לפלפת ומלח

מצב
הנושא נעול.
לפלפת ומלח

לפלפת ומלח
קראתי את ההודעה שלכם שיהיה המון המון בהצלחה. ושפלפלת תחזור בקרוב הביתה. אני מאושרת בשבילכם. אני מאחלת לכל הבנות בהצלחה אבל אני כלכך מאושרת שאני יודעת שחלק מהבנות בפורום עוברות לא רק את התהליך הזה אלא מעבר לזה היתה להם עוד בעיה שאתה הם היו צריכים להתמודד ולשמוע שהם מצליחות זה עושה לי טוב בנשמה. אני אומרת לפחות שיקבלו פיצוי על כל מה שעבר עליהם.

Yaldi

New member
../images/Emo24.gifמצטרפת לברכות הלוואי

לפלפת ומלח
קראתי את ההודעה שלכם שיהיה המון המון בהצלחה. ושפלפלת תחזור בקרוב הביתה. אני מאושרת בשבילכם. אני מאחלת לכל הבנות בהצלחה אבל אני כלכך מאושרת שאני יודעת שחלק מהבנות בפורום עוברות לא רק את התהליך הזה אלא מעבר לזה היתה להם עוד בעיה שאתה הם היו צריכים להתמודד ולשמוע שהם מצליחות זה עושה לי טוב בנשמה. אני אומרת לפחות שיקבלו פיצוי על כל מה שעבר עליהם.
מצטרפת לברכות הלוואי
שיהיה לכם עוד 27 שבועות משעממים של הריון בריא אני בטוחה שפלפלת מאוד יפה בהריון תצטלמו הרבה רק בשורות טובות אני

נטאשה

New member
פלפלת ומלח יקרים

לפלפת ומלח
פלפלת ומלח יקרים
הזדמנות נוספת לאחל לכם המשך הריון תקין שפלפלת תחזור בריאה ושלמה הביתה בקרוב ושההמשך יהיה משעמם ושתוכלו פשוט להנות מההריון. מחכה לעדכונים נוספים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה