לפני
מ מלך רובינשטיין New member 4/3/06 #8 ../images/Emo6.gif ממש לא טחונים פשוט יש גם קינים שהחניכים משקיעים בהם...
מ מלך רובינשטיין New member 6/3/06 #24 לא, סתם קיבלנו המון צבע מהעירייה במתנה. וגם מטאטאים, דליים, ומברשות. ונייר טואלט. אז עכשיו הם נתקעו עם קירות בצבע אפרסק.
לא, סתם קיבלנו המון צבע מהעירייה במתנה. וגם מטאטאים, דליים, ומברשות. ונייר טואלט. אז עכשיו הם נתקעו עם קירות בצבע אפרסק.
מ מלך רובינשטיין New member 4/3/06 #7 ../images/Emo128.gif זה לפני שיפוץ, ואחרי שיפוץ. זה קן שקיבל מבנה חדש לאחרונה, ולפני כחודש גם הייתה לו חנוכת קן. ופה גם נתתי את הרמז ש"דיייייייי" ביקש/ה.
../images/Emo128.gif זה לפני שיפוץ, ואחרי שיפוץ. זה קן שקיבל מבנה חדש לאחרונה, ולפני כחודש גם הייתה לו חנוכת קן. ופה גם נתתי את הרמז ש"דיייייייי" ביקש/ה.
J jast New member 4/3/06 #16 הוא לא מוזר.. הוא חמודייי... (הייתי עושה לו ילד...) רגע, את מכירה אותו גם? חחחח.. אתם יודעים שהסולן של פינק פלויד מגיע לישראל בחופשששש?
הוא לא מוזר.. הוא חמודייי... (הייתי עושה לו ילד...) רגע, את מכירה אותו גם? חחחח.. אתם יודעים שהסולן של פינק פלויד מגיע לישראל בחופשששש?
ד דיייייייייייי New member 5/3/06 #17 וואו ... תתחדשוו...נשמע שבאמת אכפת לכם, כל הכבוד לכם ..שימרו עלל הקן שלכם ... (אז ולזה מירושלים מרכז,אני בת וקוראים לי חן)
וואו ... תתחדשוו...נשמע שבאמת אכפת לכם, כל הכבוד לכם ..שימרו עלל הקן שלכם ... (אז ולזה מירושלים מרכז,אני בת וקוראים לי חן)
מ מלך רובינשטיין New member 6/3/06 #25 כן, תגידי להם באמת אני כבר קשיש... בוגר קוראים לזה היום? היי חן!