לפני מספר ימים

bestofhealth

New member
לפני מספר ימים

פרסמתי הודעה בה ביקשתי מהמטפלים למיניהם, משתתפי הפורום רעיונות לתוספים או עשבי מרפא אשר עשויים לעזור לריפוי של GLIOBLASTOMA MULTIFORME, סוג של סרטן מוח. נכון לעכשיו לא קבלתי ולו אפילו תשובה אחת לרפואה. יש בחור בפורום אחר החולה במחלה וביקש לקבל כוון דרך לגבי אפשרויות טיפול וריפוי אלטרנטיביות. עניתי לו בהודעה ונתתי לו אפשרויות אאותן יוכל לבדוק ולחקור מעט יותר. במקביל חשבתי שאוכל אולי להיעזר גם בידע שלכם. אני די תמה ושואל את עצמי מדוע? מדוע לא קיבלתי אף רעיון, אף קצה חוט, אפילו לא התייחסות אחת? האם סרטן זוהי מחלה שאף אחד מכם (כולל הנטורופטים והסינים) לא מוכן להתעמת איתה ולנסות לרפאה? מי אם לא אתם, בוגרי בתי הספר לרפואה אלטרנטיבית/משלימה ירים את הכפפה הזו? מי יהיה הדור הנוכחי והבא של מרפאים אלטרנטיביים שיעזרו לחולי סרטן להבריא, או שמא אף אחד מכם לא חושב שניתן להבריא מסרטן? אולי אתם חושבים שמן הראוי שחולי סרטן יהיו מטופלים בידיים "האמונות" של הרפואה האורתודוכסית, וכי טיפולים כמו כימו, ניתוחים והקרנות הם הטיפולים שגם אתם מחשיבים כדרך הנכונה והיחידה להירפא מהמחלה האיומה הזו? יתכן אולי, וזו רק השערה אישית, כי לחלק גדול מכם אין אולי עדיין מספיק ידע ו/או נסיון בטיפול בסרטן, אולם ידע ונסיון הם דברים נרכשים, אף אחד לא נולד עמם. גם הדרך הארוכה לרומא מתחילה בצעד הראשון. אולי זוהי האחריות הגדולה לטפל באדם, כשיודעים שהפעם מדובר בחיים ובמוות, בדיני נפשות. הפחד שמא הטיפול לא יעזור והמטופל יעבור מן העולם. נכון, זוהי אחריות גדולה גם לכתפיים רחבות יחסית. אולם האם צריך ומותר מוסרית לתת לגודל האחריות לשתק אתכם באופן כזה שימנע מכם לחלוטין להתעמת עם המחלה ולנסות להציל חיים. נראה לי כי ארגומנט יראת דיני הנפשות צריך גם לעבוד בכוון זה. אני מניח שאם הייתם חוקרים אולי מעט יותר את המחלה, והייתם מודעים יותר למה שיש לרפואה הקונבנציונאלית להציע לחולי סרטן מבחינת סטטיסטיקת הצלחה של טיפולים, ולחילופין מה יש לרפואה אלטרנטיבית ומשלימה להציע, הייתם אולי מבינים שדיני נפשות וגודל האחריות הם דווקא אלה שאמורים לדחוף אתכם כן להציע את שרותיכם לחולי סרטן ולנסות לרפאם. לטעמי זוהי חובה לא רק זכות. ואם לא אתם תעשו זאת מי כן? מה דעתכם???? ותקנו אותי אם אני טועה!!!

ברשותך...

לאחר כל הרבה הרבה דיונים כאן ובכלל על הנושאים של במה ובמי מטפלים אשמח לעזור לך: האם אתה יכול לשלוח לי את המחלה בדואר ואני אנסה לטפל בה. אם צריך הסבר נוסף לגבי הבול אשמח לענות על כל שאלה. אם פגעתי במישהו בגלל הציניות שלי אני מתנצל אך זוהי דרכי לומר אנחנו מטפלים באנשים ולא במחלות ואם תרצה הסבר בצורה רצינית יותר אתה מוזמן לשלוח לי מסר או ליצור קשה טלפוני. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

bestofhealth

New member
די צפוי...

