לפיצ´ היקרה

יופיאל

New member
לפיצ´ היקרה ../images/Emo23.gif

שלום לך יקירתי. לדעתי יש לך בעיה של נקודת מבט. אם את עדיין חושבת שאת לא מעניינת אף אחד - יש לי חדשות בשבילך: בימים האחרונים את במרכז הפורום. את מעניינת את כולם , וכמו שיש את אלו שמגיבים לסיפורך , יש גם את קוראים שמזדהים עם כאבך ומלווים אותך בדרכך. בקשר להורייך - הם לא יבינו את הרמזים , כי הורים לא יכולים להאמין שלבת שלהם זה יקרה. הם לא יראו את זה עד שתראי להם מה באמת קורה בפנים. רגישות יכולה להיות דבר נפלא , אך הרגישות הגבוהה גם מפילה אותך לעומקים שלא הרבה מכירים. אבל כמו שאת נפלת , את יכולה גם לעלות. אני מאמין שאת לא רוצה לוותר , את רוצה לצמוח ולהתעלות מעל הכאב. בשביל להתעלות את צריכה להבין דבר אחד- זו לא אשמתך ואז את צריכה לסלוח לעצמך. ולראות את הדברים כמו שהם באמת - את התמונה הגדולה. כשתלמדי לקבל באהבה גם את הימים הקשים תוכלי להבין למה הם הגיעו , ומה הם באו ללמד אותך. כשתביני את השיעור הזה בחיים תוכלי להמשיך הלאה לשיעור הבא. אל תחשבי לרגע שלא מגיע לך להיות נאהבת. יש לך את הזכות והיכולת לקבל את כל האהבה שבעולם. תתחילי להאמין בזה
באור ואהבה אינסופית , יופיאל המלאך

peachy

New member
ליופיאל ../images/Emo39.gif

קודם כל תודה על התשומת לב והאכפתיות... אבל לא הסכמתי עם כמה דברים שכתבת - בטח שזו אשמתי. אם הייתי אחרת, אם הייתי מתנהגת בצורה שונה, אז הכל היה שונה. איך אני יכולה לקבל ימים קשים באהבה? שהדבר היחיד שהם נותנים לי הוא להרגיש שאני רוצה להתעופף מהעולם הזה... וגם אם אני לומדת מהם משהו, מה זה נותן לי כשאני שבורה לחתיכות? ואם מגיע לי להיות נאהבת אז למה אף אחד לא רוצה להתקרב אליי?
peachy

יופיאל

New member
את לא אשמה

אבל את סוחבת על עצמך רגשות אשם. החיים הם משחק , מבחן אם תרצי. אם תתני לילד בכיתה א לעשות מבחן של ילד בכיתה ו , את חושבת שהוא יצליח לעבור אותו? ואת חושבת שהוא אשם שהוא לא הצליח לעבור אותו? יש מבחנים שאנחנו צריכים להכשל בהם , כי גם מהכשלון יש מה ללמוד. כשאין לך את ההבנה המלאה את לא יודעת איך לעבור את המבחן , לכן בהתחלה אפשר גם להכשל. אך אל תאשימי את עצמך! היום את יכולה לראות את הדברים אחרת , ולשנות , אבל רק אחרי שתחררי את רגשות האשם על העבר - את כל משפטי ה"אם הייתי..." , אין בהם שום תועלת , הם רק תוקעים אותך בעבר. האם את רוצה לפתוח דף חדש ונקי , או להשאר בעבר עם רגשות האשם והרחמים העצמיים? כשאת בתוך מצב מסויים את לא רואה מה הוא נותן לך , רק אחרי שתעברי עוד תקופה תראי כמה למדת מכל דבר שקרה לך. בשביל זה צריך סבלנות ואמונה. ועוד דבר - מגיע לך להיות נאהבת , אך את לא חושבת ככה. אנשים מתייחסים למה שאת חושבת על עצמך - זה מה שאת משדרת... אם את חושבת על עצמך שאף אחד לא רוצה להתקרב אלייך , את משדרת לאחרים לא להתקרב אלייך... כשתביני שבאמת מגיע לך להיות נאהבת ותאמיני בזה , אז תקבלי כל מה שאת רוצה. אני רואה בך בחורה עם רגישות גבוהה , ועומק שאין לכל אחד. ככל שאנחנו יותר רגישים כך גם יותר קשה לנו בהתחלה , אבל זה נותן לך יכולת להתעלות הרבה יותר גבוה ברגע שתתחילי להביןת את עצמך באמת , ולהבין את היכולות שלך. אני מכיר את הרצון לברוח מהעולם , אני הייתי עושה את זה כבריחה לתוך עולם הדמיון , שם אף אחד לא יכול לפגוע בי , ושם הכל קורה לפי איך שאני רוצה. אבל צריך לדעת להתמודד עם העולם , גם כשקשה. ולא לברוח. את רק צריכה לבחור לעשות את השינוי , ולאט לאט דברים יתחילו לקרות...
באור ואהבה , יופיאל המלאך נ.ב. ואני לא רוצה לראות אותך יותר עם לבבות שבורים או פרצופים בוכים!

