לפני שמתחילים...

סקנאי777

New member
לפני שמתחילים...

מאיזו שהיא סיבה לא מובנת, החברה (בית ספר, חברים וגם ההורים) מכניסים לנו לראש שאנו צריכים לחיות במסלול מסויים (בית-ספר, צבא, אוניברסיטה) על-מנת שנוכל לחיות חיים בעלי יציבות כלכלית. אני חושב שדווקא בגלל שהחיים הם המתנה הגדולה ביותר שניתנה לנו ואין לנו הרבה זמן להנות מהם(בסך הכל 90 שנה) אנו צריכים לעסוק בדברים שחשובים לנו באמת או יותר נכון לומר - בדברים שאנו באמת אוהבים לעשות. כמה מבניכם באמת מאמינים שהוריהם עושים (עובדים) (ב)מה שהם באמת רוצים לעשות (לעבוד) גם אם הם אקדמאים? אני לא מנסה חלילה לומר שהצבא והאוניברסיטה לא חשובים פשוט תתרכזו בדברים שחשובים לכם באמת (מה יצא לנו מ12 שנות הלימוד? אתם מסכימים איתי שיכלנו ללמוד את הדברים החשובים באמת, בשנה? איזה כלים ניתנו לנו לחיים? ) אני מאחל לכולכם לעשות מה שאתם באמת אוהבים.......... וטיפ קטן- תרכשו השכלה פיננסית, רק כך תשרדו את "המירוץ" בשלום. בהצלחה, אשמח לתגובות

The Blue Fairy

New member
../images/Emo45.gifמסכימה ב100% וגם אמרתי

את זה למשפחה שלי מתישהו כשהיה לנו דיון על עבודה...הם אמרו שהכי חשוב זה למצוא עבודה עם פרנסה טובה. אני אמרתי שהכי חשוב זה לעבוד במקצוע שאוהבים...גם אם לא מרוויחים הרבה. האדם רודף כל חייו אחרי הכסף...ובסף הוא לא נהנה ממנו וחבל...חיים רק פעם אחת

10GaZ

New member
הנה, למשל, אחד שקרא את הספר

"אבא עשיר, אבא עני" וזה שינה לו את תפיסת עולמו. לאיזה מסקנות אתה הגיע מהספר ידידי? ומה אתה מתכנן ללמוד, ומה כבר למדת?

למעלה