לפני מספר ימים

bestofhealth

New member
Essiac

הי אורלי, אני חושב ש-ESSIAC (תמצית או דיקוקציה) טוב ומועיל למניעה ורפוי של סרטן, וה- FLOR-ESSENCE שזו הפורמולה המורחבת של 4 הצמחים הבסיסיים + 4 נוספים היא אפילו טובה יותר. אני חושב שחשוב לכלול אותה כמרכיב נוסף בארסנל של טיפולים משלימים לסרטן. אני למרות זאת יודע שהיא בדר"כ לא נמצאת בשורה הראשונה. בכלל סרטן היא מחלה כה מורכבת וקשה, והיא דורשת טיפול מקיף וכולל. לא ניתן לרפאה בשיטה של לקיחת תוספים או אנטי אוקסידנטים אחד או שניים (בשיטת זבנג וגמרנו) ובו בעת להזניח עמודי תווך חשובים אחרים של הטיפול כמו דיאטה ותזונה, התנקות, פעילות גופנית, פעילות נפשית ופסיכולוגית (ואני לא מתכוון דווקא אצל פסיכולוג), MIND OVER BODY, דמיון מודרך ריפוי בצחוק והומור, טיפולים ספיריטואלים ועוד...וכן כמובן שהטיפול בחולה (כמו בכול מה שקשור לבריאות גוף ונפש) עצמו עם כל מה שזה כולל, צריך לעמוד במרכז. ספציפית בנוסף לכל הנ"ל לריפוי של GBM, עולים לי הרעיונות הבאים: ARTEMISININ. 1 ונגזרותיו ARTESUNATE ו - ARTEMETHER 2. NEW CASTLE DISEASE VIRUS VACCINE 3. (DSA (DATURA STRAMONIUM AGGLUTININ 4. (ISCADOR (MISTLETOE 5. אלה כמובן משולבים (לא תמיד בו זמנית - תלוי אם קיימות אינטראקציות ספציפיות שליליות. למשל ARTEMISININ לא רצוי לחלוטין לקחת בטווח של 30 ימים מהקרנות) בדר"כ בהקרנות ולעיתים בניתוח במידה ומתאפשר,ובהתאם לסוג הגידול, מיקומו במוח, גודלו, גילו ומצב בריאותו הכללי של המטופל ועוד פרמטרים. לדעתי, ה-5 הנ"ל אינם תחליף לכל שאר הדברים החשובים שהזכרתי קודם. אני כל הזמן רוצה ללמוד עוד, ומקוה שתמיד אהיה פתוח לכל מי שיש לו או לה מה לתרום ולהעשיר. אני חושב שלכל אחד יש מה ללמד אותנו, ואדם לעולם אינו יודע מהיכן וממי יקבל אולי לפתע הארה. לילה טוב ותודה לכלכם לילה טוב

למעלה