לפי החישובים שלי....

לפי החישובים שלי....

הדיסקבוקס אמור להגיע מקסימום בעוד יומיים. בהנחה שאנחנו מסופחים לשאר העלם (מה שכנראה נכון) אז הדד-ליין הוא ב-21.12.

juventina

New member
../images/Emo7.gif

אתה צודק...היום הדיסקבוקס הגיע לאוסטרליה. פאקינג אוסטרליה!!!! זה בכלל הלא הגיוני@$#@$%#

מה גורם לך לחשוב

שהוא יגיע בדיוק בסוף ה-18 יום האלה? בגלל ש-WASTE אמרו? היה רשום גם שבבריטניה הוא יגיע בין 1-8 יום ועדיין יש שם אנשים שלא קיבלו. הלוואי שאתה צודק והוא באמת יגיע אבל...אתה מאופס?! :)

הם הגדירו טווח זמנים מאד רחב

אני באמת לא מבין למה לוקח כל כך הרבה זמן לשלוח את החבילה הזאת.

juventina

New member
חחח מרגש

בבוקר לא הייתי על המחשב שלי ובלי לשים לב פשוט נכנסתי עם "יובנטינה" בעברית, אפילו לא זכרתי שיש לי יוזר כזה ולא שמתי לב עד עכשיו :))

kittycatbone

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

למה את מעדיפה את הכינוי באנגלית?

juventina

New member
אין לי מושג ../images/Emo6.gif

זה די רנדומאלי שאני עם הניק הזה ולא עם ההוא :)

V e g

New member
יש איזשהו עניין עם יובנטוס?

כדורגל איטלקי? פעם אחת ולתמיד שאני אדע

kraz11

New member
../images/Emo31.gif

הקבוצה הכי מלוכלכת בעולם (אולי ביחד עם ריאל) אבל את בטח אוהדת אותם בגלל דל פיירו

juventina

New member
כן ברור!

כי אני בחורה...נכון? :) ויובה כבר לא מלוכלכת אתה לא מעודכן... הם אפילו בילו שנה בליגה השניה בשביל זה.

kraz11

New member
כמובן

ודווקא אני מעודכן שהם חייבים כסף לאייאקס(המועדון שאני אוהד) שעדיין לא החזירו להם והם עשו כל כך הרבה דברים מלוכלכים ב10 השנים האחרונות שרק כמה שנים טובות בליגה השלישית יוכלו לכפר על זה אבל את דל פיירו אני מעריך ( בעיקר בגלל שהוא כ"כ נאמן למועדון שלו משהיום בקושי רואים)

golanaor

New member
מגניב שיש פה גם כדורגל

יובה עשתה דברים מלוכלכים בטירוף.. וכל פעם צצים עוד דברים ועוד דברים.. מסוג הדברים שלא ניגמרים בעונה אחת בליגה שנייה.

kittycatbone

New member
חיחי

לפחות זה תאריך מגניב! פאלינדרום
|מנסה למצוא את הצד החיובי שבעניין| טוב לי בכלל לא יהיה את הדיסקבוקס אז מה אני קשורה

אל תשכחו שזו תקופה מאד עמוסה לחבילות

בגלל חג המולד. בנוסף קחו בחשבון עיכובים של מכס ושל דואר ישראל. אני מציע להתאזר בסבלנות ואם זה לא מגיע אליכם עד סוף השבוע הבא אז לפנות ל WASTE (אבל זה רק מנסיוני עם חבילות רבות שהזמנתי).

למעלה