לפני כמה ימים

מ ר י ל

New member
לפני כמה ימים

השארתי כאן בקשה , לתת שמות של מקומות עבודה שנסגרו ולא נתקלתי בתגובות. זה מאוד חשוב לי ,כדי שיהיה לי מה לכתוב בקורות החיים , אז אני מבקשת לצאת מהאדישות ולהגיב.

מ ר י ל

New member
לא מחפשת להמציא קורות חיים

בסך הכל אני מחפשת מקום עבודה שנסגר , כי לצערי אין לי נסיון תעסוקתי קודם, ובמדינה כמו שלנו לא הולך לך אם אתה מודה בחוסר ניסיון כזה.

ריטה1

New member
מאיפה את? אזה"ת ארז נסגרו בו העסקים

למרות שלדעתי לא כדאי לעשות את זה, כי אולי יראיין אותך מישהו שמכיר את החברה ואז.... יש לנו ארץ קטנה. מה שכן אם עבדת במקום מסויים מעט זמן, את יכולה להאריך מעט את הזמן. שנית לציין תקופות עבודה לא בחודשים אלא בשנים לדוג: 2002-2004. ולא לציין מקומות עבודה שעבדת בהם מעט חודשים. שיהיה בהצלחה. האם יש לך נסיון בעבודה? הרי יגלו את זה בשניה הראשונה שתתחיל לעבוד

אורום

New member
חבל לזייף בקו"ח מקומות שלא עבדת

בהם מאחר ו"זה עולם קטן" יש סיכוי שמישהו מכיר מישהו שעבר שם וחוסר האמינות רק יכולה לפגוע. דרך אגב על אותו משקל את יכולה "להמציא" חברה שעבדת בה... אבל בכל מקרה מאוד לא מומלץ.

onfire1

New member
אבל...

אפשר לקחת את הקיים ולהציגו בצורה טובה יותר ומרשימה יותר. ועוד משהו - לפני כמה ימים בחורה העבירה אליי קורות חיים ריקים מניסיון מקצועי כשהבתבר לי לאחר שחקרתי אותה שיש לה ניסיון ב- HELPDESK בצבא ועוד היא למדה קורס בצבא בנושא. מה אני מנסה לומר בזה- אל תמהר לפסול נסיון חיים שלך. נסה להציגו בקורות החיים. במקרה שלה התייחסתי לניסיון הצבאי שלה כניסיון מקצועי לכל דבר. כבר אחרי יומיים היא זכתה לתגובה אלפונית ממעסיק. און פייר לעיתים

מ ר י ל

New member
אין לי נסיון תעסוקתי קודם

אז אין לי דרך "יפה" להציג את זה בקורות חיים . אני רוצה לעבוד בעבודות משרדיות , כי בזה אני טובה ופשוט דוחים אותי כל פעם בגלל חוסר ניסיון.

מ י ר י 3

New member
זו לא בושה אם אין לך נסיון קודם

זה נכון שהם מבקשים תמיד נסיון בעבודה קודמת, אך את יכולה גם לטעון שאת מוכנה לרכוש נסיון וללמוד תמיד משהו חדש לעבודה, ותוכלי גם להגיד להם שאם תא תתחילי לעבוד אז איך בדיוק תוכלי לרכוש נסיון? תמיד יש פעם ראשונה... זו גם הבעיה שלי לצערי שתמיד מבקשים נסיון. אבל זה ממש פוגע וזו הבעיה של הרוב במדינה..

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gif האבסורד שבזה...

בכל מקום דורשים ניסיון אך איך ארכוש ניסיון אם אף אחד לא פותח צוהר להזדמנות לרכוש אותו? זו ממש בעיה נפוצה ואני שמחה שלא רק אני סובלת מזה...

מ ר י ל

New member
אני כבר באמצע שנות ה-20 שלי

ולפי תפיסת המעסיקים לפחות , אם אין ניסיון בגילי אז זה לא דבר שצריך להתגאות בו.

מ ר י ל

New member
קצת בעיה במקרה שלי

לא יכולה להציג את חוסר ניסיוני בצורה "יפה" .

onfire1

New member
תשלחי אליי את קורות החיים שלך...

בלי פרטים אישיים. רק גיל כדי שאתחבר אל מי זו מריל. בנוסף - תכתבי לי במייל בנפרד מי את ומה את. מה עשית. הכל במלל חופשי. מה התחביבים שלך. כל דבר שיחבר אותי טוב למריל ויאפשר לי לנסות לשנות את התמונה. אני יודע שזה נשמע לך אבסורדי. אך אפשר לעיתים להציג תמונת דברים שתראה ניסיון חיים כלשהו בלי שהיית מודעת לכך. המייל שלי: [email protected] און פייר

היי מריל

אני הייתי במצב דומה מאוד לשלך. גם לי אין שום ניסיון עבודה. התקבלתי עכשיו לעבודה אך ורק עפ"י הניסיון הצבאי שלי. זאת עבודה שממש דומה למה שעשיתי בצבא. מה שאני מציעה לך: תגיעי לחברות כוח אדם לראיון אישי. תעשי רושם טוב, תדברי ברהיטות והם יציעו לך עבודות שבאמת לא דורשות ניסיון: סקרים, דיילות, שירות לקוחות. עוד משהו: מישהו כאן הציע לך לכתוב לך קו"ח. אני מציעה לך לקחת את ההצעה שלו בשמחה. בהצלחה!

למעלה