לפני שבוע הוא עזב

לפני שבוע הוא עזב

קשה מאוד יחד עם זאת, התחלתי קצת להסתכל לאחור ולחשוב.. מה קרה בכל המערכת הזאת התובנות שהתקבלו אצלי מזעזעות. הבנתי שהלכתי עם האהבה הזאת עד הסוף האמון שנתתי בו. הייתי איתו שלוש שנים. מהרגע הראשון לא נפרדנו לשניה כמעט. הלכתי אחריו באמון מוחלט. חשבתי שכך זה צריך להיות בזוגיות כל התלבטות, כל החלטה היתה משותפת. אצלו היה רצון ענקי כנראה ופחד גדול מאידך.. חייתי שלוש שנים עם איש שנכנס אל חיי עם סיפורים על שתי הנשים הקודמות שלו. טען שבמערכות הקודמות נתן ונתן ונמאס לו כבר שהנשים שלו לוקחות לו הכל לא חסר לי כלום. אימצתי אותו באהבה. נתתי כמעט את הכל. כמעט את כל החומר ואת כל הרוח ללא שום ספק. לא רצה חשבונות משותפים חיינו באותו הבית. הבית שלי ושל ילדיי. ובכל פעם שמשהו עלה הכסף..החל מבילוי במסעדה וכלה בקניות לבית היה החשבון מוגש. חצי חצי. הפחד שיקחו ממנו גרם לו להתחשבן. עד כדי כך שהוא שם את הכסף לפני האהבה. עד לאותו הרגע שהיה לי הכל. זה לא היה ממש חשוב. ומאותו הרגע שלי לא היה כסף בארנק, אפילו אם זה מצב זמני למישהי שעוסקת בענף תקופתי, היה רוטן, מתלונן, ומטיח. "למה אני צריך להאכיל את הילדים שלך?" "למה את לא יכולה לשלם?" והייתי אומרת לעצמי השכם והערב. זה לא שייך למה שהוא מרגיש כלפיי שה מה שהוא הביא איתו מהפעמים הקודמות. עשיתי כל כך הרבה שינויים בחיי בשלושת השנים האחרונות ולא השכלתי לעשות את השינויים במחשבה של מה יהיה אם הוא לא יהיה כאן יותר. האמנתי לכל הדברים שאמר. וכשהייתי שואלת שאלות עמוקות יותר היו מחכים לי מכתבי אהבה במייל. כמה שהוא אוהב ודואג כמה שהוא מפרגן ותומך והאמנתי. וכל כך הרבה דברים שעשיתי... והיום? היום הוא איננו. השלים לגמרי עם ההחלטה לעזוב. טוען בתוקף שאינו בנוי לזוגיות. שהוא לא מחפש קשר אלא רק לפגוש לקחת ולזרוק. שיש המון צעירות וחתיכות שישתגעו עליו. ואני יודעת דבר אחד בוודאות האיש הזה הלך מחיי כשכנראה כבר לא היה לו מה לקחת יותר. השאיר כאב, השאיר ריק, השאיר חורבן. מזל שהוא לא לקח לי את עצמי. מזל שבהסתכלות לאחור לקחתי כמה החלטות חשובות שלא היו קשורות בו. לא מתוך ידיעה שהוא לא יהיה. אני חושבת שהתת מודע זעק לי שמשהו כאן לא בסדר. ואני מתגעגעת אליו. למרות שאני יודעת שהוא היה במידה מסויימת אסון. מצטערת אנשים יקרים. אבל אני כל כך כואבת.

אין חכם כבעל ניסיון-

מחזק את ידיך. קיבלת החלטות רציונאליות כנגד תחושותיך האמוציונאליות. רכשת ניסיון, הרחבת חוכמה. אל תאמרי נואש. בהצלחה

יאצפן

New member
לפני שבוע

היום, לכי לראי, תני מבט, ותגידי לעצמך, טוב שפטרנו מעולו של זה. טיבעם של קמצנים, להשית הכל על אחרים, ואם אומר לך למה אני צריך להאכיל את ילדיך,מיד היית צריכה להעיפו, ואל תפחדי להיות לבד, כי לבד את אדון לעצמך, ומאחל לך זוגיות טובה יותר, ובריאה יותר, ואל תתפתי לתחנוניו בעוד שבוע, כשיעלו מפלס האהבה. שולח סתם

זה בדיוק כל העניין

כל הסובבים מנסים להאיר אותי לומר לי כמה שהוא היה נורא עבורי למה הוא גרם לי ואני? מסתפקת רק בטוב שנדמה היה לי שיש בו. ראיתי תמיד את הכל אבל משהו בנוכחות שלו שבה אותי. ואני מתגעגעת לחום גופו, לנוכחות שלו. דואגת לו איפה היה, מה הוא אכל, עם מי הוא נפגש, אם קשה לו..

s h a y 4u

New member
אני איתך בלב

כי קשה לנחם המועקה במילים יפים ונחמה והתבטאת כל כך נכון נראת כמו קורבן ל"אדון" ואין ספק ששוה החכמה ונאה לימודה כמו מים ששטפו סיכלות האהבה ועוד ישלימו ימים את כאב העבר על לב הגבר שליבך שבר ותיראי ללב אהובך אין סוף יופייך איתך בכאבך . shay 4u קחי מה שתרצי מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יש לך זמן לגדול, "כמה יפה את" קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשרי "אין אחת כמוך", את כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור ...כן אז תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יום אחד יבוא מי שחיכית לו מי שאת רוצה יבוא עם מה שאת אוהבת בו (מקור: גלי עטרי)

תודה

כולם מקדישים לי את השיר הזה בשבוע האחרון והלוואי שהייתי מוצאת אחד!!! שיאמר לי "חכי, הוא עוד יחזור" כולם אומרים לשלוח לו זר פרחים ותודה והמחמירים לבקש הגומל ואני? לא שאני מסרבת לראות. אני רואה, ראיתי ומתייחסת לזה כאל מחלה. משכנעת את עצמי שהקטע החולני עם הקמצנות זה משהו שגדול ממנו.

s h a y 4u

New member
זה יותר ממחלה

זה גם מעיד על חוסר מסירות וצורך ואישה לא מרגישה את נשיותה ליד תופעה זו. שי הרגשת הזוגיות היא הצורך אחד לשני וכשאדם צריך משהו הוא משקיע את הונו ודמו על זה ללא ראות וללא חשבון מיותר . ואשתו או חברתו זוגיותו כ"גופו"דמי וזה אומר שאם הוא היה חלילה וחס חולה היה משקיע מאודו על גופו כך גם יתן ללא ראות על זוגתו אשר היא כגופו. על כל מקרה ההרגשה היא יותר מהכמות כי זה עניין של יחס ואין לו מחיר או כמות אשר תתן את מנגינת האהבה. וכל זה נאמר על חשבון שבאמת את לא ביקשת או תבעת את ההוצאות כי כשדורשים או תובעים אז יחס מרחיקים

תהיי חזקה

למרות שעוברת עליך תקופה קשה שכניראה תמשך עוד זמן מה. היו סימנים נכון אבל אדם מאוהב -אוהב לא תמיד רואה אותם או מיחס להם חשיבות < אחרי 3 שנים של חיים יחד עדיין להתחלק חצי חצי קצת מוגזם> ולגביו? כניראה שהוא מדחיקן גדול..שבוע אחרי הפרידה כבר מחפש ינוקות צעירות? נו באמת?. ובאמת מזל שהוא לא לקח לך את עצמך! ואת הילדים שתמיד יהיו הראשונים לכל דבר. אני

אם לדייק

זה לא שהוא מחפש ינוקות צעירות הוא מאמין באמת ובתמים שהן היו קופצות על ההזדמנות לו רק היה מבקש.

ונניח שזה נכון אוקי?

זה מה שאתה אומר לאישה שהיתה איתך, שישנת איתה, שהסתכלת לה בעיניים יום יום ואמרת שאתה אוהב?. מישהו פה חסום ריגשית לצרכיים הריגשיים של האחר < מפחד? מיחסים בעבר? , לא משנה אדם בוגר בוחן את תגובותיו> לאור כל מה שתיארת זה צעד נבון מאוד להפרד <צעד קשה אבל נבון>. את אישה חזקה חיית את רוב חייך בלעדיו ולא תקרסי גם אם הוא אינו עוד. בעוד תקופה תראי כמה שאת חזקה כמה שהקשר הזה לא היה בשבילך, אדם שנותן ונותן לא יכול להיות עם קמצן <לא קמצן ריגשי ולא חומרי> אני

הגאון ואמר את זה לאנשים לא לי..

היות ואין ולא יכולה להיות לא מילה רעה והיות ויש לו צורך חולני לרוץ מאחד ולשני ולהצטדק אז הוא פותח את שיחת הטלפון שלו במשפטי בקשה בנוסח..אני מקווה שאתם לא שונאים אותי..אולים אותו מה קרה..עונה שנגמר לו, השוק מוצף נשים רעבות.. אנשים מתייחסים אליו די בשאט נפש אלא מה? אחרי שבוע של אבלות קשה, הם לא יכולים לסבול את העובדה שאני מתאבלת על מישהו שהראש שלו כבר במקום אחר. בלי שום היקש חברתי או רגשי

את צריכה להודות לו....

להודות לו שעזב שהלך שהשאיר אותך לבד כדי שתוכלי לפתוח את עיניך ולראות מי עמד מולך ב- 3 השנים האחרונות... ואחרי הכל את סובלת עכשיו וזה ברור וידוע כולנו < אלו שמחוברים לרגשות|> עברנו\עוברים את זה. זה תהליך טבעי ולא קל כלל. כתבתי למישהי לפני כמה ימים שפרידה משולה לאיבוד אדם ואותו אדם הוא אנחנו, חלק ממך מת כעת. אבל! יש לך עוד המון חלקים אחרים שחיים ופורצים והיו שם והיו איתך עוד שנים ללא תלות במי שישן לצידך בלילה. אני

dovk

New member
"מריח לי לא טוב..." -

אמרה הבת שלי כשיצאה פעם ראשונה מהרכב ליד רפת בקיבוץ. מריח לי מביטול עצמי שלך, מחוסר קליטת המסר הבעייתי בשלב מוקדם... אפשר לקבל ולהבין שיש לבנאדם בעיה רגשית (וככה זה אכן נראה), אבל יש בעיה אם ממשיכים וחיים לצידו בלי לפעול לשינוי המצב (אני לא אומר לשנות אותו, זה קשה, אבל יש דרכים לשנות את המצב על ידי שינוי עצמי). עובדה, האמירה הפוגעת שלו יכלה לבוא רק ממקום בו הוא לא חושש לפגוע בך, לא רואה אותך ממטר... מריח לי מעוד וריאציה על נושא האישה המוכה, שאוהבת את הבעל המכה (סליחה על הבוטות, אבל הוא הרגיז אותי, וגם את שחיית איתו ומתגעגעת אליו עכשיו... בנאדם שיש לו קושי רגשי - או שהוא מודע לו ועושה דברים (טיפול, אמרתי פעם?) כדי לשנות את סיפור חייו, או שהוא מדחיק ומתאים את חייו לקושי שלו דהיינו, מוצא בת זוג שבסדר לה עם ההתנהגויות האלה (כל זה לא שולל שהיו דברים טובים, כן?) - תראי מה זה, בעצם במקום שאת תעיפי אותו, הוא נוטש אותך? קוראים לזה בעברית "רעבע געלט" (דמי לימוד?) תפסיקי להביט לאחור, תסתכלי קדימה עם לקחים ממה שהיה, אה? בשקט בשקט, בלי שאף אחד חוץ מאיתנו שומע, אני אספר לך שיש בעולם גברים "בסדר", שמחפשים בנות זוג סבירות, לא רק פרגיות לזיונים, ושיום אחד תראי שהוא עשה לך טובה. בהצלחה! דב

השאיר כאב, השאיר ריק

אבל אני בטוח שלא השאיר חורבן, אלא אולי רק שבר שיתאחה בסופו של דבר. והכי חשוב - שאת יודעת שהוא לא לקח לך את עצמך. אחרי שתסיימי לכאוב תוכלי לבחון למה את באמת מתגעגעת. בכל מקרה, אני מאחל לך לצאת חכמה יותר מההתנסות. בהצלחה

למעלה