לפני רבע שעה

חתולון*

New member
לפני רבע שעה

בשעה 13.30 באתי לבית הספר שבה לומדת ביתי הצעירה לאסוף אותה הבייתה. ראיתי בחנייה רנו "קליאו" "B" ולא ייחסתי שום חשיבות.. לאחר דקה או שתיים, ראיתי תלמיד מתקרב אליי לרכב, מחייך, נכנס, ואומר לי : "אבא, מתאים לך" ואני חחחחחחח אין לי בנים.... ואז הוא מגלה שאני לא אביו, הוא טעה במכונית, אמר סליחה בביישנות ויצא לרכב שסימנתי לו לכיוון, "אבא שלך שם" אמרתי לו. בדיוק היום בסתפרתי קצוץ, ושמתי משקפי שמש, ונראיתי כמו ה"צ´יפנדיילס" משקפי שמש ושיער קצוץ.... קטעים ........ שבת שלום לכל החברים והחברות פורום חתולון

ד ו ר י ן

New member
יפה לך קצוץ .... ../images/Emo24.gif

גם לי היה סיפור דומה .... נסענו בעלי ואני ברכב שלו לנסיעה קצרה לפתע נזכרתי ששכחתי לקנות דבר מה אז הוא עצר ואני יצאתי לקנות חזרתי אחרי 3 דקות ונכנסתי לרכב שנראה כמו שלי פתאום אני מסתכלת לצידי ורואה שזה לא בעלי פשוט שכחתי שבאנו עם הרכב שלו ולא שלי

חתולוןןןןןןן

הסתפרת קצוץ אתה נראה ממש פיצוץ משקפי שמש כתוספת צריך לשמור אותך בכספת אחלה סיפור סיפרת ושוב בטעות מישהו אחר הפלת אומנם בשוגג ולא במזיד אבל בטח לנער קפץ שם וריד

ד ו ר י ן

New member
ואני דווקא .......

אהבתי את חתולון כשהיה יותר פרוע לא נורא שהוא הסתפר זה ממש גרוע אם ברצונו לחזור להיות חתול השכונה החתיך עליו את שערו שוב להאריך משקפי השמש דווקא נחמדות מתאימות לו יופי לגבות

למעלה