לפני ואחרי...

SMCamel

New member
לפני ואחרי...

התקנת מערכת פליטה מלאה לדרוזי (הסאונד ממש, אבל ממש ממש עושה עוול למערכת החדשה) כאן

kramberg

New member
יאללה יאללה

תתחילו כבר להתחרות, נמאסתם אתם והדרוזים המקושטים שלכם.

SMCamel

New member
../images/Emo7.gif

אל תצעק עלי!

t P R

New member
מחזק

אם עדיין לא ביצעת, דחוף, פתיחת תיבת אוויר 3X3 וקיט דיינו ג'ט סטייג' 2.

SMCamel

New member
../images/Emo45.gif

אדום = לפני אגזוז, תיבה וקיט דיזות ב ק ר א נ ק !

45degrees

New member
שמת לב שבשני הגרפים התוצאה

בקרנק נמוכה מהסטאנדרט המוצהר בקרנק? (בתחתית הדף בצד ימין) מה הסיבה לכך? + 1. אתה יודע מה היה לחץ האויר בצמיג האחורי בעת הבדיקה? 2. אתה יכול לתאר היכן מוקם הצמיג האחורי על הרולר של הדיינו בזמן הבדיקה? 3. האם שמת לב לתופעה של "פרפור" (wheelspin) של הגלגל האחורי בעת הבדיקה? 4. הבדיקה בוצעה עם צמיג כביש רגיל ולא עם סליק נכון?

45degrees

New member
פתאום ה 7.4 קג"מ בבדיקה מרגישים

יותר טוב, גם אם הבדיקה היתה לא נכונה.

SMCamel

New member
כן, שמתי לב.

אין לי מושג למה זה וזה גם לא הטריד אותי במיוחד. ההגיון שלי פשוט אומר שיש כל כך הרבה משתנים כמו טמפרטורה, לחות, גובה מעל פני ים וכו' שמצדיקים הבדל קטן לכאן או לכאן. אולי אני טועה אבל נראה לי הבדל סביר. 1. לחץ אוויר בצמיגים לפי המלצות היצרן (25 קדמי, 29 אחורי). 2. במרכז הרולר, אבל אולי זז מעט במהלך הבדיקה, לא שמתי לב. 3. לא היה פרפור בכלל! 4. צמיג כביש רגיל, המקורי שמגיע על האופנוע מהחברה. באיזה אופן משפיע המיקום של הצמיג ביחס לרולר על תוצאות הבדיקה?

45degrees

New member
השפעות זרות

ראשית - לחץ האויר אינו מתאים לבדיקה. שנית, מיקום לא נכון של הגלגל על הרולר דופק לחלוטין את הקריאה של הדיינו. תאמין לי על בשרי הכואב למדתי את זה. יום שלם והמון התעסקות השקעתי כדי לקבל 3 בדיקות דיינו לא נכונות ברצף. אחת מהן אפילו הצביעה על מומנט של 9.1 קג"מ - נתון שהיה נכון אם היו לי באופנוע 120 כ"ס בערך. אם אתה עומד לעלות שוב על הדיינו דבר איתי בטלפון או במסרים.

SMCamel

New member
למען הסר ספק...

הקו האדום שמסמל את המצב של האופנוע לפני השיפורים הוא של הדרוזי שלי ולא איזה default של הדגם שיושב במחשב של הדיינו. גם אם המספרים "מזייפים" יחסית למה שמוצהר ע"י היצרן, ההבדל לפני ואחרי משמעותי למדי (כ-10%). מחר אני קופץ לבקר את סטארסייקל שוב ע"מ לפתור בעית גמגום במעבר ממצערת סגורה לפתוחה. מקווה שייפתר בקלות.

t P R

New member
עבור שוב על הוראות הקיט

מצאתי אותן מדוייקות להפליא...

34TK

New member
אין מה לעשות ,כל דיינו מזייף

לכאן או לכן זה כמו טביעת אצבע אין שני דינמומטרים שיתנו תוצאה שווה . בכל אופן סחטיין על השיפור .

45degrees

New member
לא מדובר על הזיוף המובנה לכל דיינו.

מדובר על זה שאם מראש לא מתחילים את הבדיקה כמו שצריך, גם התוצאות יהיו מחורבנות.

SMCamel

New member
אני לא מתקין בעצמי

לא מרגיש מספיק בטוח מבחינה טכנית לחטט בקרבורטור. נתתי לסטארסייקל לבצע עבורי את ריצות הדיינו והתקנת הקיט. בהתחלה, הם התקינו בדיוק כמו בהוראות אבל בריצת הדיינו הייתה נפילת כח חדה מדי קצת אחרי 7000 סל"ד (יש לי את הגרף, אם זה מעניין אותך אני אעלה סריקה). צביקה החליט לנסות עם דיזה ראשית קטנה יותר ואכן העקומה התיישרה ונוספו עוד כמה עשיריות (או עשירית בודדה) הסוסון. מחר בבוקר אני מקווה שיפתור לי את בעיית הגמגום הקלה. כתבתי קודם שזה במעבר ממצערת סגורה לפתוחה אבל כתבתי לפני שהיתה לי הזדמנות לרכב מספיק כדי להתרשם באמת... מסתבר שדווקא בהאצה או בלימת מנוע הוא מגיב מצויין, אבל בנסיעה בגז קבוע בסביבות השליש מצערת יש תחושת גמגום קלה (דומה לתחושה שנגמר הדלק).

SMCamel

New member
חזר ה-155...

אבל בעיית הגמגום בשלה (אם כי בעוצמה פחותה). בפורומים בחו"ל ממליצים להחליף גם את ה-Pilot Jet ל-25 (מקורי 22.5). לצערי, לא ניתן היה למצוא דיזה כזו באבניר ובמוסכים שבאזור... אם במקרה יש למישהו כזאת, אשמח לרכוש. בינתיים אני יבדוק ב-ThumperTalk.

למעלה