אתה ענית אמנם ראשון, אולם לטעמי אתה גם האחרון שציפיתי ממנו לתשובה עניינית. לטעמי אתה יותר פילוסוף ממטפל. התשובות וההערות שלך בפורום נשמעות לי די ריקניות וחלולות, ללא משמעות או ענייניות כלשהי. אין טעם שאשתמש בציטוטים נוספים שלהן. לא ביקשתי מאף אחד כאן טיפול וירטואלי, ביקשתי לדעת אולי אם יש למישהו מושג על תוצאות של מחקרים שנותנים תקווה או מצביעים על כיוון מסוים שיכול להיות אפקטיבי במקרה זה. לרפואה הקונבנציונאלית יש אחוזי הצלחה שואפים לא-פ-ס עם סוג זה של סרטן. יש כאן מספיק אנשים בפורום שלא חוששים כמוך לענות תשובות שהן יותר מרק גמגום ודיבוב מילים מיותר. מטפלים אלה נותנים חוות דעת ועצה טובה בתשובה לשאלות שעולות כאן. אם יש צורך במקרים מסוימים, בהם הם חושבים כי בדיקה ותשאול מעמיק אצל מטפל הוא הכרחי וחשובים, הם דואגים להזכיר גם את זה. לאנשים אלה היתה שאלתי מכוונת, הרבה פחות מכך אליך. ממך לא ציפיתי להרבה, או יותר נכון די ציפיתי לקבל תשובה מסוג זו שנתת! אתה יודע, אני חושב על אותם אנשים היושבים מאחורי קו הטלפון במגן דוד אדום, או בשרות האמריקאי המקביל 911. תפקידם הוא להקפיץ את הניידת במקרי חרום. בחלק גדול של המקרים (וזה גם חלק מאוד חשוב של תפקידם) הם אלה אשר נישארים על קו הטלפון עם הפצוע או עם מי שנמצא לידו. הם מרגיעים אותם ונותנים להם הוראות מה וכיצד לעשות, עד שצוות ההצלה מגיע. בחלק גדול של המקרים הצלת אותו אדם נזקפת גם לזכותם ולעבודה היעילה שעשו. אם היתה להם גישה דומה לשלך הם לא היו מסוגלים לעולם לבצע את העבודה החשובה שהם עושים. כן, אני מודע להבדל בין שני המקרים, רפואת חרום וטיפול בחולה סרטן, אולם אני גם מודע לסוג של מחשבה ופילוסופיה משתקת. אם מישהו יקר לך היה חלילה מרים אליך טלפון מבית חולים בארץ רחוקה ומבקש ממך עצה לגבי אדם אחר שיקר לך מאוד השוכב במיטתו על ערש דוואי וממתין למותו, ונניח שאין באפשרותך להגיע לשם כדי לראותו אישית, ונניח גם כי בהסתמך על המידע שנמסר לך בטלפון, אתה חושב שיש לך מושג לגבי מה צריך לעשות אשר יכול להגדיל לעין ערוך את הסיכויים להצילו, מה היית עושה? האם היית גם אז מבקש שישלחו לך את המחלה או שמא את החולה? אולי אתה מניח שהציטוט שמופיע בתחתית כל אחת מהודעותיך היה מספיק בכדי לרפאו?

אתה גדול מהחיים

עם אבחנה מדהימה ביכולת שלך לקלוט אנשים. וסיפור קטן מהחיים ודיברת על מד"א: אני עבדתי כפראמדיק ואחראי על אחד המוקדים הגדולים ביותר של מד"א בארץ למעלה מעשר שנים. לא פעם הייתי מקבל טלפון אשר היה מלווה בצרחות אימה לשלוח דחוף אמבולנס טיפול נמרץ כי יש כאן אדם שמת כרגע מהתקף לב. אתה יודע מה הייתה שאלתי לאחר בקשת הטלפון של המתקשר וכתובת הארוע? לדבר עם החולה. וכאן הייתי מקבל שתי תשובות: 1. הוא לא יכול לדבר איתך כי הוא... 2. האם אתה (לא אצטט)... הוא מת הוא לא יכול לדבר איתך. מאחר ואני לא מבין גדול במה שאני עושה, הייתי מתעקש לדבר עם המתים, ואומר כי אני רוצה לדבר איתו גם אם הוא מת. ותתפלא... התעקשות ועוד התעקשות ועוד התעקשות ו... תחיית המתים, עונה לי איש עצבני הניצב מאחורי הקו ומסביר לי כי הוא מת לאחר שהוא רב עם אישתו ושאני חייב לדעת שאני מדבר עם איש מת. אז לא כל מי שצועק הכי חזק הוא החולה הכי קשה. וכן, פילוסופיה ועוד פילוסופיה מביאה אותך (או לא) להבנות של בריאות וחולי, כיצד יש לטפל וכיצד ניתן לעזור לאנשים להיפרד מהעולם בצורה מכובדת ושלווה. ראיתי עשרות מחקרים אשר מעידים באופן נחרץ כי ההומאופתיה לא טובה ב.. וגם לא עוזרת ב... אם אתה רוצה מחקרים רפואה אלטרנטיבית היא לא הכתובת, רפואה אלטרנטבית כל אדם הוא מחקר משל עצמו. ולגבי חולי סרטן, ידידי, בחירת הטיפול הוא כמעט כמו לבחור בטיפול בדלקת גרון או אוזנים, מה ששונה הוא ניהול המקרה אך לא הדרך לבחירת התרופה ההומואופתית. ולצורך העניין, גם כאשר אני מקבל טלפון באמצע הלילה מאנשים יקרים לי אשר נמצאים בחדר מיון אני שואל כמה שאלות "מעצבנות", כי המטרה היא לא להיות רק נחמד, המטרה היא להבין מהי הבעיה, מיהו האדם ואיך אני יכול לעזור לו ע"י הבנה של הבעיה והתאמת הרמדי ההומאופתית. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית. www.homeopathy.co.il

