לפני כיכר

mikeyy

New member
לפני כיכר

שאלה- אם מגיעים לכיכר עם הילוך שני ושדה הראייה לא כ"כ טוב, כדאי להעביר להילוך 1? ושאלה נוספת לגבי הטסט- אחרי שאני מסיים את הטסט אפשר לשאול את הטסטר אם עברתי או לא? או ש..פשוט לחכות עד כמה שצריך?

wil

New member
לא יגידו לך אם עברת על המקום

פעם היו אומרים, עד שטסטר אחד נרצח ע"י תלמיד שנכשל בטסט. (הנבחן פשוט הוציא אקדח וירה בו כשהם ישבו באוטו לאחר הטסט) אני חושב שזה קרה בחיפה לפני קצת יותר מעשור.

G e o r g i a

New member
מה?! וואו....

אמרו לי אתמול שלא מודיעים על המקום כי לפעמים הנבחנים היו מתעצבנים מאוד (גם על הטסטר), אבל לא אמרו לי משהו על רצח! וואו...

aviGODFATHER

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מפחיד... ואם מסתכלים על זה מצדו של הטסטר, זה גם לא ממש נעים להגיד לבן אדם בפנים שהוא נכשל אז זאת לדעתי סיבה נוספת שזה ככה.

Marble Arch

New member
אני יודעת שהיו מקרים של אלימות,

ושבגלל זה הנהיגו את הנוהג של התוצאות בסוף היום. לא שמעתי על המקרה המזעזע הזה, אבל גם מקרים בהם הנבחן הרביץ לטסטס הם מספיק חמורים כדי לקבוע שהתוצאה תתקבל ע"י משרד הרישוי ולא הטסטר עצמו.

G e o r g i a

New member
תשובה לשאלה הראשונה...

אני לא ממש נתקלתי במצב כזה. אני לא חושבת שיש צורך ליסוע במהירות של ראשון. 25-30 גם בסדר. אבל אם באמת ממש אין שדה ראייה אתה יכול להתקדם לשם במהירות 25, וטיפונת לפני קו העצירה להעביר לראשון ולהתקדם יותר לאט.

כשאין שדה ראיה

תמיד טוב להוריד לראשון, שלא יגיע לך פתאום רכב משום מקום ותצטרך לעצור בפתאומיות. ואגב לגבי כיכרות- שימו לב שגם נותנים לכם זכות קדימה כשאתם בתוך הכיכר, אתמול היה לי טסט ומישהו החליט שלא כל-כך מתאים לו לתת ז"ק... זה לא היה נעים. ולגבי הטסטר שנרצח- מה?!?! לאיזה דרגה הגענו... באמת עדיף כבר לחכות ליום שלמחרת עם כל השביתות ולמנוע דברים משוגעים כאלה. מדינה מטורפת!

kfktj

New member
אפשר גם בשני

אתה מגיע למעגל בשני עם קלאץ' לחוץ ורגל על הברקס, מאט - ואם אין מכונית אתה מעלה ת'קלאץ' בעדינות וממשיך בקצת גז. אם יש מכונית אתה עוצר, מעביר לראשון ומחכה.

shebe13

New member
זו אפשרות...

זה לא בדיוק גלישה... לא נעשתה עצירה מוחלטת אבל יש לך את האפשרות לעצור במקרה חירום... הרכב עדיין ממשיך להתגלגל במהירות שמתאימה להילוך שני... לא תמיד צריך להעביר לראשון האוטו לא יכבה גם אם תסע על 15 לכמה שניות... זה פשוט ליתר ביטחון... למרות שבכיכר דרך הפעולה הזו לא נראית לי מתאימה יש לך את האפשרות הזו... מחר טסט ראשון אז כל הקקה הזה שכתבתי מבוסס רק על שיעורים, ננסה את זה ואני יחזור עם תשובות... :) סתם... אני מקווה שיהיה טוב... קצת קוסמטיקה לנהיגה ושאננות מטורפת זה כל מה שצריך... יהיה בסדר! מחר יהיה רשיון (נקווה מאוד מאוד... אולי יתפלק לי חחח) שבת שלום ולילה טוב.

למעלה