לפני שבועיים לערך

05451

New member
לפני שבועיים לערך

"לא עוד אחד1" שאל אם יש עניין באתרי שידוכים. האמת שהרוב טענו שאין עניין וגם אני צידדתי בזה. לא יצא לי לראות משהו יעיל בתחום הזה במגזר החרדי או לשמוע על משהו ומישהו מוצלח שיצא משם.
בשבת האחרונה יצא לי לדבר עם זוג חרדי למהדרין מקסים בכל קנה מידה שלא להאמין, הכיר באתר השידוכים "שניים שהם אחד". הוא בלגי והיא שוויצרית ושניהם למדו בארץ.
לא שיצא לי להיכנס לשם אי פעם, אבל ממש התלהבתי לשמוע אתזה אחרי שטענתי בתוקף שדבר טוב לא ייצא מכאלה מקומות. והנה הזדמן לי להכיר אותם.
אז, אני חוזרת בי. כנראה שיוצאים משם זוגות ואפילו זוגות חמודים ואיכותיים מאד.
שווה לנסות..

קליט

New member
שוה גם לשלם על זה כ500 שקל לשנה ?

מהנסיון שלי - לא. נגיד שזה מקום מתאים יותר למי שיש לו תואר, או לאנשי עסקים, אין שמה כמעט חרדים, יש שמה כמובן הרבה כרטיסי היסטוריה של חרדים, מישהיא חרדית יפהפיה ואיכותית, סיפרה לי שכרגע היא בחופש, אחרי החופש היא תיפגש עם 16 בחורים מהאתר . . נראה לך שהיא תירצה אחד מהם ? . . אולי, לא בטוח . היתה כאן מישי שפתחה כרטיס בחינם באתר הזה, והיא מצאה את חתן בתוך כמה שעות, אז לבנות זה משתלם, כי דרכו של איש לחזר אחר אבדתו -ובמרץ רב . ודאי שדרכים רבות למקום, ומי שעושה ומשקיע - מצליח, גם אם הוא רשע, גם מ'תפוז' יצאו זוגות חרדיים . לא יודע על סמך מה את מתבססת שמרע לא יצא טוב, מסיפורי יהודה ותמר, לוט ובנותיו - יצא לנו משיח . בורא עולם - רבים רחמיו, טוב ה' לכל ורחמיו על כל מעשיו, ארך אפיים וגדל חסד

למעלה