לפעמים אין מילים...

• פותח הנושא dvirf
  • פורסם בתאריך

chenc19

New member
וואו (הופעה בקיסריה, 07.06.08)

אני חושב שאין הרבה יותר מילים מזה... פשוט היה וואו ואחרים מלבדי מוזמנים להגיב יותר ממילה אחת ולספר:) לילה טוב ונעים!

shimig1

New member
הייתה הופעה פיצוץ..

תנו לי לספר לכם משו.. לפני ההופעה אני החלטתי עם עצמי שזאת ההופעה שאחרונה של הכנסייה שאני הולך..וההופעה הזאת חברים שלי הייתה מה שנקרא לפרוש בשיא!! בתור אחד שהיה בהרבה הופעות של הכנסייה(2 ההופעות בקיסריה,ההופעה בעיר הבירה,יריד חוצות היוצר,ההופעה בתל אביב ביום כדוה"א וההופעה האחרונה במכללת אחווה)ובתור אחד ששמע את הכנסייה הרבה לפני אוטוביוגרפיה אני יכול להגיד שזאת ההופעה שהכי נהניתי בה. המבנה של האמפי בקיסריה יוצר אקוסטיקה מדהימה,ולשמוע את ה 40 נגנים האלה זה פשוט חוויה יוצאת דופן בכל פעם מחדש. יורם היה נפלא כתמיד, והתרגשתי לפני ידיים למעלה כשיורם אמר שהוא רוצה להגשים חלום לעמי ושנולדה לו ילדה ואז עמי ניגן והוא כל כך התרגש..הוא חמוד כזה,ביישן. ואיך אפשר בלי השיר החדש שלהם "שום דבר לא ייפגע בי"..אני מצטמרר כל פעם שאני שומע אותו..פשוט שיר נפלא!! קיצר חברים וחברות..הייתה אחלה הופעה ויאללה תנו בתגובות..

chenc19

New member
פשוט כנ"ל

גמאני מכיר אותם עוד מימי האלבומים הראשונים ובשנה האחרונה הייתי כמעט בכל ההופעות הגדולות עם כל התזמורת וזה בהחלט אחלה פינלה להופעה שתכננתי שתהיה אחרונה בסדרה הזו...:)

webrain

New member
נהנתי ממש מכל רגע כמובן

ההופעה נורא חפפה את קיסריה הקודם מלפני שנה כמעט שגם בא הייתי ואני מת פושט על קיסריה היו את כל ה26 השירים הרגילים (כמעט באותו סדר רצף עם 2 שינויים קטנים) ובעיקר בתוספת אני בא אליה כמובן והדבר הכי חשוב בעצם שהיה את שום דבר לא יפגע בי שירדו לי קצת דמעות לשמוע ולהצטמרר לשמוע את השיר בלייב קיצר מי שלא היה מקווה בשבילכם שיהיה עוד קיסריה

music king

New member
שאלה לאנשים שבילו בקיסריה.

האם בסוף ההופעה יורם הודיע על תאריך של עוד הופעה? (סטייל היכל התרבות..)

ש י ר ה 4

New member
אנשים, אף אחד לא צילם?

דורשים תמונות! אתם רואים, בדיוק על החוסר-השקעה הזה אני מדברת. בואו נמחוק ת'הודעות, נסגור ת'פורום, נפרק ת'להקה ונלך מפה!

MarkDeen

New member
פלייליסט למעוניינים-

לפי הסדר- סוף מיטות חולות אוטוביוגרפיה לא רוצים לישון אני מאמין לקטוף את הירח תרימי את הראש הלילות רוץ ילד דברים בלחש פרפרים רעפים שקט קח שירים איתך אל הים מה נשאר אני בא אליה מיה השיר מהגן (עם סוג של זיקוקים וביצוע מלא אנרגיות). קאנה ווחדה תנו לי לשתות ידיים למעלה --------------------- האביב-ויואלדי האביב הנצחי Let Love In היינו עושים אהבה תגידי שטוב -------------------- רציתי לראות שום דבר לא יפגע בי (אחד הביצועים, היה מרגש בטירוף) איך זה מרגיש מיטות חולות אין מילים על ההופעה עצמה. אחת ההופעות הטובות שראיתי, אם לא הטובה שבהן. שנזכה לעוד הרבה כנסייה בקיסריה.

shimig1

New member
אולי תצלם לנו עותק מהפלייליסט?

חח..מארקוס לא ידעתי שאתה פעיל בפורום..

למעלה