לפני שעה בערך

לפני שעה בערך

חזרתי מהסרט החדש של מלחמת הכוכבים והוא מדדדדדההההההההההייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סרט פשוט מושלם
וגם רכשתי מברגר קינק את הדמויות

Rockamora

New member
סרט מעולהההה.. אבל..

ציפיתי לקצת יותר מיותר לציין שמשחק של כריסטנסן עלוב ושהמשחק של נטלי פורטמן הדרדר קשות בסרט זה כך גם המשחק של אובי וואן (שחכתי את שמו של השחקן) נכון? אבל בסך הכל סרט מצויין
קטן.. אבל למה ווינדו היה חייב למות??????????
למה???????????????? למה??????????????????????? למה???????????????????????????????? ולמה פאדמה מתה?????????????????????????????? למה???????? למההההההההההההההההההההההההההההההההההה?????????.... ארגגגגגגגגגגג... אני שונא את לוקאס! אני חושב שאני אתבע אותו על זה שהוא גרם לי להמכרות יתר לסאגה.. זה יצליח אני אומר לכם! זה כמו שתבעו את אחת מחברות הסגריות וזכו באיזה 3 מליארד דולר.. אני חושב שהסרט הזה יכניס מעל ל3 מליארד.. חח

bobby6killer

New member
שמע

בסופו של דבר בכל סיפור עם סוף שמח יש באמצע קטע עצוב,אז זה הסרט עהעצוב. הם היו חייבים למות.

אז ככה

יש שם 6 דמויות וכל אחת עלתה לי 9.90 ולא חייב לקנות ארוחה אלא אפשר גם לרכוש אותם בניפרד.ותמונות יהיו בקרוב.

MajorWinters

New member
אני קניתי שתיים...

יודה וויידר... יש בנוסף בישראל את ת'ריפיאו, ארטו, צ'ובקה ו"בז אלף השנים
"... אמנם בארה"ב יש 31 דמויות, אז זה עדיין יפה שהביאו לארץ.... לויידר אגב יש חרב קטנה ומכוערת, אבל שאר ההגוף שלו מעוצב מעולה! עבודה של יותר מ9.90

עם כל ההערצה שלי למלחמת הכוכבים

לשלם כסף לתאגיד אפל כמו בורגר קינג שמוכר גופות ש בעלי חיים בתור אוכל מנצל עובדים והורס את המאזן האקולוגי בעולם ....לא תודה! גם לא בשביל בובות (באיכות הכי ירודה שקיימת) של מלחמת הכוכבים . נועם

GK_FF

New member
האמת שברגר קינג לא מפריע לי

אבל לפעמים אני לא מבין את חברי הפורום פה, מי שם למען השם על דמויות מסניפים של אוכל מהיר?!?!?!?!?! האיכות של הבובה לא משנה לכם?! מה העיקר שיש לה בגב הרגל הדפס של שם הדמות זה כבר הופך אותה לשווה משהו?! פשוט לא מבין את זה..

MajorWinters

New member
זה לא בא במקום...

אני לא חושב שיש אחד שהיה מעדיף את הדמויות של ברגר קינג במקום הדמויות של הסברו. אבל אלו דמויות זולות, 10 שקלים לדמות, שבאות בנוסף. כלומר
בנוסף לליין ה"רגילים" יש ליין של דמויות ברגר קינג. האיכות ירודה, יש הדפס, אבל זה בא בתור דמות ברגר קינג ולא בתור רקשן פיגר, ובמיוחד במחיר הזה, שווה קניה, במיוחד אם זה נושא מוערץ.

GK_FF

New member
טוב..

אולי זה בגלל ששום דבר שאני באמת אוהב לא מגיע למקומות כאלה.. (אם לדוגמא היו מוציאים שם סט בובות של גבריאל נייט - הההההההההההההההההההההההההה זה כל כך חלומי אני אפילו לא רוצה לחשוב מה הייתי עושה.....
)

ברור שאין

כמו הפיגרס שמוכרים באר"הב הם הכי יפים.אבל בכל זאת מה שמוכרים בברגר קינג הם דמויות נחמדות ולא יקרות אז זה בהחלט שווה קניה,אבל כל אחד והטעם שלו

למעלה