לפני חצי שנה...

LIRONSH100

New member
לפני חצי שנה...

לפני חצי שנה בדיוק, פורסמה כאן בפעם האחרונה הפינה ההזויה אז, עברו 6 חודשים, ועכשיו התגעגענו לזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ואני ונוגה סתם התחלנו לכתוב תמונה מרוב געגועים ומרוב שהיא כל כך הייתה לפינה! והבנו שאנחנו חייבות להתאמן בזה, כי יום אחד, כשיהיה לנו זמן, אנחנו רוצות להפוך את הפינה לתסריט.. (מסודר!כן.. זה יכול להיות טוב..) אניואי.. הצלחנו לכתוב יחד תוך שבוע 5 תמונות אז.. אנחנו לא מבטיחות את התדירות של התמונות, מתי שיהיה לנו זמן נפרסם! (מבטיחות!) ולחדשות, הפינה ההזויה הייתה יחסית הלב של הפורום הזה זה אוסף של בדיחות שבאו מאיתנו, (בעיקר, יש כמה שבזכות הלהקה (כמו א.קופיקו- ג'ון אמר את זה!!) ואם יש איזו בדיחה שאתן לא מבינות, אתן מוזמנות לשאול, וכמובן, אתן מוזמנות לחפור בפורום ולקרוא את הפינה (או לבקש ממני שאני ישלח לכן את הקבצי ווארד..) טוב, אז.. מוכנות?????????? מוכנים???? (לא, ג'ונין, גם הפעם אנחנו ממשיכות במסורת מדייב&ג'ון! אני יודעת שאתה שונא את זה, אבל אולי יום אחד תתעצבן עלינו מספיק שתחליט לבוא ולטפל בנו בעצמך!) אוהבות המון המון המון המון המון המון לירון ונוגה (ויש תמונה אחת שאביה מתארחת...) וכמובןם איך אפשר בלי... ****************************************************** אזהרה: לרגישות ל:טיקו,ריצ'י,דייב,ג'ון,ג'סי,סטפ,דורת'י,יו, א.קופיקו. אקסל, ג'קי ורומיאו!!!!! ושאר משתתפי הפינה מומלץ להצטייד בלחצן מצוקה. אין להתיחס ברצינות לנאמר על גבי הפינה- כל קשר למציאות הוא מקרי בהחלט.. HAND!!!! ******************** ג'ון: אני לא מבין איך לא חשבתי על זה לפני זה, להביא לקליפ בחורה חתיכה ולא לספר לטיקו, דייב וריצ'י שיש צילומים היום.... זה ממש גן עדן.... זה פשוט חלום שהתגשם! ליאן: ג'ון, בוא למיטה! ג'ון: אמרתי לך, דורת'י, אני לא רו.... אה, ליאן! מצטער, חשבתי לרגע שאני שוב בבית, ברור, אני אכנס מייד!! ליאן: אוקיי, אני מחכה לך, בייבי..... ג'ון: הנה, באתי, באתי (מתיישב על המיטה) רגע, למה יש כאן גוש???? (מוריד את השמיכה) דייוויד בריאן רשבאום??!! מה אתה עושה כאן???? דייב: מה אני עושה כאן? מה אתה עושה כאן? אמרו לי שעושים קליפ עם ליאן והתפקיד שלי זה לשכב איתה ג'ון: סליחה??? זה התפקיד שלי!!!! אני שוכב עם בחורות!! אתה קונה בגדים זוהרים!!!! טיקו: סליחה ליאן שלקח לי הרבה זמן, פשוט הייתי צריך ל..... מה אתם עושים כאן?? יש לי עם ליאן סצנת סקס עוד חמש דקות!! דייב: לא, לי יש איתה סצנת סקס!! ג'ון: הכי הגיוני שליאן תעשה סקס עם הסקסי, לכן בדיוק הזמינו את.... ריצ'י סמבורה!!! דייב + טיקו : מה????? ג'ון: התווכחנו כאן, אז לא שמנו לב שריצ' בא ולקח את ליאן!!!! הכל באשמתכם!! עכשיו אני אהיה חייב לשכב עם אישתי! דייב: אני לא מאמין!!! הוא גנב לי את הבגדים!!! כלומר, את ליאן!!!!! טיקו: אבל אני מושך את הדוגמניות, איך היא הלכה עם ריצ'י???? אה, זה הווידיאו הזה!! ידעתי שאסור לתת לריצ'י לדבר על מה שאלוהים נתן לו, מאז כל הבנות רוצות לבדוק אם הוא מצוייד כמו שהוא אמר ג'ון: גם לי לא חסר!!! טיקו: אתם יודעים מה אומרים על אנשים נמוכים..... דייב: אתם יודעים מה אומרים עליי.... ג'ון: מה אומרים?? לא שמעתי עליך שום דבר דייב: אז אתם אומרים לי שאין עליי אף שמועה? לא שהתחתנתי? לא שאני בי סקסואל, אפילו לא שיש לי רומן עם ג'ון? טיקו: יש שמועה שלג'ון וריצ'י יש רומן...... ג'ון: כן, אני הפצתי אותה... מה? אני מעדיף אפילו לשכב איתו מלשכב עם דורת'י!!!! *************************************************************

