לפני שנתחיל להתלונן ..

Pink Punk Girl

New member
לפני שנתחיל להתלונן .. ../images/Emo11.gif

טוף תראו, לכל אחד יש סיפורים על ריבים עם ההורים שלו מן הסתם והוא חייב להוציא את זה איפשהו וזה כמובן .. פההההההההה !!!!!!!!!
אבל יש כל מיני סוגים של סיפורים וחשוב מאוד לכבד את כולם .. נגיד מישהו יבוא עם סיפור כמו " היום סידרתי את השיער ואמא באה והרסה הכל " במקום להתחיל לרדת עליו על כמה שהתלונה שלו דפוקה אפשר לנסות להזדהות איתו כדי לא לפגוע הרי כולנו רוצים להיות חברים נכון !?!?!!?
אה נזכרתי !! גם מאוד חשוב שתגיבו לבעיות כדי שכמו שכתבתי קודם, ילדים לא יפגעו .. החברים בפורום לא כותבים את ההודעות סתם כי הם רוצים להוציא עצבים .. הם רוצים יחס !! וכמובן שגם עצות !! אבל אני בטוחה שעם אנשים כמוכם הכל יהיה בסדר ..
ב-
שיר

shiri_b

New member
אם אנחנו כבר בכיוון הזה....

תשדלו [URL='target=_blank'] לשרשר! [/URL] ואל תפתחו הודעות חדשות של "אמא מעצבנת אותי!" זה יכול לבוא כתגובה להודעה או משהו כזה אבל חבל סתם להציף. תנסו לשמור על שפה נאותה ולפני הכל תקראו את חוקי הפורום.

*neta*

New member
אנשים רילקס...

יש לכם משהו להגיד/להעיר על ההורים, שתפו אותנו. "אמא מעצבנת אותי!"-תנו סיבה, ספרו את כל המקרה

*neta*

New member
לא אמרתי שלא התכוונת לזה

פשוט אולי לא כולם פה יבינו את הכוונה ולא רציתי שישאר ספק

maayan15

New member
גם אני מנצלת...

אני מעיין...בת 15.... בטח תשמעו ממני עוד הרבה (עם ההורים שלי....)

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo24.gif שלום לכן ../images/Emo24.gif

אני שיר בת 13 וחצי. אני אחת ממנהלות הפורום. תהנו ותציפו אותנו בכיף !! =)

otem®

New member
בעיה...

רשמתי כבר כמה הודעות והן לא נרשמו לי בהודעות אחרונות ופורומים שאני משתתפת.... למה?

*neta*

New member
מנסיון, זה עובר אחרי כמה ימים..

בינתיים מומלץ להעתיק את ההודעות לפני שליחתן, או אחרי שאתם שולחים ואינכם רואים את ההודעה, תלחצו back בדפדפן... וכמובן, ברוכות הבאות

מאיושית

New member
גם מנצלת! ../images/Emo9.gif

שלום לכולם...... הפורום הזה פשוט אדיר! מי הגאון שחשב על הרעיון הזה? מגיע לו
ענק! קצת על עצמי- אני בת 17 וחצי, בכורה , אחות לשתי מפלצות בני 15 ו10 ובת להורים קרציות שאף פעם אי אפשר להבין מה הם רוצים...
נראה לי שאני הולכת לבלות כאן הרבה...

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo24.gif שלוווווווווווום ../images/Emo25.gif

אני שיר המנהלת (כמה פעמים כתבתי את זה כבר בשירשור הזה
..
) אני בטוחה שתהני ואני מאוד מקווה שתתנחלי
שיר

*neta*

New member
שלום שלום ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה