לפני החזרת מוקפא

shira11114

New member
לפני החזרת מוקפא

היי לכולן, אני לקראת החזרה של מוקפא, לוקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום, היום עשיתי מעקב הורמונים ואולטרסאונד באסותא, הרירית עדיין דקה 3 ומשהו..
עכשיו התקשרו אלי מאסותא ואמרו לי להעלות את המינון ל4 פעמים ביום ולהגיע לקליניקה של הרופא שלי ביום רביעי לעשות אולטרסאונד...
ההנחה שלי שהרופא כאילו לא סומך על האחיות באסותא ורוצה שהטכנאית שלו תבדוק בעצמה את עובי הרירית (אחרת אני לא רואה סיבה אחרת למה לבקש ממני להגיע אליו), העניין הוא שאני מתארת לעצמי שאולטרסאונד אצלו יעלה לי 400-500 שקל לפחות... מה אתן אומרות? זה מקובל לבקש ממטופלות להגיע לקליניקה?
חשוב לי לציין שאני מטופלת כבר הרבה זמן וזאת פעם ראשונה שמבקשים ממני דבר כזה

זה מקובל ואחראי, לגבי המחיר תבררי לפני

גם אצלי כשהרופא רואה שהמדידות לא תואמות לתוצאות בדיקות הדם, הוא מזמין לאולטרסאונד אצלו בקליניקה, אבל לא לוקח על זה תשלום נוסף. תבררי מול הרופא לפני כן כדי שלא יהיו הפתעות. בהצלחה לריריתוש

מנסיון יש טעויות במדידות

גם אני עשיתי מעקבים באסותא והטכנאית ראתה זקיק בגודל 13-14 גג היא התעקשה שזה ממש לא לביוץ, בצהריים קיבלתי טלפון מהמרפאה של בר-חוה להגיע עוד באותו יום למעקב זקיקים במרפאה (כי הגודל של הזקיק לא תאם לבדיקת הדם-להורמונים) ובאמת הזקיק היה בגודל 17 והסתבר שהייתי שנייה לפני ביוץ, בבוקר כבר הזרקתי אוביטרל ובצהריים הזרעה. חייבת להגיד שגם אני וכמעט וויתרתי מללכת למרפאה לבדוק כי לא האמנתי שתהיה סטייה כזאת בגודל הזקיק, למזלי קארין העובדת המקסימה שכנעה אותי שזה חשוב ושכדאי לי סמוך על הרופא. ד"א הבדיקה אצלו- בסביבות 150 ש"ח. בהצלחה

למעלה