לפני בדיקת הריון

אשתלוט

New member
לפני בדיקת הריון

מחרתיים אני אמורה לעשות בדיקת הריון עצוב לי שאחרי 14 טיפולי ivf תמיד התשובה היתה שלילית, עכשיו יש לי קצת כאבים בחזה לפעמים כאבי בטן הולכים וחוזריםתאשמח אם אתם בנות מקסימות תשתפו אותי בחוויות דומות או שונות ואם היתה קליטה ,האם יש משהיא שנקלטה באופן מיוד או שונה אם כאבים איומים של בטן וכדומה. בהצלחה לכולנו.

חופית 4

New member
תשובה לשאלתך.

היי אשתלוט... אני כמעט באותו מצב שלך,אני מחכה עוד שבוע ליום שבו אני אדע כן או לא. אני מרגישה כאבים בחזה ובבטן התחתונה. אני הבנתי שההרגשה במחזור אותה הרגשה בהריון. בשביל זה אי אפשר לדעת,אלא אם כן את מקיאה בצורה לא רגילה את כבר יודעת שזה הריון. אצלי זו הפריה ראשונה ומקווה שגם אחרונה. אזה מספר הפריה את? מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית אמן, אמן, ואמן... הלוואי שזו תהיה הפעם האחרונה שלך ושל כולם אמן. תודה חופית.

שווערצה

New member
אההממ...

"אם את מקיאה בצורה לא רגילה את כבר יודעת שזה הריון"? ממש לא נכון. אין סימנים מוקדמים ודאיים להריון. כל הסימנים להריון זהים לסימני מחזור, וגם בחילות והקאות ימים ספורים לאחר ההחזרה, הם לא דרך לדעת שאת בהריון. הסימן הודאי היחיד הוא בדיקת דם, 12 יום לאחר ההחזרה.

נשמה../images/Emo24.gif

מנסיון של שתי הריונות אחרי הזרקות וטיפוסים על הקירות מוכרחה לומר: התחושות של תחילת הריון בדיוק כמו תחילתו של מחזור
ועוד אגדיל ואומר שכמעט ואיבדתי את ההריון השני בגלל שחשבתי שהנה אני מקבלת (היה לי כתמון מוכר של מחזור מתקרב) ואין טעם להמשיך את התמיכה הוגינאלית. אלמלא חברה (שאפילו אינה מבינה בטיפולים וברוך ה' הביאה ארבעה בנים כמו כלום)ששכנעה אותי לא להפסיק התמיכה עד יום ראשון לבטא לא יודעת מה היה קורה. לכן., גם אם נדמה שנחלנו כישלון לא להפסיק תמיכות למינהן עד להודעה רישמית של המעבדה. המון בהצלחה תבורכו בזרע של קיימא - א מ ן

dvoriz

New member
מחזיקה אצבעות לשתיכן../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

נועם@בת

New member
אם תציגי את השאלה הזאת בפורום הריון

או בפורום הורים תקבלי מגוון תשובות עצום. המסקנה האחת המשותפת היא שאין שום סימנים ברורים. בדיעבד יכולה מישהו להגיד שבעצם פרט זה או אחר היה שונה בטיפול המנצח, אבל כל כך הרבה נשים הספידו את הטיפול שלהן בגלל תחושות שונות ומשונות ובכל זאת הטיפול הצליח והילד נולד. יכולה רק לצרף תפילה כנה שהכל יבוא על תיקונו
. מחזיקה לך אצבעות למחרתים ולכל תשעת החודשים שיבואו אחרי כן.
נועם

Otisco 12

New member
אשתלוט, שיהיה בהצלחה

כמו שכבר כתבו לך הכל מסמן הריון ומחזור
אז אי אפשר לדעת עד בדיקת הדם. מחזיקה לך המון אצבעות, ומקווה שתחזרי אם תשובה משמחת, ואנחנו נהיה פה כדי לשמוח איתך או לתת כתף. המון בהצלחה.

סיגל 11

New member
אשתלוט שלום

מאחלת לך הצלחה בכל ליבי, וכל כך מבינה אותך. אני רוצה לומר לך שאצלי היו סימנים דומים מאד למחזור הייתי בטוחה שאני מקבלת ואפילו לא רהתקשרתי לאחות לשאול את התוצאה, בדיעבד זיהיתי שהייתה גם תחושה של רעב בלתי נדלה, לא מוכר מעבר, אכלתי פשוט המון המון וקצת כאב לי גם בושט כשהייתי רעבה, וברוך השם נתבשרתי שהבטא הייתה חיובית ונצפו שני שקי הריון לפני שבוע, אחד עם דופק ובשני עדיין לא ראו, יש לי תור רק עוד שבועיים לרופא לוודא את מצב שני הקטנים. מחזיקה לך אצבעות המון .

סיגלי, הרעב הוא לפני מחזור

גם כן מתחושת רצון הגוף לפחמימות. ידוע שנשים במחזור מרגישות רעב לפחמימות וזה משהו רפואי מוכח (רק שאינני יודעת איך להסבירו בלשון פשוטה) ו.......... מזל טוב ענק וגדול לך.

למעלה