לפירגה-

לפירגה- ../images/Emo91.gif

קודם כל רציתי לומר לך שכל מתכון שאני מכינה שלך יצא מוצלח. אתמול בלילה החלטתי לחפש מתכון שלך בחיפוש, ולראות אם יש משהו שלא הכנתי, מצאתי משהו ישן, אולי לפני שנתיים שכתבת בפורום מתכונים, והחלטתי לנסות. יצא פשוט פיצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצוווווווווווץץץץץץץץץץ!!! בגללך אני אשמין. עוגת שוקולד גבינה מדהימה!!!!! יחסית היה קל להכין אותה והיא כל כך טעימה שהיא כבר כמעט נגמרה. אני צריכה להחביא אותה כדי שישאר חלק בשבת. רציתי לשאול אותך, האם היא חייבת להיות במקרר כי היא במרקם של בראוניס, ומצד שני- אני מפחדת לחתוך ולהשים בקופסא אטומה מכיוון שזה עם גבינה. חוץ מזה העוגה פיצוץ!!! רק השתמשתי בסוכר וניל במקום בוניל נוזלי- שקיק אחד לחלק השוקולדי ושתי שקיות לחלק הגבינתי, תודה רבה !!!!! הנה המתכון מצורף לתועלת כולם עוגת שוקולד וגבינה בחושה מהממת מאת: pirgeו 11/05/04 | 23:10 תבנית בגודל 27 על 32. 200 ג' מרגרינה מיכל גבינה 9 אחוז כוס סוכר 4 ביצים כף קורנפלור מעט וניל 200 ג' שוקולד כו קמח כפית אבקת אפיה מחממים תנור 180 מעלות. משמנים תבנית 1. ממיסים 50 ג' מרגרינה, מוסיפים גבינה ,רבע כוס מהסוכר, ביצה אחת,קורנפלור ומעט וניל. מערבבים. 2. ממיסים במיקרו שוקולד עם יתר המרגרינה. מערבבים לקרם ומצננים מוסיפים את שארית הסוכר והביצים ומערבבים. מוסיפים וניל ולבסוף קמח ואבקת אפיה. 3. משטחים מחצית מעיסת השוקולד. שופכים עליה את תערובת הגבינה. מפזרים בעזרת כף את יתר תערובת השוקולד מעל הגבינה. אופים חצי שעה. בודקים בקיסם. השוקולד שוקע בגבינה ונהיה כתמים של לבןשחור.

pirge

New member
נחמדה מאד,בקר טוב. תודה רבה

על המילים החמות. תודה שהכנת את העוגה. אכן, השארתי "נכס" לא מבוטל של מאות מתכונים בפורום מתכונים. תשאירי את העוגה במקרר. ותפשירי לטמפרטורת החדר--לפני ההגשה. בקר נפלא, לכולם. וסוף שבוע נהדר,מפירגה.

sarali

New member
מרגרינה בעוגה- אפשר

להחליף בשמן ? ואיזו כמות? תודה שרה

pirge

New member
שרהלי, לא ניסיתי,אבל שמן ההמרה היא

ל-200 גרם מרגרינה = 4\3 כוס שמן. לא יותר. בבקשה.

sarali

New member
תודה. אני גם עושה הרבה

מהמתכונים שלך והם באמת מעולים. אני שמה לב שאת משתמשת בהמון מרגרינה. מרגרינה לא ממש בריאה. את לא מחליפה לשמן? שרה

pirge

New member
לא. גדלנו על מרגרינה-לא ממירה.אבל

היום יש מרגרינות מומלצות-יותר בריאות. לפחות ככה אומרים. מזולה\בלובנד. נהדרות באפיה. תודה על המחמאות. כמובן,שהרבה מתכונים ניתנים להמרה בחמאה\שמן. ואני יודעת שמיישמים. שוב, חן חן על הפירגון. יום נפלא.

למעלה