היי יופיאל מילים יפות כתבת ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

היי יופיאל!!! תודה עבור ההסבר המלא שנתת לפיצ´י. גם אני מקווה שפיצ´י ידידתנו תפסיק להופיע אם לבבות שבורים ופרצופים בוכים. נכון פיצ´י.??. אז אור ואהבה לכולכם. מיכל

peachy

New member
איזה חמודה את.....

הנה מלא פרצופים מחייכים בשבילך -
peachy

peachy

New member
ליופיאל ../images/Emo20.gif

איזה נחמד מצדך שאכפת לך כ"כ... אני רוצה להתחיל דף חדש ונקי אבל אנשים כבר גיבשו עלי דעה, הדביקו עלי תוית, איך אני אמורה לגרד אותה ממני?? וזה באמת נכון שאני משדרת לאנשים שלא יתקרבו אלי, כי אני כ"כ בטוחה שהם לא יאהבו אותי שכבר עדיף לי לדחות אותם לפני שהם ידחו אותי, וככה אני פחות אפגע. אבל זה לא ככה עם כולם, אני מפעילה את הרדאר שלי ומנסה לזהות אם האנשים לא יאהבו אותי ואז אני מתנהגת בהתאם. בקשר לבריחה לעולם הדמיון, אני חושבת שציינתי כבר את העובדה שאת רוב השיעורים בתיכון עשיתי בחלימה בהקיץ, יש לי דמיון שעובד שעות נוספות וזה מתבטא בכל מה שאני עושה, חוץ מזה אני גם מציירת המון, וכשאני נורא עצובה אז אני נותנת פורקן לרגש שלי דרך הציור ולא דרך פגיעה בעצמי (בינתיים) ככה שכבר ניסיתי (ובעצם עדיין מנסה) את הבריחה לעולם הדמיון, אבל לפעמים אני נהיית מתוסכלת שכל מה שבעולם הדמיון לא מתרחש במציאות ואולי הכל סתם אשליה, אבל זה לא עוצר מבעדי להמשיך ולדמיין ולחלום. אם אתה רוצה שאני אשלח לך ציורים שלי, אז תכתוב לי את האי-מייל שלך… הייתי מפרסמת אותם בפורום אבל אני מפחדת מהתגובות. peachy
לא הוספתי פרצוף בוכה, שמח??

יופיאל

New member
מאושר ../images/Emo99.gif

זה נכון שאנשים מדביקים תוית , אבל את יכולה לשנות את התוית הזאת! אנשים משתנים כל הזמן , וברגע שתתחילי לשנות ותתמידי , אנשים יראו את השינוי וישנו את התוית. אל תתני לתוית לקבוע לך מי את! ואל תשכחי שאת גם יצרת את התוית הזאת , ולכן את יכולה לשנות אותה. המייל שלי- [email protected] מחכה למייל ממך
באור ואהבה , יופיאל המלאך ואל תפסיקי לחלום לעולם !

למעלה