לפני הסוף... שאלון קצר

nogao10

New member
לפני הסוף... שאלון קצר

טוב, אז לכבוד חגיגות הפרק האחרון (עוד שבוע.....
מה אני אראה עכשיו?? חחחחחחח, אך תגידו לי שוב, זה לא אותו דבר) אני מחברת שאלון קצר, אם במקרה ראיתם את הפרק האחרון, תעשו כאילו לא, או תזכרו מה חשבתם לפני שראיתם אותו, ותענו..... בהצלחה לכולנו... אני לא מאמינה שעוד רגע זה מסתיים!!! ועונה שניה עוד המון זמן...... חחחחח, אני אתחיל לפני שאני אבכה
1. הדמות שאני הכי אוהב עד עכשיו 2. הדמות שהכי עיצבנה אותי עד עכשיו ולמה 3. מישהו שאני רוצה לנשק ולמה 4. דבר בעלילה שממש ראיתי שהולך להגיע 5. דבר בעלילה שתפס אותי ממש לא מוכן 6. הת'ר, חיה או מתה? 7. הוקינס יחזור לאישתו? 8. ג'ייק + אמילי? 9. מה לעזאזל הולכים לעשות עם פצצת האטום הזאת? 10. דמות שבהתחלה שנאתי ובהמשך אהבתי 11. מה יקרה במלחמה בין ניו ברן ליריחו? 12. מתי יהרגו את דייל כבר (לא.... סתם.... השאלה היא מה יקרה לדייל)?? 13. מה תעשו אם יהרגו עוד דמות בסדרה? 14. כשאפריל מתה, הרגשתי/חשבתי/צעקתי....? 15. משהו שהייתי רוצה לראות בעונה הבאה 16. משהו שממש לא הייתי רוצה לראות בעונה הבאה 17. אני אוהבת לראות יריחו כי 18. ברגע שהעונה הנוכחית תסתיים אני...... 19. אני חושבת על המוזיקה (soundtrack) של יריחו ש..... 20. משהו על יריחו שאני רוצה לומר לסיכום 21. למה עניתי בכלל על השאלון הזה???
מקווה שתענו, תהנו, והכל..... נ.ס (שזה השם שלי, בערך.....)

nogao10

New member
הבהרה

הניסוח של השאלון מנוסח בהתחלה בלשון זכר ואז בלשון נקבה למען כל המינים והפימניסטיות באשר הן!!!! חחחחחחחח.......

nokosh

New member
עונה...

קודם כל דבר ראשון.......... למההה??? אני לא מאמינה שהיום הזה מגיע היום הזה שבו אני ישב מול הטלויזיה בלי תוכנית לראות..... דבר שני: 1. הדמות שאני הכי אוהב עד עכשיו? ג'ייק גרין נו בטח.... והת'ר ז"ל 2. הדמות שהכי עיצבנה אותי עד עכשיו ולמה? קונסטנטיניו יש רגעים שבא לי לחנוק אותו ואתם יודעים למה.... 3. מישהו שאני רוצה לנשק ולמה?את ג'ייק אהוב ליבי (גם את אריק אני לא יתנגד) 4. דבר בעלילה שממש ראיתי שהולך להגיע? את זה שאליסון הרגה את שרה... 5. דבר בעלילה שתפס אותי ממש לא מוכן? המוות של הת'ר ואפריל 6. הת'ר, חיה או מתה? מתה....איזה מסכנה.... 7. הוקינס יחזור לאישתו?נו בטח...כזאת אישה יפה מי לא יחזור 8. ג'ייק + אמילי? עדיף פלוס הת'ר אבל גם זה סבבה 9. מה לעזאזל הולכים לעשות עם פצצת האטום הזאת? להכין ממנה חיתולים חסיני ריח...נו מאיפה אני יודעת?!?!?! 10. דמות שבהתחלה שנאתי ובהמשך אהבתי? הוקינס 11. מה יקרה במלחמה בין ניו ברן ליריחו? יריחו ינצחו (אני רק מקווה שלא יהרגו דמות חשובה) 12. מתי יהרגו את דייל כבר (לא.... סתם.... השאלה היא מה יקרה לדייל)?? לא יודעת אהבתי את דיל עד שנהיה רע כזה 13. מה תעשו אם יהרגו עוד דמות בסדרה? אני באמת לא יודעת אני מקווה שלא יהרגו הייתי בשוק אחרי המות של אפריל 14. כשאפריל מתה, הרגשתי/חשבתי/צעקתי....? בכיתי 15. משהו שהייתי רוצה לראות בעונה הבאה? את אריק מתחתן עם מרי 16. משהו שממש לא הייתי רוצה לראות בעונה הבאה? את קונסטנטיניו 17. אני אוהבת לראות יריחו כי...זאת הסדרה הכי מושלמת בעולם (והכי ממכרת) 18. ברגע שהעונה הנוכחית תסתיים אני...... יהיה בדיכאון 19. אני חושבת על המוזיקה (soundtrack) של יריחו ש..... הם בוחרים את המוזיקה הכי טובה שיש 20. משהו על יריחו שאני רוצה לומר לסיכום: תודה על כמה חודשים הכי טובים שהיו לי

nogao10

New member
טוב, נגיד שיש כאן אנשים.....

1. הדמות שאני הכי אוהב עד עכשיו- סטנלי, בהחלט!! 2. הדמות שהכי עיצבנה אותי עד עכשיו ולמה- דייל, שילך לעזאזל או שיעשה משהו עם עצמו 3. מישהו שאני רוצה לנשק ולמה- את סטנלי, כל יום, כל היום
כי הוא כל כך חמוד ומתוק!! 4. דבר בעלילה שממש ראיתי שהולך להגיע- ליתר דיוק משהו שידעתי שלא יקרה, שגם אחרי 21 פרקים לא נדע כלום 5. דבר בעלילה שתפס אותי ממש לא מוכן- חשבתי שאריק ואפריל יחזרו!!!!! 6. הת'ר, חיה או מתה? מקווה שחיה.....!!! 7. הוקינס יחזור לאישתו? כן, הם מתוקים 8. ג'ייק + אמילי? תלוי, אם היא לא חושבת שמגיע לה מישהו חתיך יותר....חחחחח 9. מה לעזאזל הולכים לעשות עם פצצת האטום הזאת? הוקינס יבלע אותה בסוף, כמובן! 10. דמות שבהתחלה שנאתי ובהמשך אהבתי- מימי, בהתחלה רציתי לחנוק אותה, אבל מהפרק של התרנגולת אני והיא ביחסים מעולים 11. מה יקרה במלחמה בין ניו ברן ליריחו? לדעתי הם יפסיקו את הסדרה באמצע המלחמה, כדי שנתעצבן עליהם 12. מתי יהרגו את דייל כבר (לא.... סתם.... השאלה היא מה יקרה לדייל)?? אני מקווה שהוא יפגוש מישהו לא נחמד 13. מה תעשו אם יהרגו עוד דמות בסדרה? אם הם יהרגו לי את סטנלי אני שוברת אותם!!!!!
או את הטלוויזיה, למרות שאני מקווה שלא 14. כשאפריל מתה, הרגשתי/חשבתי/צעקתי....? הרגשתי ממש רע עם התאונה שתקרה לתסריטאים כמה ימים מאוחר יותר... 15. משהו שהייתי רוצה לראות בעונה הבאה- יש לי כמה שחקנים להוסיף..... 16. משהו שממש לא הייתי רוצה לראות בעונה הבאה- את דייל 17. אני אוהבת לראות יריחו כי- כי זה ממכר, ואני חייבת לדעת מי העורך המוזיקלי הגאון שלהם 18. ברגע שהעונה הנוכחית תסתיים אני...... אלך לבכות בפינה...... 19. אני חושבת על המוזיקה (soundtrack) של יריחו ש..... העורך הוא -ה-מלך, צל"ש!!!!! 20. משהו על יריחו שאני רוצה לומר לסיכום- זה לא מסתיים, יש לידי את התסריטאי הראשי, מכוון לו משהו לראש שגרם לו (משום מה) להבטיח עוד כמה פרקים!!! אז תהיו מוכנים!!! (וואוו, זה היה אלים... אני בן אדם נורא רגיש ועדין בדרך כלל, אבל תראו מה זה עושה לי......
)

למעלה