לפני 37 שנים...

M i k e s F a n

New member
לפני 37 שנים...../images/Emo40.gif

תכנית ה"מידם" התקיימה ב- 21 בינואר 1970, והבחור האלמוני בן ה- 23 ששינה את שמו ממשה ברנד למייק ברנט הוזמן להציג את שירו החדש "לס מואה טמה" בפעם הראשונה מול קהל רב של אנשים.
ההתרגשות הייתה בשיאה, מייק התרגש בכל מאודו יחד עם אמרגנו ומלחין השיר ז'אן רנאר, הביצוע מושלם- והם זוכים בתשואות רבות והתלהבות רבה מצד הקהל והתקשורת.
מייק זוכה עם השיר במקום ה-1
עם צאת האלבום הראשון ... מיליוני עותקים ברחבי העולם נמכרים..
ההתלהבות והפרסום לה חיכה מייק בקוצר רוח הגיעה סוף סוף!
256 פעמים הקליטו את מייק שר "לס מואה טמה" עד שהשיר מבוצע בצורה מושלמת. 256 פעמים במשך שנה שלמה!
מייק, שלא ידע לקרוא ולכתוב צרפתית כתב את מילות השיר בצורה פונטית וכך ביצע את השיר היפה מכל.
שנה שלמה לפני הפרסום, הוסתר מייק מפני התקשורת. לא התראיין- לא לרדיו, לא לטלוויזיה, לא לעיתונות. ז'אן רנאר וז'ראר טורנייה חיכו לרגע המתאים שבו מייק יפרוץ לעולם בקאמבק ענקי.
מייק לא רוצה ולא יורד מסולם ההצלחה, 5 שנים. תמיד במקום הראשון- היה ונשאר.

מור אסף

New member
זוכר את עטיפת התקליט....

החבר'ה בשכונה מיהרו לקנות את התקליט....ולא הפסקנו לשמוע אותו באמצעות כל מיני פטיפונים מקרטעים...ובכל זאת הייתה התרגשות גדולה...

M i k e s F a n

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

תקליט שנשלח ע"י מייק לחברו קובי ארליך. ***********זהו כתב ידו*************

יופי של תמונות סיגל

כל הכבוד למייק על שזכר לשלוח לקובי ארליך ולחבריו האחרים בישראל כתבות שהוא מצליח, אני אפילו לא הייתי שולחת. התמונות ההופעה, בדיוק אתמול ראיתי את הסרט לס מואה טמה ב די וי די שלי, את כל הסרט במלואו, והתמונות שהבאת הזכירו לי את פתיחת הסרט. אני כל כך מאושרת לקראת המפגש שלנו ב 28 לינואר, מיחלת ומצפה לפגוש אותך סיגל. שמחה שיצלמו את זה לטלביזיה, למרות שלי לא איכפת, יצלמו או לא יצלמו, בשביל מייק אני אגיע ואשתתף ואתן לגבר המדהים והסקסי הזה את כל הכבוד והאהבה המגיעים לו על מה שהביא לנו ועל שזכר את מדינת ישראל והעדיף אותנו על פני כל מדינה בעולם. אתמול הלכתי לבנק להזמין ויזה בינלאומי לנסיעה בסוף אפריל. יעקב בטח כולו נרגש, וזאת מכיוון שהוא עושה את כל העבודה השחורה באירגון הטיול הזה. מחכה לראות את כולכם. לקבר ולרחוב הפרטיזנים אבוא לבושה עם מעיל כי אולי יהיה קר, צריכים לברר את מזג האוויר ביום ראשון. להתראות מקסימים שלי.

M i k e s F a n

New member
תודה מאיה../images/Emo24.gif

במפגש המעריצים המתוכנן ליום ראשון הקרוב צפוי לרדת גשם בחיפה
, ואם אצליח להגיע- אעשה זאת בשמחה. התכנון הוא על הפרצוף, מי שהעדיף את זה מתאריך יום הולדתו של מייק כנראה השקיע הרבה מחשבה...
להתכנס בשעה 4 בדיוק כשמחשיך זה אחלה רעיון חחח בית קברות בחושך... טיול לבתים של מייק בחושך..
מישהו שכח פה פרט קטן שהרוב באים מהמרכז וצריכים לחזור הביתה ולא להישאר לישון עם מייק בחיפה
כולם לקחו כבר חופש ליום חמישי 1/2.... מי שיסתדר לו, שיגיע בכייף.. אני מקווה שיהיו יותר מ- 5 אנשים ולא יהיו פאדיחות למועדון הישראלי המשובחחחח

באמת לא חשבתי על זה

באמת אנשים לקחו חופש ל 1 לפברואר ופתאום שינו להם את התאריך. שלא לדבר על הגשם שאת כתבת שיהיה ( תיכף אכנס לראות את המאמר שנתת לו קישור ). אני אומנם הצלחתי לשנות תאריך והודעתי ואגיע, אבל מה לגבי האחרים ? אני מאוד מקווה שלא תהיה פאשלה. החושך יורד ב 5 ורבע. את הביקור בדירות וברחובות שבהם גר נעשה בחושך. בכל זאת, מקווה לראות את כולם.

נכון

אני חושבת שסיגל צודקת קודם כל שהם לא מתחשבים באנשים שעובדים ושהם לקחו כבר חופש ל1 בפברואר ואני מקווה שלא יהיה גשם של ממש וזה ישבש לכולנו את ערב וחוץ מזה למה דווקא ו4 ולא קצת יותר מקודם כי עד שאנשים יגעו יהיה כבר חושך וזה קצת מבאס להכנס לבית העלמין החושך ולבקר בבתים שמייק היה גר בחושך אבל אני מקווה מאוד שיהיה מאוד נחמד ולא נתבאס בסופו של דבר מהמפגש בכל מקרה אני מקווה שהרבה אנשים יגיעו בסופו של דבר ויהיה לנו ערב מהנה שיהיה לכולכם לילה טוב שירן

למעלה