YinYang

New member
עלה בדעתך...

שאולי למטפלים בפורום אין תשובה? ואולי חלק מהם לא שמו לב להודעה שלך? מאיפה הרעיון שאנשים פה לא רוצים לעזור, או מפחדים מהבעיה שהעלית? באמת נראה לך שמישהו חושב שהרפואה הקונבנציונלית היא הפיתרון האולטימטיבי? כולם פה מודעים לחסרונות שלה, ולמרות כל החסרונות, לא הייתי חושב אפילו לרגע למנוע מחולה סרטן טיפול מערבי. אתה יודע על כמה אנשים שמעתי שהבריאו מסרטן "רק" ע"י טיפול משלים? Zero...None...Nada, ואת האמת, לא נראה לי שקיימת כזאת חיה. נורא כיף לכולנו לחשוב שאנחנו כל יכולים, אבל תנחש מה- אנחנו לא. אז נכון, לרפואה המשלימה יש המון להציע לחולי סרטן, אבל לבוא ולהשמיץ את הרפואה המערבית, שסטטיסטית מצילה הרבה יותר חולי סרטן ממה שאנחנו מסוגלים לרפא? לא נראה לי שזה יהיה חכם במיוחד. ואם חשבת לרמוז שלמישהו פה איכפת מחולי סרטן פחות ממך, אז הגעת למקום הלא נכון. כל אחד פה עוזר פה על פי יכולתו ולפי כישוריו, ואם לאנשים אין תשובה, זאת לא סיבה לקפוץ ולהאשים אותם באוזלת יד. בכל אופן...לי אין מושג בנוגע לטיפול כלשהו בסרטן הספציפי שציינת. אני כן יודע שלרפואה הסינית יש את הכלים לעזור לחולי הסרטן בתהליך ההחלמה ולצמצם את תופעות הלוואי שנגרמות מהטיפול המערבי. מקווה שעזרתי קצת אייל

bestofhealth

New member
בהחלט כן

שאולי למטפלים בפורום אין תשובה? ואולי חלק מהם לא שמו לב להודעה שלך? -- יתכן, ואם זו היתה התשובה הייתי מקבל אותה ללא היסוס. מענין שלהודעה שפרסמתי היום כבר קיבלתי 3 תגובות תוך פחות משעתיים. מאיפה הרעיון שאנשים פה לא רוצים לעזור, -- לא תמצא משפט כזה בהודעה שלי. ולמרות כל החסרונות, לא הייתי חושב אפילו לרגע למנוע מחולה סרטן טיפול מערבי. אתה יודע על כמה אנשים שמעתי שהבריאו מסרטן "רק" ע"י טיפול משלים? Zero...None...Nada, ואת האמת, לא נראה לי שקיימת כזאת חיה. -- אתה מדבר מתוך חוסר ידיעה טוטאלי. מן הראוי שתלמד את הנושא לפני שתחווה דעה מסוג זה. הרפואה המערבית, שסטטיסטית מצילה הרבה יותר חולי סרטן ממה שאנחנו מסוגלים לרפא? --אני מצטער, אבל פשוט אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר. ואם חשבת לרמוז שלמישהו פה איכפת מחולי סרטן פחות ממך, אז הגעת למקום הלא נכון. -- גם את זה לא תמצא, ואינו משתמע מהודעתי. אישית אני חושב שכדאי לך לקרוא את התגובה שך מאיה, היא מעט יותר בוגרת, בשלה ופחות מגננתית שלא לצורך. הכוונה שלי היתה לזרוק לכם כפפה בתקווה שזה יזיז משהו פנימה אצל כמה מכם, או לפחות יגרום להם להרהר בנושא. אני רק יכול להצר שלקחת את הודעתי בדרך שלקחת. ואם לאנשים אין תשובה, זאת לא סיבה לקפוץ ולהאשים אותם באוזלת יד. -- לחלוטין לא האשמתי באוזלת יד, להפך אם תקרא את ההודעה היטב השתדלתי לעודד את אלה שחוששים כי אין להם מספיק כלים להתמודד עם מחלה זו, ללמוד ולחקור ולצבור נסיון כדי שכן יוכלו לטפל בחולי סרטן - "הדרך הארוכה לרומא מתחילה בצעד הראשון". בכל אופן...לי אין מושג בנוגע לטיפול כלשהו בסרטן הספציפי שציינת -- אין לי בעיה עם זה, אולם גם זו התייחסות, והיא עדיפה על אי התייחסות מוחלטת. אני כן יודע שלרפואה הסינית יש את הכלים לעזור לחולי הסרטן בתהליך ההחלמה ולצמצם את תופעות הלוואי שנגרמות מהטיפול המערבי --לא רק בצמצום תופעות לוואי, אלא גם בטיפול והחלמה.

