לסיגרייה!
לא, אתה טועה ובגדול כמו האגו הגדול שלך והרצון המפוקפק שלך להרוס לכל משתמשי פליקס את ההנאה מהשימוש באתר, אני זה שהסרתי אותם מהאתר בגלל איכות הצילום הירודה והתכנים (קללות פה ושם, ולא פורנו פטיש שלועג בגסות לאנשים שמנים כמו שאתה העלית), בימים האחרונים כשעקבתי אחר ההודעות בפורום הנ"ל "באורח פלא" לא נעלם מעיניי הטון הפרובוקטיבי שבו אתה נוהג להשתמש כלפי המשתמשים האחרים ומנסה להזיק ולחבל (המשתמשים מוזמנים לעקוב אחר ההודעות שלך בעבר) ואני ביניהם עם האשמות חסרות שחר כולל זה שנכנסת אליי אם שם משתמש בשם (yaniv LA) לאחד מהסרטונים שהעלתי לאתר והחפשת את שמי. לא הגבתי לך אז ולא מעולם מפני שאני חושב שאתה לא ראוי לתגובה ומה גם שלא תהיה ראוי לתגובה ממני בעתיד מחוץ לשירשור זה. מה שאותי יותר מעניין זה להבין מדוע אתה מעז להטיח האשמות ולנסות להרוס לאנשים אחרים בזמן שאתה הוא זה שראוי לכל האשמות הללו, הרי אתה מאשים אותי בדבר שאתה הרי עשית בדיוק!!! כל סרטוניך הרי בעמוד הראשון של קטגורית הניצפים ביותר (לא שיש בעניי חשיבות לדבר מסוג זה) אם מספר צופים זהה איך אתה מסביר את זה?, "שוס?", "יצירה מקורית?", אני חושב שלא. עזוב, אם שם כמו שלך, כל מה שתסביר להגנתך קח את אותו חזרה כלפיך. אני חושב שכדאי שתמשיך לשבת אי שם בחו"ל, כמו שכתבת ותחפש דברים אחרים להרוס. פרובוקטור שכמוך.