לפי התמיכה של PDAC

gabimaor

New member
לפי התמיכה של PDAC

מחר אמורה לצאת הגירסה המלאה של העברית למכשירים עם מסך VGA.נקווה.

AYELET1

New member
מה חסר בה כיום ?

ממשק עברי או דבר נוסף? (איכס, שונאת ממשק עברי)

mikeoreli

New member
יותר קל לענות מה יש בה...

העברית לרוב נראית בסדר ולא הפוכה, זיהוי הכתב יד השתפר. כל השאר אין - הכתיבה בעברית לרוב הפוכה, אין מילון, במצב VGA אמיתי המקלדת דפוקה וכן העברית הפוכה, יש זליגת זיכרון, לא ניתן כלל לערוך משפטים בעברית, שדות במסך היום שנעלמים ועוד כמה שכבר הוזכרו. אני בזמנו שלחתי לPDAC דוא"ל והם ענו שבגרסה הזו כל הבעיות שתיארת ייפתרו. מקווה מאוד גם שהבעיות יפתרו וגם שהם ישחררו את העברית המלאה כמה שיותר מהר.

gabimaor

New member
תכלס

העברית שיש כרגע ל VGA בכלל לא מותאמת למסך VGA אמיתי.זה נראה כאילו הם רק מתחו את המקלדת כך שתתפוס את כל הרוחב וזהו. שעוברים למצב VGA אמיתי העברית בכלל לא עובדת ובעצם זה מוציא את כל החשק לעבוד במצב הזה. בגלל זה לא ניתן לגלוש עם המכשיר במצב VGA ובצעם מאבדים את כל היתרונות הגדולים של המכשיר.

mikeoreli

New member
דווקא הגלישה עובדת מצויין

משום מה בVGA אמיתי העברית בPIE דווקא בסדר גמור.

gabimaor

New member
לא רק

שאצלי הגלישה לא טובה,אפילו הדפדפן לא נפתח ויש עוד מלא בעיות.כאילו המכשיר לא ממש פעיל במצב זה.אתה משתמש ב OZVGA או SEVGA?

gabimaor

New member
עכשיו הכנסת

אותי לסרטים. אני אנסה להסיר תוכנות לראות מה קורה.

mikeoreli

New member
שאלה

האם התקנת את התוכנה לפי ההוראות? כפי שאתה מתאר את המצב רק העתקת את קובץ ההפעלה. אתה צריך להעתיק את שאר הקבצים לספריית הWINDOWS.

gabimaor

New member
ברור

אין לי בעיה בהפעלת OZVGA. התוכנה עובדת נהדר.משום מה שמצב זה כרגע יש לי בעיה כללית במכשיר שהוא אינו פותח יישומים כמו אקספלורר. עשיתי HR והתקנתי רק עברית של PDAC ו OZVGA - הכל עובד כמו שאמרת.המשמעות היא שיש לי תוכנה כלשהי שמפריעה. עכשיו צריך למצוא אותה......

AYELET1

New member
מייק, מה שאתה אומר הוא שלא ניתן

לגלוש באתרים בעברית? או שבמצב לא VGA רואים עברית נורמלית? והאם זה רק ב-PDAC או גם באיירון? (פוצי ושד נוחתים בארץ הקודש מחרתיים, בעצם זה כבר מחר
)

mikeoreli

New member
בשני המצבים

גם VGA אמיתי וגם VGA_SE רואים עברית כמו שצריך באתרי האינטרנט, גם בPIE וגם בNETFRONT. בתוכנות האחרות בפוקט העברית הפוכה כמעט תמיד במצב VGA אמיתי.

למעלה