לפני 15 שנים

לא שידוע לי

זו לא בעיה לבדוק בלוח שידורים אבל אני מצטערת להרוס, זה לא סתם מידע שכתבתי לכבוד האירוע, ז"א זה גם, אבל זה אמור להתפתח לדיון (ויכול להפוך לדבר שבועי בשיתוף פעולה של כל הפורום) של כולם ולא רק של כותב המאמר.

BQL

New member
טוב, אז ככה

קודם כל תודה רבה על ההשקעה והמידע המעמיק
וחוץ מזה את צודקת לגבי עניין המאמרים (למרות שאחרי דבר כזה את כבר לא יכולה להרוס
). בהחלט אירוע ענק ועצמתי, כמורשת הפרדי - "עשה בגדול או אל תעשה בכלל" (נשברו שם המון שיאים!), כל הכבוד להם. והאמת שכשראיתי את זה בטלויזיה חשבתי שזה היה בסדר גודל עצום, אבל לא עד כדי כך.

skjg

New member
דווקא היה מעניין לשמוע את רוברט פלאנט

גם אם זה היה גרוע. אוף תמיד אני מתעצבנת על עצמי שכשהייתי בת 4 לא ידעתי מה זה קווין ולא ראיתי את ההופעה הזאת

khammel

New member
קצת ציניות

חלק מהלהקות שהופיעו לא הכירו את קווין כמעט כלל וכלל ולמעשה הוזמנו כי היו אייטם חם ולוהט שנועד ליחצן את האירוע ולגרום לחבר'ה צעירים להקשיב. למעשה, רוב הכסף שגוייס הלך על הפקה וזכויות ורק חלק קטן נתרם בסוף למלחמה באיידס. עד היום, חלק גדול מהמופע לא ניתן לשחרור ערך מחלוקות על זכויות ותמלוגים. מישהו זוכר את המופע של מטאליקה? של אקסטרים? של דף לאופרד? ישבתי מוקסמת ומהופנטת מול הטלביזיה במשך שעות. ומה יש ב-DVD? כמעט כלום. אישית, אני לא מסוגלת להאזין ל-TMLWKY בביצוע הזה. כואב מדי. שומעים את בריאן כמעט בוכה. הוא מתבלבל בתווים. אני רק נזכרת בזה וכולי מצתמררת. ואז אני נזכרת באקבל שנתן הופעה מסוממת ומביכה. הריבים המטומטמים בינם למטאליקה. הכיסוי הטפשי של MTV מאחורי הקלעים. ובמקביל, כמה מרגש היה לשמוע את הקריינים של גל"צ (או שמא זה היה גלגל"צ?) שנכחו במופע וסיפרו אח"כ איך היה. בהחלט היו במופע פנינים: טומי איומי שעשה עבודת ליווי מדהימה. דיויד בואי -- פשוט תענוג לראות אותו מאחורי הקלעים. כנ"ל אלטון ג'ון ואחרים. ג'ורג' מייקל שגנב את ההצגה והביא לגל שמועות על כך שהוא יחליף את פרדי. ליסה סטנספילד ושואב האבק... ל-י-י-ז-ה! אוף... אני הולכת לשים את זה ב-DVD ו-

VC820

New member
רוברט פלנט

אני זוכר את ההופעה הזאת די טוב אבל זכור לי במיוחד השיר של רוברט פלנט הקול שלו היה ממש צרוד וסדוק,וניכר עליו שהוא התאמץ מאוד לשיר. אני מתאר לעצמי שזאת היתה חוויה לא נעימה, במיוחד לזמר כמוהו. יש לי דיוידי שלו ושל גימי פייג' במופע אקוסטי עם נגנים מצריים שהוקלט כ-10 שנים אחר כך ושם רוברט פלנט נשמע הרבה יותר טוב. לך תדע על מה הוא היה.....

הו וואו,

אני חייבת להשיג את זה. בחירות מצויינות (לאמנים ולשירים שהם יבצעו) ללא ספק.
תודה!

roigr

New member
סתם עברתי בפורום

ראיתי שכתבת: "לאחר מותו של פרדי ב-21 בנובמבר, 1991, הקימו חברי הלהקה "... הוא נפטר ב-24, לא ב-21. אבל זה לא אישי.

למעלה