freearth10

New member
הפעם אתה צודק בכעס../images/Emo46.gifשלך

אני אבל לא מרגישה את עצמי מספיק חזקה כדי להתמודד עם מחלה כזאת גדולה, ונכון שהטיפול יכול לתת המון תקווה, ותקווה זה כוח להתמודד עם המחלה, אבל זה יכול להגמר גם בכשלון, גם בהאשמה של בני משפחה. ולי רגשית יש בעיה עם פרידות. אז השארתי הכל לוותיקים ממני, למנוסים ממני. כנראה שאני לא היחידה עם אותה התחושה. אני יודעת שדמיון מודרך יכול לעזור לחולי סרטן ויש סיפורים רבים על חולי סרטן שנרפאו כתוצאה מטיפול בדמיון מודרך. אבל שוב, זו באמת שאלה של איפה נמצא אותו האדם, כמה הוא מוכן לשנות עדיין את חייו, עד כמה אכלה המחלה את גופו הפיזי וכו. מהכרות קצרה איתך אני גם מניחה שזהו לא הטיפול אליו אתה התכוונת. מאיה

bestofhealth

New member
אני לא כועס...

הי מאיה, אני אולי צובט מעט אולם מתוך כוונה טובה לעורר התייחסות ומחשבה לנושא. אני אבל לא מרגישה את עצמי מספיק חזקה כדי להתמודד עם מחלה כזאת גדולה --אני מבין את זה,אולם חשוב גם לזכור שאם אתם לע תעשו משהו בכיוון לרכישת הכלים כדי להתמודד עם מחלה זו מי כן יעשה? אתם מייצגים את קהילית המרפאים האלטרנטיביים במדינה. אבל זה יכול להגמר גם בכשלון, גם בהאשמה של בני משפחה -- נכון, אולי. אולם זה גם קורה כל כך הרבה במחלה זו אצל מטפלים קונבנציונאלים. אני מניח שרוב האנשים מחפשים טיפול משלים שכולל טיפול קונבנציונאלי בשילוב עם טיפול משלים. בארה"ב עשרות מטפלים אלטרנטיביים המטפלים באומץ במחלה נרדפו ואפילו נזרקו לכלא על כך. שם זה בניגוד לחוק לפחות בחלק מהמדינות. חלקם ירד SOUTH OF THE BORDER למכסיקו וממשיך משם. האמיצים שבהם לא נכנעים לשלטונות וממשיכים במלאכת קודש זו. מהכרות קצרה איתך אני גם מניחה שזהו לא הטיפול אליו אתה התכוונת. -- לא מאיה. מבחינתי כל טיפול משלים או אלטרנטיבי שיציל, ירפא או יביא לרמיסיה ארוכה ואיכותית את חולה הסרטן היא מבורכת. אני קורא בפורומים (טיפולים אלטרנטיביים בסרטן)בהם אני משתתף, על שיטות שונות ומגוונות בהם אנשים משתמשים. המחלה היא כה מורכבת שזקוקים כמובן לטפל בה בשיטה כוללת (תזונה ודיאטה, התנקות, תוספים ועשבי מרפא, פעילות גופנית, דמיון מודרך, הזדככות נפשית, תפילה, מוזיקה, יוגה, טאי צי', QI-GONG, מדיטציה ועוד ועוד...). אני מכל מקום מאוד מעריך את תשובתך הכנה ואם יורשה לי בוגרת.

