לפני שבועיים שמעתי את לופיליאנסקי

• פותח הנושא dkey
  • פורסם בתאריך

יודיX3

New member
אכן יש לשים קץ להפקרות שיפוטית

ולהעניק שוויון זכויות מלא המגיע לזוגות נשואים גם לזוגות חד מיניים. אוי גוואעלד

בבון35

New member
שלום חמוד.שני דברים לי אליך.

את הדגל הכתום גם אני מחזיק כמו מאות הומואים אחרים. ב´ יראו שלם.זה השם! אם אינך יכול לראות שלם,אז אינך ראוי...לא אני אמרתי זאת...

בבון35

New member
XXX בוא נתן לזוגות האלו לחיות

קודם. אח"כ כל היתר. את חייהם לא אתה צוות,אלא גדול ממך...

dkey

New member
לפני שבועיים שמעתי את לופיליאנסקי

בתשדיר בגלגל"צ מברך את כל ההומוסקסואלים שבדרכם לירושלים למצעד הגאווה וכמה הוא שמח שהם יעודדו הגעה לישראל בחו"ל. ממש עשה לי טוב. בטח לכולם יצא לשמוע את התשדיר הזה לכבוד תגלית ולהרהר כמוני. טוב, בינתיים זה מה שהעיריה החליטה. לא מניח שיעזור לה אבל אני מקווה שזה עכשיו יוציא את כל האדישים למצעד. אני גם תוהה אם לא ראוי לתבוע אותו אישית על ביזבוז כספי ציבור ביחס לבג"צ שיהיה.

יודיX3

New member
אני הצבעתי לניר ברקת

חבל שהוא לא נכנס בתור ראש העיר. מה שהכי מצחיק אותי שכל החברהליצים משלש הדתות מצאו מכנה משותף- שנאה כנגד הומואים וחברו נגד המצעד.

dkey

New member
המשטרה אישרה את המצעד

השופטת דחתה את טענת העיריה שדגלים נתלים רק לכבוד אח"מים או אירועים בהם משתתפת. נחזיק אצבעות להחלטה חיובית בענייננו. בהמשך היום כנראה תתקבל החלטת בית המשפט. כבר טענתי שיש לתבוע את ראש העיר אישית! היועמ"ש של העיריה סרב לייצג את העיריה בדיונים. "המצעד, המתקיים זו השנה הרביעית, ייערך במתכונת זהה לזו שבה נערך בשנה שעברה. האירוע אושר על ידי המשטרה, אולם העירייה הודיעה בסוף השבוע שעבר כי תתנגד לקיומו. לופוליאנסקי שכר את שירותיו של עו"ד פרטי, לאחר שהיועץ המשפטי של העירייה, עו"ד יוסי חביליו, קבע כי התנגדות העירייה למצעד "אינה עומדת בכללים ובעקרונות שקבע בית המשפט העליון".

בקרוב מצעד של מסיונרים עם צלבים

בחוצות בני ברק, ומצעד של אחמד טיבי בהתנחלויות, ומצעד של פשיסטים ליד הכנסת, ומצעד של נרקומנים, פציפיסטים, ומה לא. המצעד מיותר, ואינו מועיל לתדמית של ההומואים.

יודיX3

New member
ממתי ירושלים שייכת למשה אזולאי?

אוייש משה חזרנו עם המדבקות? מדבקת מסיונר, מדבקת אחמד טיבי, מדבקת פשיסטים, מדבקת נרקומנים, מדבקת פצפיסטים ואיך לא רחמנא ליצלן מדבקת הומואים ואנשים התומכים בשוויון והכרה.

בבון35

New member
תמיד חשבתי... שאת סדום ואמורה

יצרו הומואים. זה לא נכון!לא היו שם הומואים מעולם! ההפרדה היא שגרמה לכך.עדין- רק ה´ זכאי להשמיד בריאותיו... לשמחתי!

dkey

New member
ראש עיריית י-ם ישלם על המצעד מכיסו!

ניצחון לאנשי הבית הפתוח מול עיריית ירושלים: מצעד הגאווה בבירת ישראל ייצא לפועל, והעירייה אף תיאלץ לממן את ההפנינג שבסיומו. ולא רק זאת: ראש העיר לופוליאנסקי יממן אותו אף הוא, ב-30 אלף שקלים. עוד תחויב העירייה לתלות את "דגלי הגאווה" לאורך המסלול. העירייה: "נכבד את ההחלטה" יום גדול!

בבון35

New member
אני שמח כמוך שהמצעד אכן יערך

כמתוכנן.איני מבין מדוע אתה שמח שראש עירית י-ם ישלם מכיסו. יש לנו מספיק כסף ואם דעתו שונה משלך-אין זה אומר דבר!

dkey

New member
יש לנו מספיק כסף????

גם 60 אלף לא יגרדו את ההוצאות. אני שמח שהוא צריך לשלם מכיון שהוא ניצל את תפקידו לרעה תוך פגיעה חמורה בחוקי ישראל והדמוקרטיה. למעשה הוא עשה חישוב מאוד קר. הוא היה צריך להראות לקהילה שלו שהוא ביטל את הארוע. כי היה עליו המון לחץ מצד הקהילה שלו. עכשיו הוא יכול ללכת לבית הכנסת ולומר עשיתי את הכל לבטל וכפו עלי. מקווה שבפעם הבאה יקנסו אותו ודומיו ב 2000 אלף ש"ח.

למעלה