לפני בטא עם דימום

מצב
הנושא נעול.
לפני בטא עם דימום

לפני בטא עם דימום
עברנו החזרה לפני 10 ימים- מיום רביעי בלילה- דימום- לפעמים חום עם גושים ולפעמים סתם בהיר ומעט. (מצטערת על הפלסטיות)... אין לי מחזור- האם להספיד את הטיפול? הרופא שלי אומר שלפעמים יש דימום עם הנרות- אני מאד מודאגת....

sagivkr

New member
אמנם אני לא רופאה, אבל...

לפני בטא עם דימום
עברנו החזרה לפני 10 ימים- מיום רביעי בלילה- דימום- לפעמים חום עם גושים ולפעמים סתם בהיר ומעט. (מצטערת על הפלסטיות)... אין לי מחזור- האם להספיד את הטיפול? הרופא שלי אומר שלפעמים יש דימום עם הנרות- אני מאד מודאגת....
אמנם אני לא רופאה, אבל...
אני חושבת שדימום לפעמים מצביע על רמה נמוכה של פרוגסטרון. בדר"כ כשיש דימום, ניתנת הוראה להעלות את המינון. הכי חשוב להתייעץ עם הרופא, כי עם כל הכבוד לכל בעלות הנסיון של הפורום הזה, הרופא שלך יתן לך את התשובה הכי בטוחה. בהצלחה בכל אופן. מחזיקה אצבעות לבטא חיובית!!!
יפעת

מקפיצה...

לפני בטא עם דימום
מקפיצה...
מ ק פ י צ ה . . .

תודה...

מסכימה עם יפעת
אין טעם להספיד שום טיפול יכול להיות שזה מרמות נמוכות של פרוגסטרון תתיעצי עם הרופא שלך אולי יש לך אפשרות לבצע בדיקת דם ואז להיות שקטה. המון המון בהצלחה
תודה...
דיברתי איתו והוספנו עוד הורמונים. אני מקווה (אפילו שקשה לי להאמין) שהבטא תהיה חיובית....

מצב
הנושא נעול.
למעלה