לפינוקים

romeo

New member
לפינוקים

חייל בן 21 מעוניין לפנק גרושה מאיזור המרכז,שחר 051567879

taltallim

New member
אולי...

נשלח את הרומיאו המפנק לפרעה??? פינוקים יכולים לעשות לה קצת טוב... תלתלים (שמבקשת מענבר להקדיש לכך מחשבה...)

חחחה, משוגעת !

אני אישית בעד כל דבר שיעשה לה טוב ! רע שתפסיק להזיק לסביבה. שלך, ענבר

taltallim

New member
חחחחחחחחח לא חייבים...

הא ענבר? זה בסדר חומד הבנתי ת`ראש... שיהיה לה כל טוב... אבל יש גבולות לטלטרואיזם שלך... וואללה - צודק!!! תלתלים

taltallim

New member
אלטרואיזם...

למרות שבמחשבה שניה: טלטרואיזם נראה לי בכלל לא רע ואולי אפילו יותר מתאים תלתלים (שהחופש כנראה עלה לה לראש........)

GUGI**גוגי

New member
שימו לב..תקלטו ת`עצמכם!!

אני אדם שממש קשה לו להיות רציני !! תראו תראו אפילו אחד בן 34 שרוב הזמן עושה שטויות ומעביר את החיים בחוסר רצינות מוגזם לפעמים.. נחרד ממש נחרד אייך אתם שוחטים טוחנים קורעים ת`צורה לאנשים שאין לכם (לפחות לחלק לכם)שמץ של מושג על מי אתם מדברים בכלל! איך כאן לכולם יש סיפורי דימדומים על אקסים ואקסיות.. איך כל מלאכי תבל התקבצו להם יחדיו...והם הם הלשעברים/לשעבריות חלאות האדם...הנוראים.... וכאן כאן הם נשחטים כמו כלבים חולי כלבת... חלקם אפילו(או רובם)לא יודעים איך (כבר אפילו משלחים אותך לנותני שרותים מניים אפילו....) וזה כלכך לא מצחיק כלכך לא מוסרי כלכך לא הוגן כלכך לא פייר כלכך פזיז ואתם הרגישים כלכך לנפש האדם...לימדו כלל ברזל לחם חוק!!! ששניים רבים..תקשיבו לשני הצדדים שחטפו את הבוקס!!! אל תהיו גיבורי קרבות בלי יריב !! להשמיץ אויר זה ממש קלי קלות!!!! כל מה שאמרתי כאן לא מכוון חס וחלילה לאף אחד אישית (שיש לי מה לומר אישית אני לא מחשבן לאלוהים שלי) רק ישב לי על הלשון חזק והיתי חייב לומר שזה פשוט מעורר גועל לשחוט בלי שהנשחט יכול לדמם אפילו ושיהיה לכולכם יום מקסים ביי

taltallim

New member
גוגוש...

חמודי, על מי וועל מה אתה בעצם מדבר??? ותהיהי בטוח שלצדדים הנשחטים כאן (מילה שבכלל לא מקובלת עלי באופן אישי!!!) יש את החברים שלהם והפורומים שלהם - ששם הם עושים את... אותו הדבר בדיוק!!! אז עוד פעם... לשאלתי - על מי ועל מה אתה בעצם מדבר??? תלתלים (שמנסה להבין... וחושבת שאולי הצליחה...)

GUGI**גוגי

New member
הבנת הכל!!

אל לא חושבת שהבנת !! הבנת!! וזה נפלא ומדהים וכלכך מרגש ... אם בפורומים אחרים מלכלכים לדוגמא אנשים זרים עלי או עליך או לא משנה על מי!! איזה מין טעון זה בכלל?...! ואם אנשים יחרבנו ברחובות...זה אומר שאנחנו גם צריכים לחרבן ברחובות? בהקשר למילה שוחטים !!! בואי נגיד שלכנות אשה השמות גנאי בלי שאני אדע מי היא בכלל זה גרוע פי 1000 כאן אני מפסיק ולא ממשיך עם זה עוד!! אמרתי כל מה שהיה לי !!!!

taltallim

New member
בוא נגיד ככה...

ש- א. לא יודעת מה נהיה לך היום!!!! ב. אפשר לקבל אותך בגירסה קצת יותר ידידותית לבריות? ג. שכשחבר/ה מספרים לך על מצוקה שלהם, הם לא רוצים לשמוע ממך כמה אתה בעצם חושב שגם הם וגם הצד שכנגד - הם אותו החרא (אם כבר שעיניני חרא עסקינן...). כי החברים שלנו רוצים להרגיש שהם אולי חרא... אבל חרא מיוחד לנו - וגם אנחנו רוצים להרגיש אותו הדבר מלהפיך... ד. העיסוק הזה בחרא - באופן אישי - די מסריח לי ה. ולכן אני חוזרת ומפנה אותך להודעתי ממקודם!!!! תלתלים (שמחכה לגוגי... שממקודם!!)

