לפני שאני פורשת.............

maxima

New member
לפני שאני פורשת.............

לכמה שעות שולחת לכם את יד התקווה מ......ד......ה.....י.....ם.......... לקרוא את ההסבר ואחר כך להסתכל בתמונה

maxima

New member
תפתחו.........

את התמונה על כל המסך לא יאומן........

מקסימה נברא עולם חדש../images/Emo110.gif

איזה כיף......שהרך הנולד יחייך לעולם בטוח שחלק מכולם יחייכו אליו, מתכון בדוק, תאמינו לי.

רותי החמודה../images/Emo110.gif

כבר אכלתם את הג´חנון הקובנה המלווח וכל השאר?.....טוב שלא הזמנתם אותי אני כרגיל בדיאטה.

RUTYAN

New member
חג שמח, מתה להתקשקש אתכם...

אבל כמו שאתם יודעים אני גרה באזור דתי עם אוירה קסומה, ומחוזרת מאוד למרות שאני לא דתיה. אז, לא נעים להסתגר כאן בחדר מחשב. כאן הבתים פתוחים, יוצאים מבית הכנסת,המאכלים מתערבבים עם המאכלים של השכנים, בגדים בהירים, אוירה של שמחה ועליצות ואולי מעט תחרותיות בריאה של מי עושה יותר למען השני. (מתחת לפני השטח) אני כמובן לא שייכת לקבוצה של הטובים אלא לנותני הציונים כמובן. מתעדכנים מי מתחתן,מי חולה, מי זקוק לעזרה או סתם ביקור. אני כמובן צריכה את מנת הרכילות היומית השכונתית. אחרת אין לי אויר. אל תדאגו כולם כאן מודעים לשריטה שלי והכי כיף מקבלים אותי עם כל ה.......שלי אז זהו...נגמר לי הנחמדות...אני בורחת לקנטרי. בצאת החג אוכל להגיב לכל מי שכתב לי במסר וגם בפורום...לא נעים להסתגר מהשכנים, אין טעם להעליב... בינתיים חיבוק על החשבון
רותי

maxima

New member
התמונה..............

קיבלתי במייל לפני כמה חודשים והיום נזכרתי בה

יום טוב לכם,אולי משהו יסביר לי../images/Emo12.gif

לאן נעלמת ההודעה שאני כתבתי?? כבר פעמיים??

שילה1

New member
בעיה קטנה....../images/Emo8.gif

תפוז התחיל להעסיק פועלים מהמדינה היא..שבה גנבות הינן נורמה!! בעיות בתפוז!גם לי קורה!!

היי שילה אני מקוה שמה

שאספר עכשיו יעבור את הצנזורה. היום גיליתי שחסרה לי כלבה , שתבינו בת 14 צולעת קוקרית ,כל הבקר חיפשנו והתברר שלקחו אותה מהמועצה ביום רביעי בבקר, מטומטמים, נסעתי עם קארין שלי לכלביה ולמזלינו היה שם בחור נחמד שראה שקארין בוכה והסכים להוציא את וויסקי זה שמה, היא בכלל ישנה עמוק אבל כנראה הריחה אותנו כי ישר קמה ,היא בקושי שומעת,הסיפור הסתיים רק לאחר שנסענו לוטרינר נחמד שחיסן אותה. ותבינו יש לה שבב באוזן שלפיו אמורים לקרוא לבעל הכלב אבל לא הופענו במחשב ומחפשים אותנו מיום רביעי, זהו חוויה של שבת ,במקום ללכת לים.יום יפה לכולם

maxima

New member
פורפורית..........

גם לי קרה אמש שכתבתי הודעות והםן נעלמו

למעלה