לפני שאני הולכת.....ל.........

maxima

New member
לפני שאני הולכת.....ל.........

שחק כדורת דשא משאירה לכם כמה מילים...
ריקוד החיים/מקסימה מחוללת בלהט ריקוד החיים תמונות מתחלפות סרטים נעים רוקדת יוקדת כרוח סוערת אש החיים בנשמתי בוערת פורשת כנפיים דואה עם הרוח עטפני בזרועותיך שם אשב לנוח.

sariti10

New member
ערב טוב לכולם שירשורררררר

ערב טוב לכולם אשמח להשתתף בשיחתכם ולהציג את עצמי בברכה שרית

maxima

New member
ברוכה הבאה שרית......./images/Emo140.gif

אם אני לא טועה כבר ביקרת אצלינו....

מקסי מתוקה

עשה לי טוב לקרוא את שירך,אני בדרכי לגיסתי המסכנה ,מקוה שאוכל לעודדה. המילים שלך העלו אותי בחזרה למציאות ונזכרתי עד כמה שהחיים יכולים להיות יפים.
איזה שיר אפטימי ונהדר
ערב טוב חברים.

שיר של ארקדי שאני מאוד אוהבת|

רדרד אולי יש לך אותו עם קול? שאוכל לשמור לי? ביצוע: ארקדי דוכין מילים: מיכה שטרית לחן: ארקדי דוכין של מי האדמה, האויר והים? של מי העולם? של מי הזהב והיהלומים? למה התן מיילל בכרמים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי שלי? ולמה את שותקת? למה יש מלחמות וכאב? למה אלוהים לא מתערב? למה כשאת כאן זה עושה לי טוב? למה יש אנשים שחיים ברחוב? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך... של מי האדמה? של מי הזהב והיהלומים? איך האביב יודע? מי אוהב אותך...

אלימא

New member
מקסימה../images/Emo140.gif

אם זה השיר שלפני הכדורת דשא מה יהיה אחריה??????? יופי של שיר מקסימה, כיף לקרוא דברים יפים פה.

ערב טוב לכם...../images/Emo24.gif

מקסימונת יפה יפה...אהבתי קצר יפה וקולע ככה אני אוהבת.
היי לכם פורפורה ממושה, אלימא בלי בלימה??? חחחח יצא לבד בחיי.

שרונהה

New member
איזה יופי של ריקוד מקסימההה../images/Emo24.gif

מזמן לא רקדתי את הריקוד הזה עשית לי טוב בנשמה

maxima

New member
לא...אבל זה משחק קבוצתי.

הפעם ניצחה הקבוצה השניה המשחק הוא העיקר בשביל הכייף בין חברי המועדון בדרך כלל אני לא משתתפת בתחרויות בין מועדוניות

נסיכה9

New member
מ-ק-ס-י-ם !!! מתלבש עלי בול! ../images/Emo6.gif

דווקא לבשתי, מדדתי, התבוננתי במראה ויש לי להגיד רק וואו!!! אפילו עשיתי שניים שלוש סיבובים כדי לראות איך אני נראית מאחור ועדיין זה וואו!!! תודה לך מקסימונת

למעלה