LIRONSH100

New member
תמונה שניה

ג'ון: דייב, אל תפריע לי, אני קורא משהו! דייב: אבל ג'ון, הבטחת שנלך לפארק... בכלל, מה אתה קורה כל כך הרבה זמן? בכלל לא ידעתי שאתה יודע לקרוא! ג'ון: אני יודע לקרוא מצוין, וזה ספר מעולה!! דייב: ג'ון, מה אתה קורא? ג'ון: אמ..... אמ...... ריצ': אתה בכלל קורא את זה???? תן לי לראות (חוטף את הדפים) זה לא באנגלית! ג'ון: זה בסקסית, ואתה לא יודע לקרוא את זה!! תחזיר לי!!!!! דייב: אני לא מאמין, אתה אמרת לי שאנחנו לא הולכים לשום מקום כי זה מעניין אותך, אתה עבדת עליי! ג'ון: גם אמרתי לך שאתה סקסי, זה לא חדש שאני עובד עלייך דייב: וזה בעברית?? זהו, אני לא מדבר איתך..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'ון: מה? דייב: כתוב על הדף שאתה לא סקסי! ג'ון: דייב, אתה מנסה להעליב אותי, זה לא הולך לך, כולם יודעים שאני סקסי דייב: גם כתוב שריצ'י מוכשר וצריכים לקרוא ללהקה סמבורה ג'ון: דייויד, זה לא מצחיק!!!! אי אפשר לקרוא ללהקה סמבורה, בכלל אין חבר להקה שקוראים לו סמבורה ריצ': אהמ אהמ..... גו'ן: תיקון טעות, עוד חמש דקות לא היה חבר להקה שקוראים לו סמבורה דייב: באמת כתבו את זה... אבל למה כתבו שאתה דופק לחבר של סטפ את הגיטרה של ריצ' בראש? ג'ון: מי גילה את זה????? ריצ': מה???? ג'ון: ריצ'י, תירגע, זה לא כאילו אתה צריך להמשיך לנגן, אתה כבר לא בלהקה ריצ': ואתה כבר לא בחיים.. דייב, כתוב איך ג'ון ימות? דייב: כן, אתה תיתן לי את כל הבגדים שלך וג'ון ימות מחשיפת יתר לבגדים זוהרים ריצ': מאוד מצחיק, אבל..... גם הגיוני... אולי.... ג'ון: ללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא

LIRONSH100

New member
תמונה שלישית..

