לפני השקיעה

bubabuksis

New member
לפני השקיעה

מחפשת המלצה על מאמן אישי, שיעזור לי לצאת מהתקיעות. רוצה אימון ממוקד וקצר כי אני צריכה בעיקר את ההכוונה וה-push וגם כי אין לי הרבה כסף להשקיע בזה. רקע על עצמי: בת 36 נשואה + 2, אקדמאית ממרכז הארץ מובטלת כחצי שנה, מבזבזת את הזמן בלי לעשות משהו מועיל לא מרגישה שיש לי משהו לתת לעולם, שלא לדבר על מקום עבודה. (זה היה גם לפני האבטלה) מרגישה נחותה מאחרים, בלי סיבה מוצדקת רוצה לקבל ביטחון עצמי ולדעת מה טוב בי, מה אני שווה רוצה לדעת לשווק את עצמי, רוצה למצוא עבודה טובה - כמובן רוצה להרגיש טוב עם עצמי, לאהוב את עצמי לפני שאני שוקעת... תודה

היי

בראש ובראשונה הייתי ממליצה לך לשבת עם עצמך ולכתוב את הדברים שאת טובה בהם ואת אוהבת לעשות. כך תביני ותראי כי יש לך הרבה מה לתת. דבר נוסף שהייתי ממליצה לך הוא לראות את גידול ילדייך כדבר עצום שאת עושה, להיות אמא זאת מתנה גדולה
לאחר שתעשי את הדברים הללו, לדעתי, תרגישי קצת יותר מחוזקת להתחיל בתהליך של ערך ובטחון עצמי....

לפני הזריחה

לי יש תחושה שאם את פונה לעזרה ומעוניינת להתחיל תהליך, את לפני הזריחה ולא לפני השקיעה. מה דעתך? בכל מקרה, לא מקובל בפורום להמליץ על מאמן ספציפי, אבל כולנו מאמנים טובים ואת יכולה לבחור לך וכמובן, לחפש באינטרנט, לראות אתרים של מאמנים ולראות למי את מתחברת ומי "מדבר" אלייך. רק דבר אחד, כתבת שאת רוצה תהליך ממוקד וקצר ואכן אימון הוא כזה. יחד עם זאת, עדיין מדובר בתהליך וכדי לעשות אותו לעומק ולחוות משהו בעל ערך ולטווח ארוך, אני מציעה לך לאפשר לעצמך את הזמן והסבלנות הנדרשים. מאחלת לך הצלחה רבה בדרך! ענבר

כל מאמן טוב יגיד לך,

שבסופו של דבר כדי להצליח, את חייבת לעזר לעצמך... אין באמת דבר כזה- "לקבל בטחון עצמי", יש להטמיע בעצמך אותו, או לייצר, או למצוא... זה לא משנה כל עוד המילה "בעצמך" נמצאת שם. עכשיו כשמישהו מעוניין לעזור לעצמו, רצוי שלא יחשוב על אורך התהליך; אם את באמת מעוניינת לצאת מהמצב את תקחי לעצמך את כל הזמן שצריך בשביל זה בין עם הרבה או מעט. 'פוש', זה נפלא, אבל צריך גם לדעת להתמיד משם. וכמו שענבר ציינה לפני- כולנו פה מאמנים טובים :)

תלתלית3

New member
האמיני ואהבי את עצמך

מובטלת כחצי שנה, מבזבזת את הזמן בלי לעשות משהו מועיל במה משרת אותך בזבוז הזמן ? מה יש שם שאת מרוויחה < לא מרגישה שיש לי משהו לתת לעולם, שלא לדבר על מקום עבודה. (זה היה גם לפני האבטלה) רגש נוצר בד"כ ממחשבה. מה מהדהד לך כשאת אומרת את המשפט הזה ? מה את שומעת ? מה את רואה ? מרגישה נחותה מאחרים, בלי סיבה מוצדקת מה גורם לך לחוש נחותה ? אולי משהו ששמעת או נאמר לך ? מי אמר שזה נכון ? הרי כתבת שאת אקדמאית רוצה לקבל ביטחון עצמי ולדעת מה טוב בי, מה אני שווה את שווה בכל מקרה, תבחרי לאהוב עצמך, לקבל עצמך כפי שאת, להעריך את המיוחדות שלך, כי אדם הוא מיוחד ושונה מהאחר. רוצה לדעת לשווק את עצמי, רוצה למצוא עבודה טובה - כמובן רוצה להרגיש טוב עם עצמי, לאהוב את עצמי האם העבודה והיציאה מהבית יתנו לך בטחון ? האם את לא יוצרת התנייה של אושרך ? ומה אז כשתהייה עבודה ? מה ישנה את הגישה שלך לעצמך ? בחרי לראות את המשאבים שיש בך בחרי לראות את הטוב בחייך משם תבוא הצמיחה האישית שלך בהצלחה טליה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לא להתייאש

כתבו לך יפה, לפני הזריחה
הבחירה לחפש לעצמך מאמן, להשקיע את הכסף ואת המאמץ הכרוך באימון, לפנות לפורום, אומר שאת בשלה לשינוי. כפי שאת אומרת, אין לך סיבה להרגיש נחותה מאחרים. ובכל זאת יש לך - יש איזו סיבה פנימית שגורמת לך להרגיש כך, למרות שאין לזה הצדקה. אימון הוא בחירה טובה בדרך לבחון את האמונות שלך ולשנות אותן. פעמים רבות אנו מסגלים לעצמנו דעות ואמונות שהיו מועילים בעבר - אולי למשל הועיל לך בתור ילדה או נערה להוריד פרופיל. היום ההתנהגות הזו כבר לא מועילה לך, ואת בוחרת לשנות אותה. אחרי כל שקיעה יש זריחה, אל תשכחי. את יודעת מה את שווה, גם אם חלקים בתוכך אומרים לך אחרת. מצאי את העזרה לה את זקוקה ותתקדמי.

במקום מה יש לי לתת לעולם

מה אני רוצה לתת לעולם? מה אני רוצה לתת? מה אני רוצה לעשות? שאלות קצת יותר מעניינות, אני חושבת...

למעלה