לפעמים אני חושבת....

בנאשי

New member
לפעמים אני חושבת....

אולי אני משוגעת...וכל הדברים שקורים לי זה רק בראש...כל רשרוש קטן שקורה לי אני ישר אומרת שזו רוח/יישות שמנסה לתקשר איתי...אבל לא יודעת קרו כל כך הרבה דברים...שאני חושבת שאולי בכלל דמיינתי הכל? הנר נכבה פתאום בלי רוח - אני ישר: יש לי רוח רפאים בחדר.. התמונה של סבתא שלי המנוחה פתאום נפלה - אני קופצת: היא מנסה לתקשר הוילון עף - אני נבהלת... אני באמת מתחילה להרגיש משוגעת...אולי אני צריכה פסיכולוג...? אבל מצד שני...: בנמורלוגיה - אני מס' 7: מספר שלפי מה שהבנתי עוסק במיסטיקה וכו'. אבני חן - ישר הלכתי לאבן שמסמלת תקשור עם יישיות אחרות. חלומות - כבר מגיל 8 היו לי חלומות נבואיים, חלומות צלולים ומסעות אסטרלים. בתחום ראיית העתיד (נראה לי שככה קוראים לזה) - כבר השנה כששרבתי עם חברתי לכיתה "איחלתי" לה מוות של קרוב משפחה והנה למחרת אמרו לנו שסבתא שלה נהרגה בפיגוע. אז אני לא יודעת...אני מושפעת יותר מידי מהדברים שקורים לי שפשוט כל דבר שקורה המוח שלי מפרש את זה ישר לכיוון המיסטי??? אווווף...אנשים תעזרו לי!!! איך אדע שמה שקורה לי זה דימיון ואני צריכה פסכולוג? ואיך אדע שזה מציאות ובאמת יש לי "כוחות" ואני לא צריכה פסיכולוג???? אני מרגישה כל כך חסרת אונים...תעזרו לי בבקשה למצוא את הכיוון הנכון!! ליאור

zoharor1

New member
יקרה שלנו תקראי

עצם העובדה שאת מתלבטת זה ראשית של מודעות שאת מבחינה בין המחשבות לבינך- העצמיות אומנם את מתארת סוג של בעיה אבל את בנקודה משמעותית של הבנת עצמך וזו הזדמנות לעבור מדרגה ככה האדם שחי בעולם של אי ודאות צריך סוגי ם שונים של סדר שאמורים להעניק תחושת שליטה על המציאות המאוד לא צפויה אולם כאשר האדם סוחב מהעבר הילדות או שהוא נמצא בתקופה שבא הוא איבד שליטה וחווה חוסר אונים על חייו הוא נוטה לפעול לעיתים עם הנגנון של הנפש בצורה שנקראת מחשבות יחס שהן מחשבות של קישור בין עובדות למצבים פנימיים שעלולים להפוך לאובססיה את במצב טוב כי את מזהה את זה על כן אין פה בכלל שאלה כי את מזהה את הבעיה בכך שאת מבינה שזה לא תיקשור את בודאי למדת את זה והנה עכשיו הנפש מתחילה להבין שכל ההתחזקות בנושאי תיקשור היתה עבורך חיזוק של מנגנון הגנה נפשי שנורא רצית להגן אותו המשהו שנקרא שיטה כמו תיקשור שגם מעניקה לאגו משהו כמו תחושת קיים שווה שולט בקיצור את עכשיו בנקודה חשובה לזרוק את כל מנגנון ההגנה הזה ולעשות ויתור על מנגנון השליטה שאת יצרת אולם יש מצבים שאנשים לא רוצים לעשות שינוי י שכזה ואז או שהם נכלאים בפנטיזית התיקשור עד למצבים של פסיכוזה שבה כבר אי להם בכלל הכרה מתבוננת על המציאות העצמית שלהם אצלך כרגע יש או שחס וחלילה הם מתפרקים כי הם נשארים עם הדילמה זה אמתי או לא שלא תבני אני דווקא מאמין באינטואיציה וכו אבל זה לא קורה כמו שאלה שמתארים אותה במיוחד את הדוגמא לאשלית התיקשור כמו שאמרתי שפועלת אצל אנשים כמננון הגנה לא ראיתי בת כמה את אבל בכל מקרה ממולץ ובזריזות לקרוא את הספר של ענת פרי פיאמנטה - מודן פסיכולוגיה מדוברת בפרק על מחשבות שווא ויחס זה יעשה לך סדר ולהרגע את תתבוני ותביני בהצלחה

