לפני שנתיים בערך,

ariana ariston

New member
לפני שנתיים בערך,

היה בידיעות פרוייקט 100 האלבומים הטובים ביותר בכל הזמנים. למי שזוכר, נתנו 99 כולל הסברים, וביקשו מהקוראים לתת את ה100. מי שהנימוק שלו נבחר, זוכה בכל 100 האלבומים. נדהמתי ש JLP לא נכלל בו. הרבה פחות טובים ממנו נכללו. למרות הסיבוכיות פה, בכל זאת, זה נושא מאד סובייקטיבי, אני מוצא את התקליט ראוי להיכלל ב5 האלבומים הטובים ביותר של שנות ה90. אפילו...מקום שני.

symptoms

New member
אני דווקא זוכרת שהוא כן היה

אבל יכול להיות שזיכרוני מטעה אותי וסליחה שאני שואלת אבל מי לדעתך צריך להיות מקום ראשון?

ariana ariston

New member
המקום הראשון

שייך לאלבום, שנגע בי בצורה שאפילו אלניס לא הצליחה, וגם לא תצליח. זהו Temple Of The Dog. אלבום זכרון של סאונדגארדן ופרל ג'אם. מי שלא מכיר, חייב עוד היום!!

נריה פי

New member
זה באמת אחלה של דיסק.

יש לי אותו ואני שומעת אותו כמעט כל יום...

נריה פי

New member
אבל בכל זאת

(לפחות אצלי) אין כמו אלאניס. כמו שרוית תמיד אומרת: "אלאניס (ואמא) יש רק אחת

Rוית

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

ואני חשבתי שרק את אלאניס מצטטים

symptoms

New member
אנשים צחוקים איתכם ../images/Emo6.gif

ואני אכן מסכימה האלבום מעולה אבל באמת שאין כמו אלאניס...

AdiBaba

New member
אני שלחתי להם מכתב

אלאניס להפתעתי לא נכללה ברשימה של ה-99 אלבומים. הם ביקשו מהקוראים לשלוח מכתב שבו הם בוחרים את האלבום ה-100. אני כמובן שלחתי להם מכתב שמביע את ההלם שלי מאי הכנסתו של ג'גד. הם לא פירסמו אותו, אבל פירסמנו מכתב אחר שבחר בה (הם שמו אפילו תמונה גדולה שלה לידו). שמרתי את הכתבה עד היום. הם רשמו בכתבה שלפי המכתבים שהם קיבלו "התגלתה חיבה יוקדת לאלאניס מוריסט" (אני פחות או יותר מצטטת). בסוף דרך אגב נכנס החומה של הפינק פלויד שלמרות שאני לא אוהבת אותם לא ברור איך גם הוא לא היה ברשימה של ה-99. לדעתי הם ממש לא היו אובייקטיבים בזה שהם לא הכנסו את ג'גד. הם נראה לי בחרו יותר לפי טעם אישי. לא צריך לאהוב את אלאניס כדי לומר שג'גד הוא בהחלט ציון דרך חשוב במוזיקה. יש לו השפעה על דור שלם של זמרות. הוא מקורי, הוא פרץ דרך. איך אפשר היה להתעלם ממנו, ממש לא ברור לי.

יו גו עדי!!!

מסכים איתך לאללה, יש לאנשים נטייה לשכוח עד כמה הדיסק הזה מיוחד ושונה ממה שהיה במוסיקה עד אז! ועד כמה שהוא השפיעה על אנשים ויוצרים~

זה היה ב7 ימים, לא?

של ידיעות אחרונות... בכל אופן בכלל אנשים כבר לא מנסים את JAGGED כמותנו... נכנסתי לשוק טוטאלי שבמצעד ה- 100 של VH1 ג'גד הגיע רק למקום 44... ואני לא ממש זוכר בעל פה אבל תקלטו שהאלבום האחרון של DESTENY'S CHILD והקודם של EMINEM עברו..אז כנראה שאנשים כבר באמת לא שמים לב למוזיקה לבין מי שיוצר אותה...

נריה פי

New member
גם שאגי עבר אותה.

לא יודעת מה איתכם אבל שאגי הוא הבנאדם שהכי מעצבן אותי. אם אני אפגוש אותו ברחוב אני יביא לו כאפה! (לא שאני יפגוש אותו,אז מה אכפת לי להגיד
)

למעלה