אסתי123

New member
טיפול ב-

קיים טיפול שלם בסרטן בביורגונומי. אני מודה שלא עשיתי אותו עדיין. כדי לטפל ,אני חחיבת כל מיני פרטים כמו שם, גיל, המקום או המקומות הכעייתיים.. הכי טוב מנסיוני זה טיפול משולב, קינסיולוגי וביורגונומי. בקינסיולוגיה טיפולתי בחולי סרטן. לא אגיד שהצלתי אותם, הם מתו, אבל הטיפול עזר בכל מיני תופעות לוואי קשות, וכן בתיחסות אל המוות. אפשר למות בשנאה, בהאשמה, בטינה, בכעסים גדולים... ואפשר למות בהשלמה, בקבלה, באהבה---כן, באהבה, בסליחה.. כול-טוב

ידידי היקר,

ראשית הרשה לי להתנצל , אין ספק ששאלתך היתה מחוייבת בתשובה והתעלמות היא הרבה פעמים דווקא באשמת מנהל הפורום שלא משכיל להקדיש זמן לחשיבות השאלה ולהקפצתה - ועל כך עימך הסליחה. לעינינו , אני מכירה מטפלת בסרטן עם אחוזי הצלחה מדהימים , ועם זאת האחוזים עומדים רק על 5% - 10% הרבה ? ממש לא כלשהרפואה הקונוונציונלית יש אחוזי הצלחה גבוהים הרבה יותר. אני חושבת שזוהי אחת מהמחלות שמחוייבות בשילוב עם הרפואה הקונוונציונלית . בנימה אישית - אני לא מטפלת בסרטן והכי רחוק אני מעיזה ללכת זה טיפולי ציסטה שפירים למה? אולי כי אני עדיין בתחילת דרכי ואולי כי אינני בקיאה בתחום ואין ספק שאני מפחדת מהמחלה הזו יותר מתסמונת המעי הרגיז. אגלה לך עוד "סוד" , לבושתי עד שציינת מהי GLIOBLASTOMA MULTIFORME לא הכרתי את המושג וגם ברגעים אלו אינני יודעת מהו הסוג הספציפי של הגידול ואיפיוניו - זאת הסיבה שהיה לי נוח להתעלם ולקוות שמישהו אחר יענה.. זהו לא יודעת אם עניתי אבל לפחות קיבלת את התחיסותי הכנה וגם את התנצלותי. יעל

bestofhealth

New member
יעל יקרה

אין צורך להתנצל. אני לחלוטין לא נפגעתי אישית. האמיני לי כשאני אומר שזה לחלוטין לא מה שעמד על הפרק. העציב אותי יותר מה שהשתיקה הזו סימלה בעיני, כפי שכבר הבעתי בהודעתי ואיני מוצא טעם לחזור על כך. לפני מספר שבועות, כאשר בחורה הגרה בחו"ל שאלה בפורום שאלה לגבי רעיונות לטיפול במחלת הסרטן ממנה היא סובלת, והעליתי בפניה מספר אפשרויות וכיוונים אותם תוכל אולי לחקור, הותקפתי בהודעה שאמרה שזה פשע לעשות זאת. הטענה היתה כי בטיפולים טוקסיים (הקרנות וכימותרפיה) רופאים רבים מתנגדים לשילוב של אנטיאוקסידנטים וצמחי מרפא בזמן הטיפולים, בטענה כי הם עלולים להפריע או להוריד מהאפקטיביות של טיפולים אלה. ישבתי באותו יום והכנתי מניפסטו ארוך שבו אני עונה ומספר: 1. מיהם הפושעים האמיתיים. 2. הפרחת הטענה (ברוב המאוד מכריע של המקרים) לגבי אינטראקציות שליליות בין אנטיאוקסידנטים וצמחי מרפא לבין טיפולים רעלניים.(כולל מחקרים רבים, רשימות ביבליוגרפיות וכו'). בקיצור, לאחר כתיבה של הודעה מאד ארוכה משום מה לא הצלחתי לשלוח אותה והיא פשוט נעלמה. זה די ביעס אותי, מה גם שאני מדפיס מאד לאט בעברית. פשוט ויתרתי ולא כתבתי אותה שנית. לידיעתך, ברוב המכריע של הסרטנים למיניהם (למעט לוקמיה לימפומה והוג'קין) לכימותרפיה אין מה להציע בריפוי סרטן. גם לרדיותרפיה (הקרנות), למעט במקרים של לימפוסרקומה, הוג'קין (בתחילת התהוותו) וסרטנים ממוקדים בצוואר, צוואר הרחם ובערמונית, אין לחלוטין תקווה להציע לחולי סרטן. בסרטנים ה"גדולים" כמו ריאות, שד, ערמונית, כבד, מעי גס, הטיפולים האלה מפסידים ובגדול (ריפוי של לא יותר מ3%-4% בממוצע). מכל מקום, אחוזי ההחלמה לטווח ארוך 5-10 שנים הם לעין ארוך טובים יותר בטיפולים משלימים וגם בטיפולים אלטרנטיביים בלבד מאלו של הטיפולים הקונבנציונאליים. זאת כמובן כשלוקחים בחשבון מוות מהטיפולים עצמם, מסרטנים משניים שהם יוצרים, מהתקפי ודום לב שהם מביאים וממגוון רחב נוסף של מוות מפגיעה ונזקים בלתי הפיכים שהם יוצרים לאברים חיוניים. למי שיהיה מעונין, אשמח לספק קישורים נוספים שמדברים על הקונספירציה והכסף הגדול שסובב סביב נושא זה, וכן חומר מענין על כיצד המימסד האורתודוכסי מפסיד בגדול את המלחמה במחלה, ועוד ועוד... אני מכניס כאן קישור להודעה שכתבתי בזמנו לפורום אחר אשר ממש על קצה המזלג נותנת תמונה לגבי שיטות הריפוי הקונבנציונאליות במחלה. מוות כתו

