לפני הגרושין...

talila3611

New member
לפני הגרושין...

התפללתי שיחזור בו והיום הזה לא יקרה וזה קרה. אחרי הגרושין אני מתפללת שיחזור אלי. מתי ייגמר הסיוט הזה. מלאת כאב צער ומלאת מחילה על כל מה שעשה ומלאת רצון שיחזור (למרות שמדבר על חתונה עם החברה..). מתי ייגמר הסיוט שלי ?

א ש לי

New member
הסיוט הזה ייגמר...

רק כשאת תחליטי שייגמר. שמחה שמחלת, סלחת ואינך כועסת עליו יותר מה שייתן לך בהחלט את הכוחות להמשיך לו רק תירצי! התרכזי בעצמך במה באמת מגיע לך זה קשה רק בהתחלה, אבל לטווח הארוך וואווו כמה שזה שווה את זה, למה? כי את שווה את זה!

GOLF46

New member
כשיגיע האיש שתרצי הסיוט?? יגמר

על מה ולמה ? מי אמר שמתחתנים וזהו? יש חיים אחרים אחרי הגט ויש עולם ומלאו מעבר ל... נסי לעמוד במקום אחר ומשם תראי שהחיים יפים יותר מאחל לך שהאיש יגיע ותשכחי את זה שאת סובלת ממנו

א ש לי

New member
גולפי תיקון קטן

הסיוט הזה אמור להיגמר עוד הרבה לפני שיגיע מישהו נכון לחייה לא היית רוצה אישה מתוסכלת מסיוטים נכון?
לקשר הבא היא כבר תיהייה רגועה שלווה מאושרת והוא יהיה רק תוספת מדהימה לחייה. "אם האושר שלך יהיה תלוי באחרים, הייה צפוי לאכזבה מתמדת" השיעור הוא שלה בלבד ולא של הגבר שיבוא והיא כלל לא תיהיה פנוייה רגשית או מנטלית לכבודו, מה שיגרום לכשלון נוסף,וספק מבחינתה להבא בתור:)

כמה שאת צודקת וכמובן גם בהפוך

אף אישה לא הייתה מוכנה לקחת גבר עם מטען קודם, קשה ועם תסכולים לאין ספור. כל אחד צריך להגיע לקשר עם רצון להתחלה חדשה, פנוי רגשית, פיזית ומנטלית ולהתחיל משהו טוב מהיסוד. אף אחד מאיתנו לא צריך את הבעיות הקודמות של האחר. אושרה תלוי רק בה ולא תלוי באחר.

יערית

New member
את הטסריטאית

של חייך.הסיוט ייגמר כשתחליפי תסריט,תאהבי את עצמך ושחררי את ריגשי התלות.

למעלה