לפני קנית חיפושית

נדבבב2

New member
לפני קנית חיפושית

אני מתכנן לקנות חיפושית בפעם הראשונה החיפושית היא חיפושית חצי גרמנית חצי אמריקאית דגם S מנוע 1600 ועכשיו לדברים הקצת יותר בעיתיים, הקרנק של החיפושית קצת רועד משהו כמו שתי מילימטר האם זה נורא או לא?! והדבר השני הוא שיש לר כמה רקבונות למרות שבכל מקרה אני מתכנן להכניס אותה לפחחות וצבע. כמה הייתם מעריכים מכיר של רכב כזה? (אני יודע שאין לחיפושיות מחירון). ואם שווה לקחת את האוטו בידיעה שקרנק רועד מעט? אשמח לתשובה מהירה נדב

אי אפשר לגיד מחיר בלי לראות...

חיפו שצריכה פחחות ו צבע ו טיפול במנוע לא קונים בהרבה כסף זה פרויקט שתעבוד עליו הרבה זמן ו תשקיע בו הרבה כסף... תחשוב טוב לפני תחפש משהו יותר כדאי אגב כמב ביקשו על הרכב??? (אתה לא חייב לענות) סתם סקרנות

bug1973

New member
לגבי הקראנק-2 מילימטר זה תקני לחלוטין ועם השמ

ועם השמן המתאים וטיפולים בזמן אין סיבה שזה יגדל המרוח, המרוח נוצר משחיקה מוגברת עקב התחממות יתר

תן לי להבהיר לך כמה דברים

קודם כל אין דבר כמה חצי גרמני חצי אמריקאי. אתה מדבר על דגם 1302. זו חיפושית אמריקאית עם שמשה קידמית שטוחה. אמקיראית לכל דבר. עכשיו יש כמה דברים שהייתי רוצה שתבדוק בקשר לרכב: קודם כל, תבדוק אם לרכב יש ברקס דיסק מקדימה. סביר להניח שיהיה לו אבל אם לא זה לא נורא. דבר שני, תבדוק אם יש לה חלונות נפתחים מאחורה. ז"א אם החלונות אחורים נפתחים כלפי חוץ. דבר שלישי, חשוב לדעת אם יש לה מנוע 1600 מקורי או שעשו לו הסבה. אם יש לה את כל הדברים האלה סביר להניח שאתה מדבר על דגם 1302S שזה אחד הדגמים הנדירים של החיפושית. אם המנוע לא דופק, והקראנק לא זז קדימה ואחורה בצורה משמעותית כשלוחצים גז זה בסדר. תבדוק אם היא לא מעשנת בצורה חריגה. תסתכל אם ישנם נזילות שמן המנוע, אם זה רק הזעה מכל מיני מכומות או שממש המנוע משאיר מתחתיו שלוליות. אם אלו שלוליות עד גודל של חצי שקל זה בסדר, יותר מזה זה כבר מתחיל להיות נורא. אם ישנם נזילות, תראה מאיפה הם. משאבת שמן? פתח ריקון שמן? מכסאות שסתומים? בין המנוע לגיר? לגבי הפח, תלוי מתי היא עברה פחחות וצבע, אם אתה מתכוון לעשות לה פחחות אולי כדאי שתביא פחח שיסתכל על האוטו ויתן חוות דעת. תבדוק את הרצפה של הרכב. אם יש לה חורים/רקבונות זה לא פחות חשוב מהבודי. תסתכל מאחורי הגלגלים הקידמיים, אם ישנם חורים גדולים ואם רואים את הכביש מבתוך האוטו. חשוב מאוד שתגע שלכל דבר יש מחיר, אם האוטו נראה ממש רע, ואתה עדיין רוצה אותו למטרת שיפוץ, דבר עם הבנאדם. אולי תוכלו לסגור על כמה שקלים. כמה הוא רוצה עליה? אני מניח שהיא שנת 71-72.

למעלה