אדומה2

New member
מהומה רבה על לא דבר- לפחות בעיניי

לקח לי זמן להבין על מה מדבר בכלל bestofhealth, ממש לא הבנתי על מה כל כך הרבה מילים, על מה כל כך הרבה תגובות- מה נהיה? אז הלכתי אחורה בעמודים, לראות מה פורסם, מתי פורסם, וכל מה שראיתי הייתה את ההודעה הבאה מה- 21.3: "נושא: עזרה ב- GBM הי לכלם, האם מישהו יכול אולי לתרום כיוון לטיפול אלטרנטיבי ב - GLIO BLASTOMA MULTIFORME? בתודה מראש" וואלה. אפילו הקפצה אחת לא הייתה, ואם היה לך כל כך חשוב,bestofhealth יקר, לראות תגובה- לפחות אחת, היית יכול להקפיץ, כמו שעושים הרבה אנשים ששואלים שאלות ורוצים לקבל תשובה כלשהי. ועל המשפט הקטן הזה מתהפך עכשיו העולם. אפשר להבין מההודעה הזו את דחיפות העניין? אפשר להבין מההודעה הזו את חשיבות העניין? אפשר להבין משהו מעבר למה שכתוב, שמחפשים באופן כללי כיוון אלטרנטיבי? לא, לא ו- לא. אז פעם הבאה שחשוב לך לקבל תשובה, פשוט תציין, ואני בטוחה שתקבל לפחות אחת. >>אני די תמה ושואל את עצמי מדוע? מדוע לא קיבלתי אף רעיון, אף קצה חוט, אפילו לא התייחסות אחת? בוא נראה: יתכן שהיו כמה קישורים שהגיעו יחד וההודעה נדחקה לדף אחר. קורה. יתכן שלאנשים פה יש חיים מעבר למסך המחשב (כמו שיש לך אני בטוחה) והם לא תמיד שמים לב *לכל* הודעה שמופיעה בפורום. קורה. יתכן שאנשים הרגישו שהם לא ממש יודעים על מה אתה מדבר. קורה. יתכן שלאנשים נמאס לבקש כל פעם מחדש עוד פרטים על נושא מסוים. גם קורה. ועדיין. למה לא הקפצת?? זה הרי ברור שהיה לך חשוב לקבל תשובה- ולא משנה מהי הסיבה, אז למה לא להקפיץ? למה לא לבקש מאנשים התיחסות בכל זאת ולתת קצת יותר מידע על העניין? זה הרי חשוב לך לקבל על זה מידע, אז בוא תחלוק עם האנשים פה את מה שאתה כבר יודע, מה זה פה מבחנים למטפלי הפורום? >>אם סרטן זוהי מחלה שאף אחד מכם (כולל הנטורופטים והסינים) לא מוכן להתעמת איתה ולנסות לרפאה? מי אם לא אתם, בוגרי בתי הספר לרפואה אלטרנטיבית/משלימה ירים את הכפפה הזו? קצת דרמטי לא? >>מי יהיה הדור הנוכחי והבא של מרפאים אלטרנטיביים שיעזרו לחולי סרטן להבריא, או שמא אף אחד מכם לא חושב שניתן להבריא מסרטן? בטח שניתן, זה שלא קיבלת תשובה עדיין לא נותן ביטוי לאף אחת מההשערות שהעלית פה. הלכת ממש רחוק עם הדברים. >> אולי אתם חושבים שמן הראוי שחולי סרטן יהיו מטופלים בידיים "האמונות" של הרפואה האורתודוכסית, וכי טיפולים כמו כימו, ניתוחים והקרנות הם הטיפולים שגם אתם מחשיבים כדרך הנכונה והיחידה להירפא מהמחלה האיומה הזו? לא *היחידה*, אבל בהחלט עוזרת, כן, ואין להקל ראש בכוחה. וכמה שינסו להכחיש את העניין הזה- זו עובדה מוגמרת. רפואה מערבית עוזרת מאוד לחולי סרטן. לא- היא לא מושלמת. אבל אין דבר בעולם שהוא מושלם. כי גם אם נטפל ברפואה מערבית, וגם אם נטפל ברפואה סינית/הומאופתיה/נטורופתיה- בשילוב, עדיין יש דברים שהם גדולים מאיתנו. >> יתכן אולי, וזו רק השערה אישית, כי לחלק גדול מכם אין אולי עדיין מספיק ידע ו/או נסיון