לפי דעתי

• פותח הנושא parw
  • פורסם בתאריך

parw

New member
לפי דעתי

רוב השורדים בעונה הזאת מ-ג-ע-י-ל-י-ם תראו איך הם הוציאו את פטרישיה רק משום שהיא מבוגרת למרות שהיא לקחה פיקוד ותרמה לשבט. ואיך שון וזיבולי המוח שלו והבעיה היא שהוא חזק אבל לא עושה כלום!!!!אני עדיין לא קלטתי את כול השמות אבל בשבט השני איך הם מתיחסים לבחורה הזאת היא שמצאה את הצדפות גם מגעיל מה דעתכם??

shiRan WP

New member
אני מסכימה איתך

שון חזק אבל לא תורם לשבט בגרוש לא יפה שהם העיפו את פטרישה, היא תרמה לשבט מייד אחרי האסיפה שהייתה להם, תפסה פיקוד, ניסתה לעזור בשבט השני, לזו שמצאה צדפות - קתי, הם מתייחסים ממש מגעיל למרות שהיא עשתה טובה גדולה לכל השבט, הם יכלו להגיד "כל הכבוד" "תודה" או משהו..לא יפה..

Sharonnn

New member
אממממ...

זאת שאספה צדפות (קתי?!) היא ממש צומי... כל הקטע שהיא מתבודדת מהשאר, והולכת לישון לבד, סתם כדי שיגידו לה- "מה קרה?", "למה את ישנה לבד?", סתם מחפשת תשומת לב. וגם זה שהיא הלכה לדוג לבד, כדי שאח"כ כולם יגידו לה "כל הכבוד" וילקקו לה. ואת זה גם ניתן לראות בקטע שהיא אספה את כולם כדי לשחק אותה "המנהיגה של השבט", ואח"כ דפקה איזה פרס, כדי שכולם יחמיאו לה, ממש דורשת תשומת לב הגברת! גבריאל צודק ב-100%- לא צריך אמא בשבט!!! ובקשר לפטרישה- תסתכל בשרשור של הפרק השני, ואז תבין(אני מקווה) למה היא עפה!!

לדעתי....

האמת היא שגם אני לא זוכרת את כל השמות של האנשים שם... בכל מקרה זאת שמצאה להם את הצדפות אז לדעתי אנשי השבט שלה ממש היו מגעילים אליה למה אז מה אם היא לא כמוהם... יש כל מני אנשים ולא כולם מתקשרים בחברה חדשה אותו הדבר... אז חבל שהיא נעלבה... ונראה לי שאנשי השבט גם ירצו להעיף אותה... וחבל

למעלה