לפי דעתי

לפי דעתי

צריך לתפוס את כל השכבה החלשה והנזקקים ולהביא אותם למצב שיכולו להסתדר בעצמם זאת אומרת לעזור להם שיעזרו לעצמם ולא יהיו תלוים בעזרה אלא רק באופן זמני אבל איך אומרים רעיונות לחוד ומציאות לחוד נראה לי שגם אני אם לא הייתי גר אצל הוריי הייתי נזקק בכלל כל העניין של הנזקקים נהפך למן טרנד חזק ופתח לאנשי עסקים ובכלל כל דבר רע שאפשר לעשות כל קומיבנה אפשרית כבר נעשו עם ועל העמותות שנאבקות ברעב ובכל שאר הצרות שהחיים מזמנים אני חושב שהדרך ארוכה ומפותלת ואת האנשים הטובים שעושים את העבודה בצורה מסורה ומתמידה צריך לשמור באיזה כספת שלא יפגעו בכל אופן שיהיה לכולם בהצלחה בכל מכל מהכל וישר כח וכמו שאחת אמרה לי תדאג להיות מהצד של העוזרים

בחור טוב 1 אתה צודק מאוד אין קל

מלעזור למי שעוזר לעצמו, וזו מטרתנו לעזור ולעודד את מי שקשה לו ומרגיש שאין מוצא להראות שיש גם טוב בעולם, נכון אתה צודק יש כעור אבל יש גם יופי ושאף אחד לא יאמר לך אחרת! אז קודם כל אנחנו בהחלט מנסים לעזור לכל אחד קודם כל לעזור לעצמו כיוון שמי שלא עוזר לעצמו אף אחד לא יכול לעשות את זה עבורו, אבל כאשר בתמונה יש ילדים הם לא אשמים בשום מעשה שעשו ההורים , הם לא אשמים בהחלטות כלכליות ואחרות שבגללן ההורים במצב כזה או אחר, אז אנחנו נתן לחכמים וגדולים מאתנו להחליט מי ראוי ומי לא אנחנו יד ביד נעזור לכל מי שפונה אלינו ויש באפשרותנו לעזור. אתה ואני נשנה את העולם אולי כבר נמאס לכם לקרוא את המשפט הזה אבל הוא צריך להכנס לכולנו טוב טוב לראש שאתה ואני זה אמנם רק 2 אבל זה גם המון. ברוך הבא אלינו אתה מוזמן להשאר. פנינה

למעלה