בנאשי

New member
מה??

לא הבנתי מה שרצית להגיד לי... אתה אומר שאני כן צריכה ללכת לפסיכולוג או משהו?? לאחרונה קרו לי כל כך הרבה דברים שקשורים לתחום המיסטי..ואני חושבת שבגלל ריבוי הדברים האלה...אני כבר מתחילה לחשוב שכל מה שקורה לי שייך לכיוון המיסטי...ואני כבר פוחדת שאני לא מבדילה בין המציאות לדימיון או אולי בעצם כן?? ואני ממש לא יודעת מה לחשוב...ויש לי עכשיו תקופה של בגריות ואני לא מרוכזת בכלל וכל הבגרות שלי הולכת פארש!! אני לא כל כך מצליחה להסביר אותי נכון..אז אני מקווה שהבנתם.. ליאור

לא צריך למות

לא צריך למות בכדיי להתעורר החיים הם לא חלום אולם אנו חולמים כמעט כל חיינו

יפה מאוד

ההודעה מעידה על הבנה הייתי ממליץ כמו כן לקרא את החיפוש אחר המופלא של פ. ד. אוספנסקי

ליאור היי../images/Emo24.gif

לדעתי האישית בלבד את נמצאת במצב של רגישות יתר. גילך הצעיר מעיד על כך שאת נמצאת בגיל ההתבגרות. תוסיפי יכולות שאת מזהה מגיל צעיר, תוסיפי את עיצוב האישיות שלך שאת מנסה לפתח והרי לך הר געש רגשי... מי סיפר לך שאת מס' 7 בנומרולוגיה. ובאיזו נומרולוגיה השתמשו? על פי נומרולוגיה קבלית השם ליאור נותן בכלל ארבע... ולגבי יכולות אישיות שלך... כל ילד שבא לאויר העולם על פי ידעתי יודע לתקשר. הוא זך ונקי ולכן יש לו יכולת התבוננות נקיה וצחה על העולם. היכולת הזו משתבשת כתוצאה מחינוך לקוי של ההורים והסביבה המבטלים את היכולת הזו, והילד לומד להדחיק את היכולת. משפט מוכר מהורה לילד שבא לספר על כך שהוא נתקל במפלצות: " אתה מדבר שטויות"... " אין מפלצות ואין מכשפות"... " אתה מדמיין"... יתכן וזכית בהורים "מפרגנים" ולכן שימרת את היכולת שלך עד גיל מבוגר. גיל שמונה... בכל אופן יש לי חדשות בשבילך: את לא יכולה לגרום לדברים שלילים לקרות. את לא גרמת למותה של קרובת המשפחה של חברתך. ושלא תעיזי לחשוב על זה כאופציה בכלל... חוץ מיזה, לדעתי נחשפת לעולם המיסטיקה בגיל צעיר מידי. שום פסיכולוג קונבנציונלי לא יוכל להבין את מה שאת עוברת. נולדת עם רגישות גבוהה. את תצטרכי ללמוד לרסן את הרגישות הזו ואפילו לזמן מה לחסום אותה עד שתתאזני... אני מציאה לך לפנות לתא המסרים של הזהב הלבן. היא תוכל לעזור לך ולמצוא עבורך קבוצת תמיכה בגיל שלך... בהצלחה

בנאשי

New member
נומרולוגיה, תאריך לידה ועוד...