בטיפול בסרטן, אולי. >> אולם ידע ונסיון הם דברים נרכשים, אף אחד לא נולד עמם. גם הדרך הארוכה לרומא מתחילה בצעד הראשון. אולי זוהי האחריות הגדולה לטפל באדם, כשיודעים שהפעם מדובר בחיים ובמוות, בדיני נפשות. הפחד שמא הטיפול לא יעזור והמטופל יעבור מן העולם. נכון, זוהי אחריות גדולה גם לכתפיים רחבות יחסית. אולם האם צריך ומותר מוסרית לתת לגודל האחריות לשתק אתכם באופן כזה שימנע מכם לחלוטין להתעמת עם המחלה ולנסות להציל חיים. נראה לי כי ארגומנט יראת דיני הנפשות צריך גם לעבוד בכוון זה. אני מניח שאם הייתם חוקרים אולי מעט יותר את המחלה, והייתם מודעים יותר למה שיש לרפואה הקונבנציונאלית להציע לחולי סרטן מבחינת סטטיסטיקת הצלחה של טיפולים, ולחילופין מה יש לרפואה אלטרנטיבית ומשלימה להציע, הייתם אולי מבינים שדיני נפשות וגודל האחריות הם דווקא אלה שאמורים לדחוף אתכם כן להציע את שרותיכם לחולי סרטן ולנסות לרפאם. לטעמי זוהי חובה לא רק זכות. ואם לא אתם תעשו זאת מי כן? מה דעתכם???? ותקנו אותי אם אני טועה!!! ואיך כל זה חל עליך? למה לשים פה משפט שנדחק לפינה- ולא מרוע, ולתת לו להידחק, ולהסתפק בזה? איפה אתה התחלת את מסעך לרומא? איזה ספרים פתחת? עם איזה רופאים התיעצת? מערבים? נטורופתים? סינים? הומאופתים? ובאיזה בתי חולים בדקת? כמה מחלקות אונקולוגיות בדקת? עם כמה חברים שלך למקצוע דיברת? עם כמה מהמורים שלך דיברת? האם הגעת לכל האנשים שהם אורים ותומים בכל מה שקשור למחלת הסרטן? האם נכנסת לאתרי אינטרנט הרבים אינספור שמציעים מידע רב ונרחב על *כל* שיטות הטיפול שקיימות למלחמה בסרטן? האם ביקשת פרוספקטים מאגודה למלחמה בסרטן לגבי סוג הסרטן שציינת? ומאיפה אתה יודע שאין פה מטפלים שמקדישים את זמנם ומרצם לחקר המחלה? רק בגלל שלא ענו לך? ומאיפה אתה יודע שאין פה אנשים שעוזרים לחולי סרטן? ומאיפה הידיעה שרפואה משלימה "מרפאת" חולי סרטן? ואיך הגעת לדבר בכלל על טיפול פה? הפורום אינו מקום שמחליף טיפול כידוע לך. אז מה פתאום הגעת לדבר איתנו פה על דיני נפשות ועל איזה סוג מטפלים אנחנו? מי שם אותך לשופט? עד כמה אתה יכול לשפוט פה מישהו? מתי פעם אחרונה בדקת בציציות של עצמך לפני שבדקת בציציות שלי או של שלומי- גם אם אתה לא מסכים איתו? ועכשיו לחלק הסיכום של מגילתי הקטנה: לא נראה לי שאני צריכה להצטדק בפנייך. ואני לא חושבת שיש פה מישהו שצריך להצטדק. אני חושבת bestofhealth, שהדברים יצאו לך קצת מפרופורציות, כי כוונה רעה לא הייתה פה לאף אחד, ואם היה לך כל כך חשוב לקבל תשובה, יש דרכים לעשות את זה במקום ללכת כל כך רחוק עם שאלות פילוסופיות עמוקות, משפטים דרמטים, שפיטה חדה ומיותרת ודיבור בוטה ומאוד לא נעים כלפי אנשי הפורום. ולא יעל- אל תמהרי לקחת על עצמך את האחריות על העניין, קורה לפעמים שהודעה מתחמקת מעין, אפילו *את* לא מושלמת. אנשים יכולים לקחת אחריות גם על השאלות שלהם, ואם כל כך חשוב לקבל תשובה, יש דרכים לעשות את זה. ובזאת אפרד מכל בברכת ליל מנוחה.

