לפני ארבע שנים

לפני ארבע שנים

התחלתי איתו היססתי די הרבה , לא ידעתי איך אחרי ששנה קודם כבר רציתי לקחתי יוזמה ועשיתי זאת לאט, לאט היו ימים שהוא כל כך הרגיז אותי עד כדי כך שבא לי להפטר ממנו אבל עם הרבה סבלנות החזקתי מעמד וסלחתי לו על הכל לפעמים רציתי שינוי אז צבעתי אותו בשלל גוונים לפעמים גם קשרתי אותו
שלא יפריע בשנה האחרונה הוא איבד את חינו (בטח אחרי כל השינויים והנסיונות שכפיתי עליו) ובכל זאת היה לי קשה להפרד ממנו בכל זאת ארבע שנים לא הולכות ברגל תוך כדי היסוסים הופיע איש בספונטניות מופלאה והציע רוצה שאעזור לך? להיפטר ממנו? חבל , לא רואים אותך כשאת בצילו חשבתי רגע חשבתי שניים והתמסרתי לו לאיש הזה התמסרות מלאה נתתי לו לעשות בי כרצונו האיש התפלא על אומץ ליבי אמר שלא נתקל בהרבה נשים כמוני שככה מתמסרות בלי לחץ עם חיוך על השפתיים בכל מקרה היום נפרדתי ממנו באופן סופי מהשיער הארוך שלי
| ניצת בתספורת מרינס |

ניצתי קצוצה

לפעמים שנויים כאלה, כמו לקצץ שער, להוריד זקן, מבטאים איזו נכונות פנימית להוריד עוד מסכות להתקרב עוד שלב למקום הפנימי הנקי, של להיות נטו אני... יפה לך... פייה

יש משהו סימלי

בשינוי הזה אחרי שכתבת נזכרתי... ביום שביקשתי להתגרש והגענו להסכמה הלכתי לספר וביקשתי תוריד - הכל... הלכתי כך קצוצה ארבע שנים... ועכשיו שוב צומחת מחדש כנראה... תודה על המחמאה פייה

רקעים

New member
יש לי אוסף משלי...

{למרות שהילדה מתעקשת,ששלי זה עד שנחתך,מאז זה כבר שלה.}צמות יפות,חלקם קלועות בחרוזים,חלקם שזורים במעט לבן....לא מזמן הצטרפה אחת לאוסף,מנוילנת לה בשקית,מתחת המזרון של הילדה,,,כל פעם מתגנב הפחד,שאולי כבר לא תצמח חדשה...בנתיים,הפחד תמיד חולף...

כמו הרבה

פחדים שלך גם הפחד הזה לא קיים אצלי מעניין מה שאתה אומר שאתה שומר ואני? זרקתי לפח...

רקעים

New member
זה התחיל....

כשהילדה היתה בת ששה חודשים,ונשארנו רק שנינו...לכל מקום שהלכתי,היתה היא עלי,יד אחת משחקת בקוקו,לא עוזבת לרגע,,,כשירד,לא היתה בכלל שאלה,היא נשמרה...מאז כבר הפך להרגל...פחד זו מילה גדולה,לא חיבים להתיחס אליה בחומרה...

../images/Emo45.gif

ובשקט בשקט שאף אחד לא ישמע רוצה לספר לך שגבר עם מחלפות תמיד עשה לי את זה
(או לחילופין קרחת נוצצת)