אני חישבתי את המספר הנורמולוגי שלי לפי התאריך לידה: 9.10.1986=המס' 7. השם ליאור נותן את המס' 4 אני יודעת... אבל המס' שיוצא בתאריך לידה הרבה יותר מדבר אליי...גם בתכונות אופי..וגם..תמיד איכשהו אני מספר 7= נולדתי ביום שבת (אם אני זוכרת נכון..אני לא בטוחה) הציונים שלי בבצפר הם 70+ ויש עוד מלא דברים שאני לא מצליחה להזכר בהם כרגע אבל כולם מתקשרים למס' 7. בקשר למוות של קרובת משפחה של חברתי - אני יודעת שאני לא זו שגרמתי למוות שלה...אני יכולה להודות שאיזה חודשיים-שלושה...הסתובבתי במחשבה איומה בראש...וכן חשבתי שאני זו שגרמתי למותה..עד שמישהו אמר לי שזה היה "התפרצות כעס" כאילו ידעתי את זה שסבתא שלה עומדת למות ומרוב זה שכעסתי כאילו גיליתי לה את זה...כמו שנגיד יש לה מסיבת הפתעה - אז אני כאילו הרסתי את ההפתעה בזה שגיליתי לה אותו (הבנתם בערך?) בקשר להורים מפרגנים - ממש לא...ההורים שלי ממש לא מאמינים במיסטיקה..אולי אמא שלי קצת אבל ממש קצת..ואבא שלי..בכלל לא! הוא חושב שזה שטויות! אני גם הגעתי בעצמי למסקנה שפסיכולוג לא יעזור לי...ואני שונאת פסיכולוגים היה לי לפני כמה שנים ניסיון לא טוב איתם (לא משנה בקשר למה) הם ישר ישלחו אותי לשלוותא או משהו.. בכל מקרה תודה על העצות ואני אפנה לזהב לבן... ליאור

חדשות נומרולוגיות ליאור...

את נולדת בכלל ביום ראשון. אולי אמא התאשפזה ללדת אותך ביום שבת, יחד עם זאת נולדת ביום ראשון. התאריך העברי שלך כנראה הוא ז' ברמחשוון לכן את מרגישה זיקה כל כך גדולה לספרה שבע. אנו נולדנו בתור יהודים ובתור שכאלה עלינו להתיחס בנומרולוגיה על פי הקבלה לתאריך הלידה העברי ולא הלועזי לכן אני לא מסכימה עם החישוב שלך. בחרת באיזה שהוא תסריט, את מאמינה בו, חסמת דרכייך ואת הולכת עם העניין כנבואה שמגשימה את עצמה. האם נולדת בתשמ"ז? אם כן שוב יש לך חייל ז'=7 תראי גם הספרה שבע מורכבת מ4+3 4= היסודות עליהם אנו בונים את הבית 3= הגג שאנו מרימים לבית. אי אפשר לבנות גג לפני שבנינו יסודות וקירות. עליך ללמוד קודם כל את העולם שלמטה לפני שאת רצה לבנות את העולם של מעלה. התרכזי בבקשה בסיפרה 4=ד' שיותר קרוב אל השם שלך המקורי, למדי לבנות יסודות גם אם זה יבוא על חשבון נטרול עולם הרוח וזאת בקשה אישית שלי. יהיו לך מספיק שנים להיות בעולם הרוח. בהצלחה...

InnerKid

New member
מיכל,האם אפשר לגרום לדברים לקרות?

מיכל, בתוך התשובה שלך כתבת שאי אפשר לגרום לדברים שליליים לקרות ואני קצת לא מסכים איתך. קודם כל, אם אי אפשר לגרום לדברים שליליים לקרות, אז למה אפשר לגרום לדברים חיוביים לקרות? אין אפליות. אם אפשר, אז אפשר הכל. אם אי אפשר - אז אי אפשר כלום. אין שום סיבה להגיד ולהאמין שנוכל לגרום רק לטוב לקרות כי במקרה הטוב זאת ראייה נאיבית של המציאות ובמקרה רע זאת ראיה מסוכנת של המציאות. למחשבות שלך יש כוח. אין מחשבות סתמיות. כל מחשבה שלי יכולה להיות מחשבת אהבה או מחשבת פחד. מחשבת שלום או מחשבת מלחמה. וככאלו, יש להן כוח. זה אולי לא נעים לשמוע, אבל יש לנו אחריות על המחשבות שלנו. חוצמזה, מה זה בכלל דברים "שליליים" או "חיוביים" ? באיזה כלים נשפוט דברים שליליים או חיוביים? השאלה המוסרית של טוב ורע היא שאלה קשה מאוד ומורכבת מאוד וכדאי ראוי ורצוי מאוד להזהר לחרוץ משפט על מה טוב ומה רע. זה לא שאי אפשר, זה לא שאולי לא צריך לפעמים, אבל רק כדאי לשים לב שזה מקום שיש להזהר בו. אם את מאמינה שלמחשבות שלך יש כוח לברוא, יש להן גם כוח להרוס. אם למחשבות שלך יש אפשרות לשנות את תפישת העולם שלך ואת חוויית המציאות שלך, יש להן את האפשרות לעשות זאת בכל כיוון. אין מחשבות סתמיות.
מאור.

מאור היקר שים לב למשפט שלי ...

בצורה יותר מדויקת. אני רשמתי לליאור: " את לא יכולה לגרום לדברים שליליים לקרות"... כשהדגש הוא על את... אני לא רשמתי שאנחנו בתור מבוגרים לא יכולים ליצור מציאות שלילית בגלל כח מחשבותנו שיכול להיות הרסני. האם שמת לב לגילה הצעיר של ליאור? כנראה שאתה לא מבין מה ניסיתי לעשות וחבל... יש דברים מסוימים שצריך לשמור בבטן ולא לרשום אותם בזמן הלא נכון. וחוץ מיזה לא אמרתי שדבריך אינם נכונים, פשוט תחשוב איכן הכנסת את תגובתך ואיכן מסתתרת לה הרגישות הכל כך גבוהה שלך? יש גם כוונות טובות שלעיתים שולחות אותנו לגיהנום פרטי...

InnerKid

New member
מיכל היקרה

יכול להיות שלא הבנתי מה ניסית לעשות, אני לא מבין הכל וסביר להניח שהרגישות שבי לא תמיד ערה לכל דבר ומאיזה מקום הוא נעשה. ליאור היא בת 17, ואולי היא צעירה אבל תבונה גדולה אני בטוח שיש בה והבנה גדולה גם כן. אני בכלל לא מזלזל בזה. ליאור, כמו שכתבה, הסתובבה עם תחושת אשמה גדולה במשך זמן, שמא היא גרמה למוות של סבתא של חברתה. אבל ליאור גם כתבה שהבינה שהיא לא אשמה, ואכן היא לא אשמה, שכן כמו שהיא כתבה, היא ידעה שאותה סבתא היתה על סף מוות. וודאי שלא היא זו שגרמה לה למות, ואת זה ליאור מבינה, יודעת, ומרגישה טוב מאוד. אין לי בכך ספק. עם זאת אני לא יכול לבוא ולומר למישהו שהמחשבות שלו לא יכולות לשנות לו את חוויית המציאות, נראה לי שזה לא הוגן. בכל מקרה, יכול להיות שטעיתי, ואם יש מקום אז קבלי את התנצלותי הכנה. בנוסף, אם את חושבת שיש מקום לפגיעה אמיתית בגלל דברים שנאמרו, אולי ראוי היה בכלל להסיר את ההודעה שכתבתי ולשלוח לי תגובה בעניין למסרים. יש לך את הזכות המלאה ואפילו את החובה המלאה כמנהלת הפורום לעשות דברים כאלו.
מאור

למעלה