לפי אפשר להעביר חבילה של שמפואים וסבונים אנציקלופדיות תודה
מ מ ש כ י ת New member 9/8/04 #4 אני צריכה אנציקלופדיה בשביל ילד חול שלח לי בבקשה פרטים להתקשרות במסר
פ פנינה המקורית New member 10/8/04 #17 הי אפשר בדואר? מדבקות זה לא משהו גדול. אלא אם יש לך באלפים ואז אני אולי אוכל לקפוץ ביום שישי פנינה
ע עדי 5 New member 9/8/04 #7 אז גם לי יש מה להוסיף לך בקבוק בושם חדש מלא קרם גוף שקיבלתי כשילדתי ועוד סבונים,משחות שיניים ועוד ועוד
אז גם לי יש מה להוסיף לך בקבוק בושם חדש מלא קרם גוף שקיבלתי כשילדתי ועוד סבונים,משחות שיניים ועוד ועוד
J jole New member 9/8/04 #8 קרינושנוש, חלק מהקוסמטיקה שיגיעו מחיפה אני רוצה להשאיר לאמא בבינימינה. יש לך אפשרות להגיע ביום חמישי במקום רביעי??? יש לי עוד דברים להעביר וגם תהיה לך הזדמנות לפגוש את עדי?? מה את אומרת?? (היא שווה !! כדאי לך
קרינושנוש, חלק מהקוסמטיקה שיגיעו מחיפה אני רוצה להשאיר לאמא בבינימינה. יש לך אפשרות להגיע ביום חמישי במקום רביעי??? יש לי עוד דברים להעביר וגם תהיה לך הזדמנות לפגוש את עדי?? מה את אומרת?? (היא שווה !! כדאי לך
ק קרינושנוש New member 9/8/04 #9 אין בעיה שחלק מהקסמטיקה תלך לאם מבנימינה, אחרי הכל אני רק מרכזת אצלי את המוצרים ומארגנת חבילות למי שצריך. ביום חמישי? באיזו שעה?
אין בעיה שחלק מהקסמטיקה תלך לאם מבנימינה, אחרי הכל אני רק מרכזת אצלי את המוצרים ומארגנת חבילות למי שצריך. ביום חמישי? באיזו שעה?
ק קרינושנוש New member 10/8/04 #11 אנסה אבל כבר אמרתי שחמישי זה בעיה כי הכלבה שלי אמורה לעבור ניתוח. נראה
ק קרינושנוש New member 10/8/04 #16 תודה, מקווה שהיפה שלי תהיה בריאה אחרי הכל היא עוברת עיקור, מסכנונה שלי. תודה על האיחולים
ע עדי 5 New member 10/8/04 #13 שי,איזה מתוק אתה איזה מזל שהגעתי לפורום. המחמאות בשלב זה של חיי עושות לי טוב