Lonely In Blue

New member
אהההה

שמעתי אותך וכבר רץ לטמון את ראשי בחול... מחלפות אין, וקרחת נוצצת לא אעשה אבוד לי

*יערית

New member
ניצתוש../images/Emo24.gif

תתחדשיייייייייייייי
איך עשינו זאת יחד{רק לא מרינס}הודעה שהרגע שלחתי לאויר בפורום אחר....ברשותך: כבר שנה וחצי שלא ניפגשתי איתו, פוחדת, חוששת, לא יודעת מה רוצה מעצמי בדיוק..... בכל פעם ברחוב הסתכלתי,התעמקתי....זה מתאים, זה יפה,זה בסדר,זה צעקני מידיי. התחלתי לחפש אותו...עוברת ממקום למקום, קוראת שלטים,בודקת אנשים,בודקת מראות, אביזרים..ולמה אני לא מסוגלת לעשות זאת? השבוע יותר מתמיד הרגשתי שהנה זה על הקצה....האומץ תיכף מגיע....זה כבר לא בריא,זה ממזמן נשרף, אבל איפה מוצאים את זה שידע לגעת בהם כמו שאני רוצה הגעתי הביתה ובמרכז השכונתי ראיתי אותו... לקחתי את עצמי בכוח אליו...מגיעה ומסתובבת... שוב מציצה..מחייכת ומסתובבת{לא יודעת מה הוא חשב לעצמו כאשר ראה אותי מהססת} לבסוף ניכנסתי..."שלום כאן גוזרים שיערות"? הוא צחק......כן כן את רוצה משהו מיוחד? אני רוצה עכשיו,הרגע אחרת לעולם לא.... לא יודעת מה אני רוצה...רק יודעת שרוצה וצריכה, לא נוטה לבקר אתכם הספרים...חוששת בכל פעם{יותר גרוע מביקור אצל רופ"ש} הוא מיד לקח אותי לכיור הקטן לחפוף את השיער, אמר לי על דאגה נשב ונחליט יחד....בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נחליט יחדצחקתי...עם הייתי יודעת לא הייתי חוששת, מדפדפים ומדפדפים והכל נראה מדליק ויפה ועכשווי, רק לא עלי{הוא גילה המון איפוק וסבלנות מה שהוסיף לו כמה נקודות} יש לך שיער טוב...תני לי לעשות משהו שנראה לי.. אחרי הרבה התלבטויות עם עצמי..{וחשבתי הלוואי והיה מחשב שמציג אותי עם תיספורות כמו לפני ניתוח אף}נתתי לו את ראשי והוא התחיל.... נראה פ'סדר...סביר..משתפר....אחר כך בא הפיין.. התחלתי לצחוק....הוא שאל מה קרה? אני חושבת שחבל על הפיין אני גם ככה הולכת לשים בחזרה את הקליפס המוכר והידוע והנוח... הוא עצר הכל..והתחיל להרצות לי על כמה שחשוב לאישה לטפח את עצמה, הראה לי תכשירים,הראה לי מסיכות שיער.... די!!!!!!!!!!!!!!!! רק רציתי משהו שיהייה לי קליל ונעים לקיץ בלי הרבה דאווין.. הוא הוציא אותי כמו פארה פוסט....כמה צחקתי...למעשה אני צוחקת עד עכשיו השיער שלי קופצני,בריא,נושם,אין קליפס! ועד לפעם הבאה אם ירצה המשיח
אז מבינה ניצת?זה התחדשות מדהימה....כך אני מרגישה בכל אופן
{אפשר לעשות סיבוב על המארינס?}

ואוו ../images/Emo25.gif

איך אנחנו מתחדשות... וזה כיףףףףףףף שלושה שבועות עם חיוך כבוי ופתאום מרגישה מאושרת יאללה יעריתוש באה לסיבוב הופעות?

*יערית

New member
../images/Emo13.gif

אני מקפצת לסיבוב הופעות{השיער קופצני לי עכשיו} ניצתוש..לא תיספורת,לא איפור,לא בגדים, לא נעליים{טוב גם לשם הסלנג} את מאושרת.....וזה אומר ששמים סוף לעצב{שיכול להיות אין סופי כשרוצים}
איך אמרה חיפוש.... יחי.. אז יחי האושר
{מה קרה לסיבוב על המארינס
?}

*יערית

New member
למען הדיוק והסדר הטוב../images/Emo13.gif

חיפוש אמרה"לחיי" אז לחיי האושר ניצתוש
פעמיים כי טוב

למעלה