לפני הצביעה...

לילך1

New member
לפני הצביעה...

הבוקר סוף סוף צבענו את הפינת אוכל .... אני בחרתי את הצבע ובעלי עשה את העבודה הקשה
ככה נראתה פינת האוכל שלי לפני הצביעה....

לילך1

New member
וככה היא נראת אחרי...

האמת היא שאני ממש מרוצה מהתוצאה לדעתי הצבע ממש מתאים לריהוט.. אני מתלבטת האים כדאי להוסיף תמונה בקיר או לא.. אשמח לשמוע את דעתכם

BlueCat

New member
לדעתי...

הצבע דווקא מתאים לריהוט, אבל תמונה בהחלט יכולה להוסיף. משהו עם גוון ירוק, אולי טבע דומם.

shlulit

New member
לדעתי הצבע ממש מוסיף חיים

ולא צריך להוסיף תמונה.. זה יפה ככה. אבל זו רק דעתי..

avidadon

New member
ממש מקסים ../images/Emo13.gif

לא צריך להוסיף תמונה לדעתי.. אלא אם כן יש לך תמונה שאי אפשר בלעדיה..

av_i_va

New member
שבת מושקעת!../images/Emo106.gif

יצא לכם מקסים! הצדעה לבעלך! תהנו!!!! דעתי להמשך, או להשלמה: הייתי בודקת אפשרות לצבוע את מפסיקי החשמל בצבע של הקיר ובכך מטשטשת את הלבן שבולט. אם את/אתם אנשים שאוהבים תמונות, לא הייתי מוותרת. במקום תמונה אחת גדולה (מרכזית) הייתי הולכת על סידרה של תמונות קטנות או בנושא משותף, או צבע מסויים, ותלולה בצד הקיר, האחד מתחת לשני. כמובן שאפשר לקשט גם בדברים אחרים, כמו אוסף חמסות או "תכשיט וילון" עשוי חרוזים ועוד... בשלב זה, הייתי נהנת קודם כל מהצבע החדש. תמיד יש לך זמן להוסיף על הקיים. מאחלת שבוע נפלא ויצירתי.

לילך1

New member
היי..בוקר טוב...

אכן כן אני קניתי את הצבע כבר לפני יותר מחודש אבל סוף סוף אתמול קיבלנו חשק ..או יותר נכון בעלי החליט ואני ממש אוהבת את מה שיצא. אני חשבתי לכוון של 4 תמונות קטנות במרכז הקיר מתחת למזגן (בצד הקיר אין מקום לתלות כלום יש את השקעים ואת הכבל של המזגן) אבל אין לי רעיון לנושא שיופיע ב- 4 תמונות וכן בינתיים אני נהנת מהצבע החדש
שבוע נעים ויצירתי גם לך ... ושוב אחלה פורום !!!!

av_i_va

New member
נושא לתמונות../images/Emo91.gif

4 תמונות תלויות 2 ...2.... נראה מאוד נחמד. כמו שאת אומרת, לא גדולות במיוחד הייתי ממליצה לך להכין את 4 עונות השנה. החומרים יכולים להיות מאוד מגוונים. אישית, הייתי בוחרת לעבוד עם ניירות. לשם כך יש להכין דגם של גזע עץ, שיהיה המשותף לארבעת התמונות ואילו את נוף העץ לשנות בהתאם לעונות השנה.

sheda0ktana

New member
לפי תורת הפנג-שווי

מומלץ לתלות בחדר האוכל תמונות של מזון או קבוצות אנשים (לא אחד בודד, זה מביא מזל רע). זה יכול לתת לך כיוון. אם את אוהבת את האומנות הקלאיסת, לרנואר יש תמונה מפורסמת של ארוחה. היות וראינו את כשרון התמונות שלך, אולי את יכולה לעשות ממנה קולאז´ בארבע תמונות קטנות... סתם רעיון

לילך1

New member
זה לא סתם רעיון ...

זה רעיון גדול !!!! 4 תמונות קטנות במיסגרת מעץ בוק שיתאימו לשולחן עם תמונות כמו שאת הראת ..שילוב של הרעיון של אביבה עם הרעיון שלך ...גדול !!!! תודה !!!!

למעלה