לפני ...שנים

לפני ...שנים

נולדה בארץ רחוקה מעבר לים , ילדה קטנה ג'ינגי'ת ושמנמנה הקטנה מבין 4 אחיות . היום הזה , הוא היום בו נולדתי היום הזה הוא היום
אומרים שביום הולדת האדם מקבל מעלה ,מתנשא כמו אדם חשוב וביום הזה יכול לברך את כל מי שחפץ בכך . לכן ,אני רוצה לברך אתכם שכל משאלות לבכם
התגשמו שנדע את הדרך הנכוה בה נלך ,וממנה נגיע אל האור , האושר , האהבה, התמימות , האמתיות , הרצון ,והאמונה שהכל נתון
מזל טוב לך רותי
ד.א גם את עצמי חשוב לברך

חן (*_*)

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב רותי, ליום הולדתך../images/Emo140.gif

ככה שמרת את התאריך בסוד? ממש לא לעניין, לא ברכנו בזמן לא אפינו עוגה לא אירגנו מסיבה
אבל, לא נורא שבתי מהעבודה וכבר מארגנת לך מסיבה ומזמינה את כל השכונה אופה במהירות עוגה לתפארת ומקשטת את הבית לכבוד יום ההולדת מארגנת המון קלטות ודיסקים כדי שתהיה לנו מוסיקה לריקודים והכי הכי חשובה במקרה הכינותי מראש-ברכה- לרותי היקרה שאי שלום וברכה מיטב האיחולים הלבביים ל- XY אביבים ביום ההולדת לך אני מאחלת בריאות נחת ואהבה חיים טובים, והנאה אריכות ימים ואושר ולא יזיק גם עושר

הופ הופ טרה לה להההה

לרותינקה מומולדת והשמחה גדולהההההה מייד מגישה את עוגת המומולדת מלאה בפצפוצי כוכבים וקרם נוגט עם מרציפן כוכבי מביאה מהמקרר מייד את בקבוק מיץ הצוץ שנפסי אממממ ומרימה כוס לחיים רותינקה: ים של ברכות אושר והגשמת כל החלומות והמשאלות זר ברכות הצלחות אושר ופריחה מזל טוב!!! רק טוב!!!

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

דניאלה1311

Active member
מנהל
רותי, יום ההולדת הוא אכן היום הכי הכי הכי חשוב לילד יומולדת כפי שזה מכונה בגרמנית. כל השנה מצפים ליום הזה, לטלפונים, למתנות, לברכות לפרחים. אז הנה לך ממני ברכות ופרחים ורק טוב שיהיה בשנה הקרובה ובשנים שלאחר מכן תקבלי שוב ברכות.

kessem

New member
מ../images/Emo65.gifז../images/Emo65.gifל../images/Emo77.gifט../images/Emo65.gifו../images/Emo65.gifב

חן (*_*)

New member
ומשקאות, צריך למסיבה? ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

למה יש שאומרים שבירה אינה טובה לבריאות? שימו לב למה שקורה כששותים בירה חחחחחחחחחחחחחח................

בקר טובבבבבב ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

לכל מברכים
לא יכולתי לעבור את היום בלעדי הברכות שלכם הם ממש מחממות את ה
בהזדמנות זאת אומר גם שבת שלום שיהיה לנו סוף שבוע של רוגע , אהבה , והרבה חמץ .............!!!! רותי

מזל טוב רותי ..

מצערת שבאיחור אבל .. עדיף מאוחר מלשכוח ולא .. מאחלת לך יום הולדת נפלאה יום הולדת שבה תתגשם לך כל משאלה יום הולדת מיוחדת כמו כל שנה אבל הפעם תעשי לך משהו מיוחד .. תקני לך מתנה מיוחדת במינה מתנה שתזכיר לך את יום הולדת השנה ..

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה