לפני הסוף... שאלון קצר
טוב, אז לכבוד חגיגות הפרק האחרון (עוד שבוע.....
מה אני אראה עכשיו?? חחחחחחח, אך תגידו לי שוב, זה לא אותו דבר) אני מחברת שאלון קצר, אם במקרה ראיתם את הפרק האחרון, תעשו כאילו לא, או תזכרו מה חשבתם לפני שראיתם אותו, ותענו..... בהצלחה לכולנו... אני לא מאמינה שעוד רגע זה מסתיים!!! ועונה שניה עוד המון זמן...... חחחחח, אני אתחיל לפני שאני אבכה
1. הדמות שאני הכי אוהב עד עכשיו 2. הדמות שהכי עיצבנה אותי עד עכשיו ולמה 3. מישהו שאני רוצה לנשק ולמה 4. דבר בעלילה שממש ראיתי שהולך להגיע 5. דבר בעלילה שתפס אותי ממש לא מוכן 6. הת'ר, חיה או מתה? 7. הוקינס יחזור לאישתו? 8. ג'ייק + אמילי? 9. מה לעזאזל הולכים לעשות עם פצצת האטום הזאת? 10. דמות שבהתחלה שנאתי ובהמשך אהבתי 11. מה יקרה במלחמה בין ניו ברן ליריחו? 12. מתי יהרגו את דייל כבר (לא.... סתם.... השאלה היא מה יקרה לדייל)?? 13. מה תעשו אם יהרגו עוד דמות בסדרה? 14. כשאפריל מתה, הרגשתי/חשבתי/צעקתי....? 15. משהו שהייתי רוצה לראות בעונה הבאה 16. משהו שממש לא הייתי רוצה לראות בעונה הבאה 17. אני אוהבת לראות יריחו כי 18. ברגע שהעונה הנוכחית תסתיים אני...... 19. אני חושבת על המוזיקה (soundtrack) של יריחו ש..... 20. משהו על יריחו שאני רוצה לומר לסיכום 21. למה עניתי בכלל על השאלון הזה???
מקווה שתענו, תהנו, והכל..... נ.ס (שזה השם שלי, בערך.....)
טוב, אז לכבוד חגיגות הפרק האחרון (עוד שבוע.....