דייב: ג'וני... אתה זוכר איזה יום היום? ג'ון:ברור שאני זוכר! היום יום רביעי! דייב:לא לזה התכוונתי בייבי... ג'ון:אה.. אז אממ יום השנה שלנו? דייב:אתה שואל??? ג'ון:טוב, מה זה כבר יכול להיות, היום הולדת שלי היה, היום הולדת שלך היה, היום הולדת של כיעורי יש עוד זמן, היום נישואין שלי ושלה היה, אז... בכל אופן, בא לך לעשות משהו מיוחד? דייב: למה את מתכוון? ג'ון:אולי תבוא ב11 בלילה לחדר שלי, ו.. טוב, כל השאר תשאיר לי דייב: אמרתי לך כבר היום שאני אוהב אותך? ג'ון:גם אני אותך סקסי אחד ------------------------------------- )בשעה 11 בלילה.. ג'ון יוצא מהמקלחת ופתאום יש הפסקת חשמל, הוא מצליח לראות שיש מישהו על המיטה שלו, ג'ון ניגש אל הדמות ומחתחיל לעשות איתה כל מיני מעשים כאשר......) דייב:ג'ון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ככה???????? לבגוד בי ביום השנה שלנו??? ג'ון:דייבי??? מה? אז מי זה? ולמה אתה חצי ערום? זה לא אני שהייתי צריך להפשיט אותך? דייב: למה אתה שואל פה שאלות? אתה זה שבוגד בי! ג'ון:אני חשבתי שזה אתה! מישהו: אממ.. מה הולך פה? למה יש כאן שני גברים? איפה הבחורה שהייתה איתי קודם? ג'ון:תעוף מהחדר שלי!!! דייב: אני לא מאמין שבגדת בי ביום השנה שלנו, ועוד עם גבר! אתה תמיד בוגד בי עם בנות אבל עם גבר אחר אף פעם! ג'ון: אני לא רציתי! הייתי בטוח שזה אתה! דייב: תשמור את התירוצים האלה כשכיעורי תתפוס אותך! מישהו: מי אתם? למה אתה דומה לבון ג'ובי? איפה אני? ג'ון:למה אני דומה לבון ג'ובי? כי אני בון ג'ובי!! ואתה בחדר שלי! עכשיו תן לי להרגיע את החבר שלי בשקט, נו, אתה עוד כאן? מישהו: אתה.. אני לא מאמין!! אם התקשורת תדע על זה... דייב:יופי ג'ון, מה נעשה עכשיו? אם הבנים שלנו יגלו עלינו...!! ג'ון: תקשיב, אנחנו מוכנים לעשות כל דבר שתרצה, מה שתגיד! מישהו: אממ רגע... אתה ג'ון, אז אתה דייויד? אז מה דעתכם על שלישיה? דייב: לא! ג'ון: זה יכול להיות ניסוי טוב, תמיד חשבתי על אולי לצרף אותך איתי ועם כיעורי, אולי לשם שינוי אני לא אגעל כשאני שוכב איתה.. אוי לא! שוב דמיינתי אותי עושה איתה את זה!!! דייב: זה בגלל שבגדת בי! מישהו: לא, זה בגלל שהיא באמת שם בפינה עושה את זה עם מישהו.... ג'ון: דורת'י??????? איכס!!! ריצ'י!!!!!!!! ריצ'י: מה?? זאת דורת'י??? הייתי בטוח שזה דייב! כלומר...... איכסססססס!!!!!

LIRONSH100

New member
תמונה שרק נוגה כתבה..

(והיא הרביעית...) ******************** יו: סוף סוף זה קורה.... אני כל כך מתרגש... אני עוד רגע אתחיל לבכות..... דייב: ריצ'י, אני לא מאמין שעשית את זה!! ריצ'י: ממממממ.... מה?? אתה מפריע לי באמצע המדיטציה....מממממממ דייב: איך העזת להגיע עם חולצה שחורה למקום הזה?? יו: אל תחשוב שתחמוק ככה מעונש!!!!!! שומר: כולם לקום לכבוד כניסתו של השופט דייב: אני לא קם!!!! אני לא קם כדי לכבד את האופנה הגרועה שלכם! ריצ'י יודע להתלבש, אני אומר לכם! יו: ואני אנג'לינה ג'ולי ריצ'י: ממממממממ.... אם המדיטציה הייתה עובדת אולי זה היה נכון!!!! (השופט נכנס- לובש גלימה שחורה) השופט: התכנסנו כאן כדי לשפוט שני אנשים, שניהם מלהקת רוק בשם "בון ג'ובי" שכבר שנים מזעזעים את העולם בבגדים שלהם. ראינו כבר את מוצגי ההתקפה שנגנבו ממיטב בגדיו של ריצ'י.... ריצ'י: מה??????? ידעתי שחסרים לי בגדים!! לא מצאתי היום את החולצה הסגולה עם הכתוביות הצהובות דייב: אמ.... זאת לא ממש אשמתם... השופט: יש להגנה משהו להוסיף?? יו: אם מישהו רוצה לדבר אז שיעשה את זה עכשיו, אבל אל תנסו לברוח, אני שם עליכם עין!!!!! דייב: כבוד השופט, אני לא יודעת מה עשינו, כי ברצינות, רק הבענו את סגנוננו המיוחד על ידי לבישת בגדים שאולי נחשבים לבלתי ראויים, אבל אנחנו להקת רוק, למען השם! אנחנו לא צריכים להיראות טוב תמיד, אנחנו לא צריכים להיות דוגמנים, כשאני הקמתי את הלהקה אז.... השופט: סליחה??? אתה הקמת???? אתה הקמת???? אתה לא הקמת שום דבר, דיוויד בריאן רשבאום, ותיזהר לפני שאני מפליל אותך עקב חוצפה סקסית ביותר!!!!! (מוריד את הגלימה, מתברר שהשופט הוא בעצם ג'ון) דייב: ג'ון!!!! ידעתי שלא תשאיר אותנו לבד! נו, תגיד שאנחנו לא אשמים ובוא נלך מכאן!!! ריצ'י (משלב ידיים): זהו, זה הסוף שלי, אני הרוג, אני בכלא האופנה, אני מיטה מתחת למייקל ג'קסון.... וזה רק אם יהיה לי מזל!! יו: מה?? הבאתם את ג'ון???? ראיתם את השרשר שלו??? הוא צריך להיות כאן איתנו!!!! (המושבעים מתלחששים) מושבע: אחרי דיון קצר וענייני, השופט עובר לדוכן הנאשמים.... נקרא לשופט הבא! ג'ון: מה???? דייב: מה?? זה היה הסיכוי הכי טוב שלנו! עכשיו כולנו נלך לכלא יו: בשעה טובה! ג'ון: תיזהר או שאתה מפוטר לאלתר!!! ריצ'י: מעולה, מה נעשה עכשיו?? אה, אני אעשה מדיטציה, אולי השופטת תהייה אנג'לינה ג'ולי ג'ון: ומה זה יעזור לנו? ריצ'י: לכם זה באמת לא יעזור........ (השופטת נכנסת, מתגלה כדורת'י) דורת'י: מעולה, כולם נמצאו אשמים, ריצ'י ירצה את עונשו בבית שלי, ג'ון ישמור על הילדים לשארית חייו ודיוויד יחזור לגור אצל אמא שלו! ריצ'י + ג'ון + דייב: מה?????? ריצ'י: אני חושב שמגיעות לי הקלות, אני עיוור צבעים! וגם חירש, אם כבר מדברים ג'ון: נכון, ואנחנו חברים שלו, מגיעות גם לנו הקלות! דורת'י: בסדר.. אם אתם מתעקשים.... פלורנס!!! פלורנס: כן? דורת'י: תשדכי לבעלי לבן שלך ולחבר שלהם כלות יהודיות למופת!! פלורנס: ברצון..... דייוייד, מה אתה אומר על השכנה שלנו?? ריצ'י: השכנה היא במקרה אנג'לינה ג'ולי? פלורנס: לא! ריצ'י: ידעתי שהמדיטציה הזאת לא תעבוד!!!!

