לפי הלוח הופעות...

LeAnnDylan

Well-known member
אבל לפי האתר של רדיו בר יש הופעה בבית קשת

מצ"ב צילומסך

גם השעה שם לא נכונה...חחח

זה מופע צהריים... זה לא ב- 21:00 (מה גם שבזאפה זה אף פעם לא ב- 21:00...) וכפי שדילן העלתה באתר של רדיו בר כתוב שיש הופעה ב- 3.2... זה יותר אמין...

תודה רבה לך,אך כבר נפתח שרשור עם לוח הופעות

מעודכן...המידע שנמצא,במה שהבאת לא לגמריי נכון..זה יכול להוביל לבילבול... לכל מי שרוצה להגיע להופעות,אל דאגה...במידת הצורך יוזכר שוב,את הלוח הופעות...כמובן גם אם יצורפו,או ישונו הופעות.. תודהה

חח אם היית קוראת,היית יודעת

שזה נכון....יש שתי הופעות..אחת בצהריים בזאפה תל אביב.ובערב בבית קשת

מה קורה חברים ?

קניתי את המארז הכפול של קרן ו היא ממש מתוקה כתבתי לה משהו על הקיר והיא ענתה לי קרן אני קניתי את המארז הכפול שלך שיצא אני לא יכולתי להתאפק וקניתי אני כל כך אוהב את המוזיקה שלך ואותך ואת היחס המדהים שלך לכל מעריץ ומעריצה הלוואי שאני אזכה לפגוש אותך ושאזכה להיות בהופעה שלך ( אני אותו פאר ששלח לך מכתב את עשית לי את היום אז שאת ענית לי תודה לך מקרב לב ) הי פאר. תודה :) לילה טוב. הכל מקרה יש לכן מושכג מתי תהיה הופעה בפתח תקוה ? זה הכי נוח לי כי תל אביב רחוק לי וגם בהרצליה והכי נוח לי הימי חממישי אולי אם אמא שלי תבאוא איתי אוכל להגיע להופעה בתל אביב מקווה אני ממש מחכה לפגוש את קרן ולתת לה חיבוק ונשיקה על הלחי

זה לא נוח לי אבל כנסי שניה

אני ממש רוצה לפגוש את ר קרנונה ולא נוחות לי הועות בתל אבי מסיבות אישיות שאני לא יכול לפרט פה וגם אני ממש רוצה לפגוש אתה זה חשוב לי יש לכם מושג מה המייל של המנהל שלה אני שלח לו מיל ואבקש ממנו שאני רוצה להיפגש עם קרן וק'ה לי הלגיע להופעות וזה

למעלה