:) לפי בקשתכם

latch

New member
אוווווו, אפרוחים קטנים

זכר ונקבה?

adarz

New member
איזה חמדמודים!

אני מקווה שאת נהנית איתם. קטנטנים כאלה...

hilatw

New member
אדר איזה נחמד לפגוש אותך כאן :)

מזה נהנית, אני מתמוגגת כל שניה:) הם גדלים מהר והם נורא מצחיקים אני במקומך הייתי משכנעת את אייל לחמוס נוסף נראה לי יותר נחמד ונוח מכלב. ואגב גם לכלבים יש ריח גוף בבגרות ממש לא נעים ובכלל כל הקטע שלהוריד למטה כמה פעמים ביום גם בחורף כשקר לא הכי קל :)

nikita5s1

New member
מקסימים, עשית בשכל כשלקחת שני אחים

מאוד קשה אחרי זה לצרף עוד חמוס למשפחה, זה כרוך במריבות וכאבי לב ולפעמים פשוט לא מסתדרים ולא משנה מה עושים. זה קרה אצלי

hilatw

New member
באמת??? אני הבנתי שלא צריכה להיות בעיה

ונניח שהייתי מביאה שני גורים שהם לא אחים? זה גם יוצר בעיה? אני ממש נהנית מהם רק חבל לי ששניהם לבקנים אני הכי אוהבת את הסייבל ואחרי שראיתי תמונות של ונוס (הקינמונית של wtr) גם אהבתי מאוד את הקינמון. שלך עדיין לא מכורים?

nikita5s1

New member
התכוונתי לזה שהבאת אותם יחד

אם היית מביאה גורים לא אחים בערך באותו גיל גם היו מסתדרים. הבעיה היא כשהם מעל גיל 3 חודשים כבר הרבה יותר בעייתי לחבר בניהם. הם מזהים את הריח של בני המשפחה או אלה שגדלו איתם ותוקפים כל מי שלא מריח ככה. לפעמים הם רבים כמה ימים ומפסיקים ולפעמים הם לא יסתדרו לעולם. אני מניחה שאת מתכוונת לסרס, אז אם כן את גם יכולה להביא נקבה בלי בעיה שתעוקר כמובן.

אף אחד מהגורים אצלי לא מכור :) אני לא מפרסמת מודעה עד שהם לא שבוע לפני המסירה. גם ככה עם הסינון שאני עושה לבתים לא משהו ההמלטה הראשונה של האביב נחטפת ממש מהר.

hilatw

New member
אוקיי עכשיו הבנתי :)

אם הייתי יכולה הייתי מביאה בכיף עוד אבל בעלי לא יסכים לעוד :) ועל שקע ותקע שלי אני לא מוותרת חחחח כולם מחוברים אליהם אפילו אבא ואמא שלי שמגיעים אלי אחת לשבועיים מוקסמים מהם

למעלה