לפני קנייה

לפני קנייה

ערב טוב לכולם, אני סגור (כמעט לגמרי) על דגם מחשב, רציתי להתייעץ בשביל להחליט בצורה סופית. הדגם שחשבתי עליו הוא: ThinkPad R50e Pentium M 725A 15'' 1.6GHZ, עם 512M זכרון פנימי. מוכר מסוים, אמר לי שהדגם הזה לא כ"כ נמכר, ונמכרים הדגמים של ה1.7 וה-1.8 ג'יגה הרץ, ובכלל ההבדל בביצועים משמעותי בין ה-1.6 ל-1.7/1.8. האם יש צדק בדבריו? או כמו כל מוכר הוא רוצה שאני אשלם עוד 1000 ש"ח? דבר נוסף, יש למישהו מידע טוב (מעבר ל-ZAP כמובן), על מקום אמין, יחסית זול , ובעל זמן אספקה ממש מהיר, לקניית הדגם הספציפי הזה? תודה רבה!

Jan22

New member
מה הכרטיס מסך ומה המחיר שהמוכר

שלך רוצה ? ההבדל לא כל כך משמעותי בין 1.6 ל1.8 GHZ ...

באזור ה-5400

המבצע הוא לסוף השבוע בלבד, אז אני כבר לא בונה על זה כ"כ. האם אתה יכול לומר לי איזה סוגי כ.מסך יש בדגם הזה, ומה ההפרשים שיכולים להיות פחות או יותר?

Jan22

New member
הכרטיס מסך הוא כנראה

INTEL EXTREME 64MB שהוא די ממוצע - יכול להפעיל סרטים ברמה ממוצעת אולם לכל הנוגע במשחקים ובתוכנות גרפיות אתה יכול לשכוח מזה . הצעה לא רעה ,אתה מקבל מפרט יחסית עשיר במחיר יחסית מינימלי ,מאידך מציע לך לבדוק את הדגם בקישור הבא - מכיל מפרט כמעט זהה עם כרטיס מסך יותר חזק . http://www.naot.co.il/products/15121

4tis

New member
אומנם תמיד רצוי מפרט כמה שיותר טוב

אבל ל צריך להגזים -ה64 של אינטל לא כזה גרוע -אני עובד איתו בישומים גרפים כבדים מדי יום והוא סוחב יפה מאוד אחרי שהוספתי עוד זיכרון (היה לי 256...) ,ככה שאם הקונה לא מקצוען נטו ו/או התקציב שלו מוגבל לא חייבים לפסול אותו מראש ...

4tis

New member
עם הEXTREME הסטנדרטי

שבא עם המחשב וכאמור הוא עושה את העבודה בסדר גמור

למעלה