גוגי, תרגע - מה עובר עליך ?

אני מגנה את מעשיה של פרעה בשל מעשיה ואני מוכיח מדוע בגילויים חושפניים ביותר עם נימוקים מהותיים מדוע היא כזאת. מה אתה מיתממם לך ? גרושתי היא פרעה, כי כך היא מתנהגת בעיני, אתה יכול להסכים לזה או לא. אתה כן יודע עליה כי אני מספר לך עליה , כמו שאני מספר על עצמי. אז אני זר לך בדיוק כמו שהיא זרה לך ולכן אתה ראשי לדבר אלי בגוף ראשון ולבקר אותי ואני אקבל זאת בהבנה. במקרה שלך, נראה לי שאתה מנסה סתם לעורר פרובוקציות לשווא וחבל גוגי. מאד חבל ! שלך, ענבר

taltallim

New member
ענבר, כל מילה קטיושה!!!

מסכימה בהחלט......... וגוגי - מה עובר עליך? צא מזה וחזור אלי... חמוד ונעים!!! תלתלים.

GUGI**גוגי

New member
יש צדדים

לכל אחד אולי חשב שאני על תקן לייצן אולטימטיבי?.. כי אני לא!! יש לי דעות מחשבות ואשיות כמו כל אחד אחר!! לא עובר עלי כלום ואיש רגוע אנוכי!! חמוד ונעים ...זה או שהוא כן או שהוא לא! גם כשהוא אומר ומגלה את דעתו שלפעמים לא ממש פופולרית! אגב אני מסתדר עם כל סוג של פצצות קטיושות מרגמות וכל נשק מילולי!! אוהב אותך כמו תמיד גוגי

taltallim

New member
גוגי...

מקבלת את הביקורת המרומזת והלא מרומזת... צודק חומד... כולנו אנשים עם מימדים שונים וזה אולי מה שהפוך כל אחד מאיתנו ליותר מעניין ומורכב. מה שניסיתי לומר זה - שנעים יותר כשגם הדברים הקשים נאמרים תוך מחשבה שסה``כ יש אדם בקצה השני... כך שלהגיד אותם אבל... בעדינות! אבל... כמו שכבר למדנו... יש גם חלקים לא נעימים בחיים. אז כאמור, הובן ונרשם. וגם אני אותך... אוהבת כמו תמיד - ואולי עכשיו אפילו יותר... תלתלים

GUGI**גוגי

New member
ענבר יקר

האשה המכונה``פרעה`` מעשיה או כל דבר שקשור בה מעניינים אותי אישית בערך כמו שמעניין אותי אם יורד כרגע שלג בסיביר!! תרגע אל תגיד לי כי אני רגוע יותר מרוב בני האדם הכדור הזה(ותמיד!!) פרובוקציות אני לא ממש מנסה לעשות או עושה כאן! ואני לא מבקר אותך כי אני לא מכיר אותך כמו שאני לא מבקר אותה כי אין לי שמץ של מושג מי היא!! לגופו של עניין ...(הבעתי דעה לא ביקורת) את המשמיצים אנשים זרים כשהם לא יודעים למעשה את מי הם משמיצים !!!כעובדה!!!(לפחות לגבי חלקם) ואגב איש חביב יש לי זכות מלאה לכתוב כאן מי שבא לי כל עוד זה בלשון נקיה כמו לכל אחד אחר כאן !! בגדול תבין שוב שלא ביקרתי אותך !!! הבעתי דעה לגבי חלק מאלה שענו לך... סיפורי פרעה לא ממש מעניינים אותי ענבר(לא בצניות) שנמשיך להנות כאן כולנו ביי !!

chirab

New member
אבל בכל זאת אני חייבת להוסיף

אחרי שקראתי עוד קצת, הבנתי שאני מסכימה אתך רק בקטע אחד - שזה מגניב לאללה שכולנו כאן בטוחים שאנו המלאכים המתוקים, כולל אותי שחשה שנעשה לה עוול יותר משעשתה, וגם שאנו מנחמים איש את רעהו ומצדיקים המון פעמים בלי בכלל לדעת מי הצד השני. אבל, אני בעד סובייקטיביות, ואף אחד כאן לא טוען לנייטראליות, מה לעשות, כאלה אנחנו בני האדם, אוהבים את עצמנו... שירה

GUGI**גוגי

New member
מכבד את דעתך!!!!!!!!!!

אבל אני נשאר בדעתי שלי שהיא מגובשת בעניין!!! אחלה לילה לך ביי

GUGI**גוגי

New member
אבל בכל זאת אני חייב להוסיף

יש הבדל עצום בין לנחם מתוך גישה סובייקטיבית שהיא טיבעית לחלוטין ואני לא חולק עליה בכלל !! לבין חריצת טיבו של הצד שאתה לא ממש אובייקטיבי לגביו ובטח ובטח שלא ללכלך עליו !! אבל מה לעשות..כאלה אנחנו בני האדם אוהבים את עצמנו...גוגי

למעלה