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אנשים, להירגע!!!

יש עיצות, תנו. אין עיצות, השתתפו בצער או פשוט תשתקו. "אין אדם נתפס בשעת צערו"

../images/Emo4.gif לא הכרתי את שם המחלה ומפאת

עומס אישי, לא התפניתי לחפש באינטרנט על מה מדובר, או אפילו להנחות אותך לספר עליה. עדיין איני מכירה, אבל ציינת שזהו סוג של סרטן מוח. זהו מידע לא מספיק לצורך טיפול, אבל מאפשר לי להתייחס. אישית אני מאמינה שרפואה משלימה + רפואה אורתודוכסית כשילוב מנצח למצבים קשים כמו סרטן. הריפוי נמצא בדרך כלל בידי החולה - מוזר ככל שזה יישמע. וכמובן שיש חשיבות אדירה לסוג הסרטן (אלים / לא אלים, נגיש או לא) כמו גם לשלב ההתפתחות בו הוא נמצא - מקומי או בעל מטסטזות (גרורות) רבות. מה מטפל הוליסטי יכול לעשות? יש אפשרות לתמוך, להפחית סימפטומים נילווים לטיפולי כימו והקרנות, ויש אפשרות לעשות עבודת גוף-נפש עמוקה, שלפעמים תביא לריפוי, ולפעמים תביא לשיפור איכות החיים ו/או להארכתם, ולפעמים תביא לסיום שלם יותר ובפחות סבל. בכל מקרה, לא כל מטפל יכול לטפל בסרטן. כמו עם אנשים בכלל, יש מטפלים שלא יכולים להתמודד עם המחלה, ו/או עם התוצאות האפשריות שלה. ברמה הפשוטה ביותר, אתה מוזמן לקרוא על מיץ נוני שים לב לקרוא את כל הדפים של המאמר. כל ההתייחסות לטיפול במחלה הוא כללי ביותר. בטיפול הוליסטי, יש התייחסות אינדיווידואלית למי שאתה ולהסטוריה שלך הרפואית והאישית. אשמח לענות לשאלות ספציפיות, אם יש לך עניין שאקרא יותר ואתייחס, אתה מוזמן לשלוח לי קישור. אתה גם מוזמן לספר מעט על עצמך

avorly

New member
פורמולת צמחים

אכן קיימת למקרי סרטן. היא נקראת גם תערובת אינדיאנית. ושאלה- האם אותו אדם נמצא בטיפול כימוטרפי או הקרנות?

bestofhealth

New member
הי AVORLY

האם במקרה את מתכוונת ל- OJIBWA TEA או בשמו האחר ESSIAC על שמה של האחות RENE CAISSE (השם מאוית הפוך)? או בפורמולה המורחבת שלו FLOR-ESSENCE, עם 8 צמחים במקום ה - 4 המקוריים (BURDOCK, TURKEY RHUBARB, SLIPPERY EL, SHEEP SORREL אנא עדכני אותי וכתבי לי אם כוונתך לתערובת אחרת, ואם כן מה שמה או לחילופין מה היא מכילה. המון תודה, גובי

avorly

New member
התכוונתי בדיוק לפורמולה הזו../images/Emo70.gif

ניסיתם אותה? אם כן, מה התוצאות?

למעלה