LIRONSH100

New member
והאחרונה..

טוב, אז במקור אני ואביה כתבנו אותה, ואז נוגה עשתה שינוי ממש קטן.. אז זו התמונה האחרונה להפעם, ומחר... טוב.. הפתעה.. (אפילו נוגה לא יודעת!) ************************************************************************************ ג'קי:רומי, תעזור לי לעשות את מה שדוד מוקי לימד אותנו! מתחיל להיות לי משעמם! ג'ון: מה זה? ג'קי: טוב נתחיל? (מתחיל לרקוד כמו ג'ון) "Your love is like bad madicine Bad medicine is what I need ..." ג'ון: היי! מה אתם עושים? אני לא עושה ככה! אני אהרוג אותו... רומיאו: נכון, אני בתפקיד של דוד דייב! אבל ג'קי רוקד כמוך! ג'קי: אבא, איך זה? נכון שדוד מוקי גדול?! ג'ון: גדול? גדול???? אני אראה לו מה זה!!! ג'קי (לרומיאו): מה הבעיה שלו? רומיאו: לא יודע... אני אשאל את ג'סי. אבא תביא את הפלאפון שלי ג'ון: למה אתה צריך אותו? אתה לא חושב שאתה מדבר בו יותר מידי בשביל ילד בגיל שלך?!?! רומיאו: אני צריך לשאול את ג'סי משהו חשוב! ג'סי: אבא, תעזוב את זה, פשוט דוד מוקי הסביר לנו איך אסור בשום פנים לרקוד, והוא הראה לנו את זה, כדי שאם חס וחלילה אתה תנסה ללמד אותנו... ג'וון: על מה הוא מדבר?!? אני רוקד יפה מאוד! נראה לי האורות בהופעות מסנוורים אותו והוא לא רואה איך הבנות צורחות... ג'סי:מאימה!!! ואל תקרא לי חמוד, תקרא לי סקסי, תקרא לי הדבר הכי טוב שקרה למין הנשי, תקרא לי סופרסקסי! אממ רגע.. אני נשמע כמו אבא, נכון???? לא!!!!!!!

nogao10

New member
../images/Emo12.gifהפתעה??

היי חברה, נהניתם??? מישהו קרא את זה בכלל???

מה???. חצי שנה?

כבר????????? זה ניראה כאילו רק לפני חודש מקסימום חודשיים הפסקתם עם זה..

LIRONSH100

New member
כן, בול חצי שנה..

הרי התגייסתי ב13 בנובמבר, ובשבוע שהתגייסתי הייתה הפינה האחרונה ובגלל שביום שלישי יהיה ה13 למאי.. אז בול יהיה חצי שנה לצבא שלי.... אז לפי זה.. ואביה, תחשבי מה אני הספקתי לעשות בזמן הזה! (המון...)

למעלה