לפני ארבע שנים
התחלתי איתו היססתי די הרבה , לא ידעתי איך אחרי ששנה קודם כבר רציתי לקחתי יוזמה ועשיתי זאת לאט, לאט היו ימים שהוא כל כך הרגיז אותי עד כדי כך שבא לי להפטר ממנו אבל עם הרבה סבלנות החזקתי מעמד וסלחתי לו על הכל לפעמים רציתי שינוי אז צבעתי אותו בשלל גוונים לפעמים גם קשרתי אותו
שלא יפריע בשנה האחרונה הוא איבד את חינו (בטח אחרי כל השינויים והנסיונות שכפיתי עליו) ובכל זאת היה לי קשה להפרד ממנו בכל זאת ארבע שנים לא הולכות ברגל תוך כדי היסוסים הופיע איש בספונטניות מופלאה והציע רוצה שאעזור לך? להיפטר ממנו? חבל , לא רואים אותך כשאת בצילו חשבתי רגע חשבתי שניים והתמסרתי לו לאיש הזה התמסרות מלאה נתתי לו לעשות בי כרצונו האיש התפלא על אומץ ליבי אמר שלא נתקל בהרבה נשים כמוני שככה מתמסרות בלי לחץ עם חיוך על השפתיים בכל מקרה היום נפרדתי ממנו באופן סופי מהשיער הארוך שלי
| ניצת בתספורת מרינס |
התחלתי איתו היססתי די הרבה , לא ידעתי איך אחרי ששנה קודם כבר רציתי לקחתי יוזמה ועשיתי זאת לאט, לאט היו ימים שהוא כל כך הרגיז אותי עד כדי כך שבא לי להפטר ממנו אבל עם הרבה סבלנות החזקתי מעמד וסלחתי לו על הכל לפעמים רציתי שינוי אז צבעתי אותו בשלל גוונים לפעמים גם קשרתי אותו