לפי המידווקס....

necky

New member
לפי המידווקס....

שפורסם היום גירלז אלאוד נמצאות במקום השלישי

yeah i knew that before

זה פורסם בפורום קופסת הלהיטים.... רק מה? שלא טרחתי לכתוב זאת בפורום.....בבבבבעעעעעעעעע, ספיר הסיחה אותי מדעתי......דיברנו בפון......והיא בכתה וזה......שהן רק #3....... ד''א, היום היה באמטיוי היטס את אלאוד מגישות 5 שירים אהובים על הצופים, ולפני ואחרי זה היה דה שואו..........ולפני זה היה לאב מאשין
ו...שוב, שנה טובה....

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif

אני בכיתי? רק אמרתי..שארמ, רציתי מקום 2
אבל זה הפתעה גדולה בשבילי, השבוע הזה נורא הלחיץ אותי! היו שם המון אמנים נחשבים. ולרגע פיקפקתי, וחשבתי שטופ3 הן כבר לא ישיגו. בגלל זה כתבתי את ההודעה "no top3" אבל, ה"" יכולות להיות 2 דברים, וחשבתי על זה לפני שכתבתי- ה"" יכלות להיות, של הצגה- כיאלו, הן יהיו. וה"" יכולות להיות מרכאות- שהן לא יהיו. אז יש לזה 2 משמעויות. והפעם, טעיתי. כל הכבוד להן. ההתחלה הזו של מקום 3 ממש טובה לדעתי. חשבתי שזה יהיה 5 או 4. למרות שכמובן אני רוצה אותן יותר גבוהה. אז מקום 3 זה מאוד טוב בשבילי, רק שראיתי מי עקף אותן הפעם הופעתי.. לא חשבתי בכלל שגרין דיי יתקרב אל הטופ 10. מקסימום חשבתי שייכנס מקום 10-20. אבל לא חשבתי שהוא יתקרב לטופ3..ועוד יעקוף אותן.. וול, לא נורא, הן גם הפתיעו אותי עם המקום הזה! ואולי עד סוף השבוע הן ימכרו יותר. אין לדעת. בהצלחה.

necky

New member
בינתיים הבנות נמצאות....

במקום השני במצעד הבריטי

sapir aloud555

New member
YaY ../images/Emo9.gif

היום זה נסגר..ולא נראה לי שיש כבר סיכוי למקום 1, אבל מקום 2 זה מצויין!!!

למעלה