כמו...

גוקו ג´וניור עם הסרט הזה בשיער והיה לו חיוך דומה בתחרויות העולם של הילדים... אני מנסה להשיג את הסרט/פרק הזה... מישהו יודע איך קוראים לקובץ? רק שהחיוך שלו קצת זדוני פה ולגוקו ג´וניור יש חיוך תמים הבנתי! זה גוקו ג´וניור עם החיוך של וג´יטה עכשיו אני בטוח!!

Goggle Girl

New member
אכן, זהו האחד והיחיד ../images/Emo23.gif

Akira Toriyama, ladies and gentlemen הוא האחרי לאופן בו מצוירות הדמויות במשחק המדהים chrono trigger. לכן קרונו נראה כמו אחיו האובד של טראנקס מארגנטינה!

למעלה